Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 107
    Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Ok, Explorer, keshtu duhet te jete nje musliman i mirefillte, dhe padyshim se cdo ungjill eshte i koruptuar ne nje mas te caktuar. Mirepo, qellimi me keto lajme dhe tregime eshte me treguar se sa ka devijuar Vatikani dhe korupsionin e tyre, saqe mundohen qe t'i fshehin ato qe nuk iu konvenojn...

Kalofsh mire.

P.S: Keto s'jane argumente per nje musliman, muslimanit i mjafton Kur'ani, mirepo keto perdoren si argument kunder krishtereve dhe Vatikanit.

Citim Postuar më parë nga IslamInfo Lexo Postimin
    ......mirepo keto perdoren si argument kunder krishtereve dhe Vatikanit.
    2,159: Ata, të cilët fshehin argumentet dhe faktet që Ne i shpallëm, e pasi që ato ua sqaruam njerëzve në libër, të tillët i mallkon All-llahu, i mallkojnë edhe ata që mallkojnë.

2,174: Ata që fshehin nga libri atë që shpalli All-llahu dhe për të fitojnë shumë të paktë, ata në barqet e tyre fusin vetëm zjarr. Atyre All-llahu nuk do t'u flasë në ditën e gjykimit dhe as nuk i shfajëson ata, por për ta pason dënimi i rëndë e i padurueshëm.
    Ndrysho Firmën

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Problemi është i dukshëm - nuk po e gjeni paqen aty ku jeni dhe ...! Asnjë shkrim në historinë e njerëzimit, asnjë profet nga të gjitha kohërat, as BIBLA as nga... kurrë nuk u paratha se do të vjen në botë Muhamedi as Kurani. Tash, meqenëse kjo u mungon, - atë qe ju e keni nuk e ka mbjellur Zoti, realisht nuk ka as rrënjë por as frute, kështu që ju nuk po e gjeni paqen dhe keni shume probleme. Problemi duket kur ju pos që përpiqi ta quani Ungjillin të korruptuar, të pa vlerë dhe..., prap nuk hezitoni dhe merrni disa citate dhe rreshta nga shkrimet biblike, pra edhe pse e quanai te rrejshëm ju merrni edhe nga ai kur u konvenon kinse diçka është thënë per Muhamedin..., hahaha sa qeshrak jeni ju! Po ashtu shkoni dhe krijoni ungjij të rrejshme se gjoja ky është ai që duhet të jetë, prapë u del i rremë dhe nuk ndaloni te thirri ne të! Kjo nuk është shenjtëri por djallëzi. Keni guximin dhe e poshtëroni Ungjillin edhe pa menduar se jeni duke e fye besimin e dikujt!! Pra edhe pse nuk po u pyet askush sepse THEMELIN e Kishes dhe krishterimit e mbolli Hyji ne Jezuisin, gjakun, kryqin, vdekjen dhe NGJALLJEN e Tij para qe të vjen Muha dhe perfundoj gjithçka; Krishti - FJALA perfundimtare e ZOTIT. Gjithsesi, ne anën tjetër ju keni rrugën e juaj qe duhet ndjekur dhe nuk mendoj se duhet te huajzoni ne ungjij te rrejshem (nëse keni??)? Po ashtu nuk po del askush ne terrenin e juaj për te marrë diçka nga Kurani (sepse s'ka çka te vjelët nga ju pos rrena), ju tash prapë krijoni një Ungjilli të rrejshëm me at turk-habibin!!! S'keni turp kur të dëshmohet se ai ungjill është i rrejshëm dhe ju thirri ne të dhe ne Barba, Baraba dhe Barbara te rrejshëm? Jo! Vërtetë ju s'keni turp dhe sulmoni krishterimin ne mënyra dhe forma te ndryshme....! Dhe kjo qe ndodh sot nuk është hera e parë, që në kohen e paganeve arab kishte ungjij të rrejshëm dhe hyjni te rrejshme, por KOT dhe KOT. Krishti erdhi njëherë ne botë, sjelli botës Lajmin e Gëzueshëm - UNGJILLIN e SHENJT dhe Ai- Zot dhe Fjalë e Tij nuk humb më kurrë.

‎"Por po, ka asi njerëzish që ju turbullojnë dhe që duan ta shndërrojnë Ungjillin e Krishtit. Tashti, në qoftë se edhe ne vetë ose edhe ndonjë engjëll prej qiellit ‑ ju predikon një Ungjill tjetër, të ndryshëm nga ai, që ju patëm predikuar ne ‑ qoftë mallkuar!"
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 10-03-2012 më 11:22
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Toni, une se di si ke fytyre te bisedosh, pasi u vertetua se Vatikani me vite e kishte fshehur Ungjillin e bernabes...

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Lindi, ateistave mos ua ze per te madhe, sepse "paguhen" per ta bere kete, s'ka ndonje arsye tjeter per ata apo? Ata s'besojne ne shperblim nga Zoti, andaj kane ndonje "interes" tjeter
    Me thuaj, sa e kam rrogen une IslamInfo? Jo per gje por ti drejtohem ALBO's dhe ti them me jep rrogen e mohuar

Nese flasim me fakte, nje pjese shume e mire e pasurise se Bin LLADENIT ndaheshin per rroga qe me gjase perfitonin ata qe quhen Vehabi, une njof njerin qe ka qene shperndares ordiner droge dhe tani eshte shperndares feje, ne aparence dhe realitet ky person nuk eshte se ka ndryshuar dicka pos qe nje droge e zevendesoi me nje droge te tipit tjeter dhe nje mjekerr qe mban era cjap per te cilen paguhet 800 euro. Afer mendesh, cdo njeri i tille si ai duke pasur dhe nuhatjen e oportunitetit do vepronte keshtu. Por tani qe ka rene kriza se ... duhet ta takoj dhe ta pyes
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anëtarësuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Lindi, ateistave mos ua ze per te madhe, sepse "paguhen" per ta bere kete, s'ka ndonje arsye tjeter per ata apo? Ata s'besojne ne shperblim nga Zoti, andaj kane ndonje "interes" tjeter
    Ahaha sa shume gje e ulet sepse ne nuk jemi radikal dhe nuk dhunojme te drejtat e tjereve qe te behen sikur ne por jeni ju besimtaret qe trokisni dere me dere per te ndryshuar njerzit per tu kthyer ne besimin tuan.

Une flas per veten dhe nuk mundohem te vras njerez sepse besojn apo fyejn zotin por jeni ju ata qe beni keto vepra ne emer te librit te zotit dhe vet zotit
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Anëtarësuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar më parë nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Ahaha sa shume gje e ulet sepse ne nuk jemi radikal dhe nuk dhunojme te drejtat e tjereve qe te behen sikur ne por jeni ju besimtaret qe trokisni dere me dere per te ndryshuar njerzit per tu kthyer ne besimin tuan.

Une flas per veten dhe nuk mundohem te vras njerez sepse besojn apo fyejn zotin por jeni ju ata qe beni keto vepra ne emer te librit te zotit dhe vet zotit
    As un nuk vras njerez, e as 99.5% e besimtareve nuk vrasin njerez... Mos ja fut kot.

Muhabeti ishte per ata ateista ne kete forum qe mundohen me mish e me shpirt me propagandu kauzen e tyre. Une thash se ata nuk shpresojn shperblim nga Zoti, andaj nuk shoh se kane ndonje arsye per te vepruar keshtu, pos "pageses" edhe pastaj qesha per t'u kuptuar se me shume tallje ishte se sa ndonje akuze ku me dit sa serioze... Sidoqofte, merni gjerat pak ma me gjoks te hapur, mos u beni shume te prekshem. Kjo ishte per disa, e jo per te gjithe ateistat... Kalofshi mire.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2010
    Vendndodhja
    Franc
    Postime
    180

nje budalle

burra nalnu pak bre se nese muj kismet du me pru ni budall ne ket forum e ju tan te mequm bile kini kuj mi kallzu menqurin e juve
    "Kursesi ju mos i ofendoni ata ,sepse ata do ju ifendojne juve dhe fen tuaj e kjo esht nje mekat "
    shpresoj i meqmi te me kuptoj e budalla let shikon seri pershendetje per te gjith

i/e regjistruar Maska e TonixX
    Anëtarësuar
    05-02-2007
    Postime
    4
    a thua ..qka po debatojm ketu ???? per ata qe kan te drejt me u martu me femije ner moshen 18 vjeq ..apo po flasem per homoseksualizem ..hmmm ...o vllazen ..te dyjat jan te ndalume edhe me ligje universale ..edhe me ligje njerzore (kjo e fundit "fatkeqesisht" jo)..sepse nje femij nuk mundet te logjikoj se ken duhet dashuruar e kend jo ...e nje homoseksual mundet te ndryshoj menyren e jetes se tij sipas nje procesi biologjik ,qe thuhet "FARA MASHKULLORE E MBARESON FAREN FEMRORE" sepse eshte aq sa i vetedijshem per detyren e vet qe i eshte dhene ne kete jete ..edhe gjithashtu arsyet ..e sa per ne nje lloj mos-funksionimi ne hormonet e tyre ..ata duhet kerkuar defektet ne jetet e tyre e jo ne natyren apo zotin qe i ka krijuar ne perfesionizmin me te madh

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Jo more quni se boll je ti
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 10-03-2012 më 17:46

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2014, 11:33
  2. Profeti Isa a.s. (Jezusi) paralajmëron ardhjen e profetit Muhamed a.s
    Nga perkthyese në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2012, 10:43
  3. Jezus Krishti
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 30-08-2009, 05:32
  4. Jezus Krishti brenda nesh...
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-10-2007, 17:06
  5. Kush eshte JEZUS KRISHTI?
    Nga i krishteri në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-08-2002, 14:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •