Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 55
    Hajd se nuk do prishet ekonomia boterore ngaqe falimentoi Malevi.

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Fakti qe kishte nje orar te gjate tranziti e ben nje kompani koti? Aman si gjykoni ju une s'ju marr vesh.
    Une e gjykoj sipas lehtesirave qe me krijon mua si individ. Per mua si emigrant shqiptar nuk ia vlente bileta e lire per te ardhur ne Shqiperi dhe per te pritur ne tranzit 8 ore. Keshtu qe per mua ishte linje koti. Per dike qe jeton ne Evrope mund te ishte e persosur, por secili e sheh sipas rrethanes se jetes se tij. E njejta pergjigje dhe per "zambakun" tjeter qe me citoi poshte teje
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Vertet shume linje kot ishte. Kam fluturuar vetem 1 here me ket ne 99 se austriaku kishte ndaluar fluturimet kemi prit mbi 4 ore edhe avionet ishin skandaloz. love austrian airlines jane reliable.

ky austriaku eshte me koti ne bote .......nga parisi erdha ne tiran me tranzit vienen....as ushqim nuk kishte e me burra qe te benin servis ....

per mua me e mira per cdo gje eshte turkish e sidomos keto qe bejn udhetime te largta ....leje qe ne stamboll ke edhe vendin vip ku eshte nje mrekulli

sa per malevin cop cop ka qen , thjesht tani biletat do jen me te shtrenjta , ky eshte demi me i madh

Dhe tranziti i gjate nuk eshte ndonje problem i madh se del ben nje xhiro neper qytet po qe se nuk e ke vizituar me pare.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga mardo Lexo Postimin
    ky austriaku eshte me koti ne bote .......nga parisi erdha ne tiran me tranzit vienen....as ushqim nuk kishte e me burra qe te benin servis ....

per mua me e mira per cdo gje eshte turkish e sidomos keto qe bejn udhetime te largta ....leje qe ne stamboll ke edhe vendin vip ku eshte nje mrekulli

sa per malevin cop cop ka qen , thjesht tani biletat do jen me te shtrenjta , ky eshte demi me i madh
    e hogrem derrin ne se nuk ka mo konkurence.

do kapim nai1 oferte me lufthansen.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    love austrian airlines jane reliable.
    me too
    Elegance is an attitude.

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Une e gjykoj sipas lehtesirave qe me krijon mua si individ. Per mua si emigrant shqiptar nuk ia vlente bileta e lire per te ardhur ne Shqiperi dhe per te pritur ne tranzit 8 ore. Keshtu qe per mua ishte linje koti. Per dike qe jeton ne Evrope mund te ishte e persosur, por secili e sheh sipas rrethanes se jetes se tij. E njejta pergjigje dhe per "zambakun" tjeter qe me citoi poshte teje
    Normal qe e gjykon sipas mendjes tende, thjesht jam e idese qe per nje arsye te tille fjala e duhur mund te ishte: kompani e papershtatshme, e jo koti.
    Nejse, mendje mendje kjo dynja

La vita non si spiega, si VIVE!

Red face

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Normal qe e gjykon sipas mendjes tende, thjesht jam e idese qe per nje arsye te tille fjala e duhur mund te ishte: kompani e papershtatshme, e jo koti.
    Nejse, mendje mendje kjo dynja
    Ne Amerikanet jemi njerez te lire, i themi gjerat ashtu si i mendojme
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Ueeee sa u merzita
    Tani jo qe kam ndonje mbrese te vecante per Malevin, por ishte e vetmja qe me pershtatej ne udhetime, Me e lire dhe gjithmone tranzitin e kisha vetem 50 min. Na ndodhi i her qe per shkak te vonesave pritem nja 13 ore, por gjera qe ndodhin, dimer, koha keqe. Me ate rast bera dhe turisten ne Budapest, se ndryshe nuk do kisha vajt kastile. Tani per te vajt ne shqiperi me duhet ti bi rrotull ne 2-3 shtete tjera, te bej nga 18 ore me e pakta deri ne 28 ore udhetim per te vajt ne shqiperi.... Dhe nuk kam udhetuar pak , por nga 4 her ne vit me Malevin....
    Do me mungoje ....
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Avjona rashe ketu rashe atje jane lol
    mund te shash easyjet si kompani, por jo per avjonet qe perdorin. ata perdorin kryesisht airbus 319-100 shume te mire...
    lufthansa per ne shqiperi perdor embraer brazilian qe jane edhe me te vegjel.
    sdq kompanite me te mira ne bote jane ato aziatiket. jane shume perpara kompanive europiane dhe amerikane...
    p.s. edhe austrian perdor avjone te se njejtes familje (airbus 319) per te fluturuar nga viena per ne tirane...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •