Me linje koti nuk ka ku te shkoje. Te vish nga amerika ne Shqiperi dhe anasjelltas te duhet te prisje nja 8 ore ne tranzit. Beri mire qe shkoi, ishalla vjen Ryanair ne vend te saj.
Me linje koti nuk ka ku te shkoje. Te vish nga amerika ne Shqiperi dhe anasjelltas te duhet te prisje nja 8 ore ne tranzit. Beri mire qe shkoi, ishalla vjen Ryanair ne vend te saj.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
une kam mbetur e kenaqur nga malevi, shumicat e udhetimeve me malevin e kam bere dhe budapesti ka aeroport te kendshem, per mua me borrnut se alitalia nuk ka, akoma nuk kane falimentuar ata????
me te vertete , nuk paska me bileta me kete linje ne internet, i kishin te lira cmimet, tani kush rri dhe pagon dyfishin......................
Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 06-02-2012 më 07:18
se si u cilesoka nje kompani ajrore kot ose plot ne baze te kohes se pritjes ne tranzit, kete vetem ne kete forum po e shoh...
ne vere kam udhetuar me emirates qe mbahet si nje nder kompanite me te mira ne bote dhe kam pritur gadi 5 ore ne dubai...
ta quaj kompani kote edhe emirates tani???????
sdq shpresoj edhe une qe te futet edhe ne shqiperi raynair, easyjet apo wizzair...
Vasudhaiva Kutumbakam
Me linj koti se malevi nuk ka. Kam udhetuar me ta disa here vetem se kishin biletat e lira por te tjerat jane o zot na ruj. Heren e fundit vendosa te mos i perdor me kurre pasi mu desh te hipja ne nje avion me helike, jo me motorr turbo. Apo nuk binte dhe nje shi ate dite dhe thash se per pak mbaroi puna ime. shyqyr zotit tani sdo jene me ne qarkullim.
Moderator, e di vet ti...
Une vetem nje here kam hypur para nja 10 vitesh dhe ishte nji avion qe mezi rrinte ne kembe. I fashuar nga te gjitha anet e bente zhurme e leshonte tym nga te gjitha anet. Dukej sikur i prodhonte e njejta kompani qe bente ato fizarmonikat e lodhura ne kohe te enverit.
Vertet shume linje kot ishte. Kam fluturuar vetem 1 here me ket ne 99 se austriaku kishte ndaluar fluturimet kemi prit mbi 4 ore edhe avionet ishin skandaloz. love austrian airlines jane reliable.
I LOVE GOD
j&g
Avjona rashe ketu rashe atje jane lolsdq shpresoj edhe une qe te futet edhe ne shqiperi raynair, easyjet apo wizzair...
Ngushellime malevit . Nga malevi kam kujtim nje aeroplan plastik :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt