Hajd se nuk do prishet ekonomia boterore ngaqe falimentoi Malevi.
Hajd se nuk do prishet ekonomia boterore ngaqe falimentoi Malevi.
Une e gjykoj sipas lehtesirave qe me krijon mua si individ. Per mua si emigrant shqiptar nuk ia vlente bileta e lire per te ardhur ne Shqiperi dhe per te pritur ne tranzit 8 ore. Keshtu qe per mua ishte linje koti. Per dike qe jeton ne Evrope mund te ishte e persosur, por secili e sheh sipas rrethanes se jetes se tij. E njejta pergjigje dhe per "zambakun" tjeter qe me citoi poshte teje
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
ky austriaku eshte me koti ne bote .......nga parisi erdha ne tiran me tranzit vienen....as ushqim nuk kishte e me burra qe te benin servis ....
per mua me e mira per cdo gje eshte turkish e sidomos keto qe bejn udhetime te largta ....leje qe ne stamboll ke edhe vendin vip ku eshte nje mrekulli
sa per malevin cop cop ka qen , thjesht tani biletat do jen me te shtrenjta , ky eshte demi me i madh
Dhe tranziti i gjate nuk eshte ndonje problem i madh se del ben nje xhiro neper qytet po qe se nuk e ke vizituar me pare.
Ueeee sa u merzita![]()
Tani jo qe kam ndonje mbrese te vecante per Malevin, por ishte e vetmja qe me pershtatej ne udhetime, Me e lire dhe gjithmone tranzitin e kisha vetem 50 min. Na ndodhi i her qe per shkak te vonesave pritem nja 13 ore, por gjera qe ndodhin, dimer, koha keqe. Me ate rast bera dhe turisten ne Budapest, se ndryshe nuk do kisha vajt kastile. Tani per te vajt ne shqiperi me duhet ti bi rrotull ne 2-3 shtete tjera, te bej nga 18 ore me e pakta deri ne 28 ore udhetim per te vajt ne shqiperi.... Dhe nuk kam udhetuar pak , por nga 4 her ne vit me Malevin....
Do me mungoje....
![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
mund te shash easyjet si kompani, por jo per avjonet qe perdorin. ata perdorin kryesisht airbus 319-100 shume te mire...
lufthansa per ne shqiperi perdor embraer brazilian qe jane edhe me te vegjel.
sdq kompanite me te mira ne bote jane ato aziatiket. jane shume perpara kompanive europiane dhe amerikane...
p.s. edhe austrian perdor avjone te se njejtes familje (airbus 319) per te fluturuar nga viena per ne tirane...
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt