Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 55
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Problemi ishte tjeter ,se ne bilete thuhej 5 ore pritje nderkohe supriza qendronte qe do prisje dhe 3 ore tjera ekstra . ,jo vonesa ,jo nje gje tjeter. Me pak fjale aspak serioz. Pastaj une flas per periudha 2001 - 2003 ,me vone se di si ka qene. Por ne kohen qe kam udhetu une linte shume per te deshiruar.
    Ah, kte se di. Shumicen e rasteve qe kam udhetuar me Malev ka qene per qendrim ne hungari, kshuqe nuk kam vene re oraret e tranzitit. Nje here vetem kam bere tranzit (vajte ardhje) edhe kane qene shume te perpikte me orarin. S'kam patur ore ekstra per te pritur

Pastaj, eshte normale qe te kemi eksperienca te ndryshme.

La vita non si spiega, si VIVE!

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    Sa gezohem!!! pershtypjet me te keqia per kete kompani kisha,, Kam udhetuar vetem nje here dhe mire se ke sikletin e atij udhetimi te tejzgjatur,, po te ndjehesh edhe sikur po ju ri ne qafe stuardesave.. Le pastaj nje te dredhur e te tundur qe bente sa dilte ne pjesen e Oqeanit Atlantik... o nene o nene... akoma e degjoj zhurmen ne koke..
    Ç'lidhje ka Malev me oqeanin Atlantik? Malev fluturon veç në Europë, përveç disa përjashtimeve si Libia dhe dy-tre shteteve të Lindjes së Mesme.

Falimentimi i Malev është një lëvizje për të goditur qeverinë hungareze e cila nuk çalon veç ekonomikisht këto kohët e fundit por edhe nga ana e krizës politike, ku regjimi është kthyer në sundim autokratik. Janë kompani ajrore të tjera gjigande, të cilat interesohen në privatizimin ose blerjen e aksioneve nga mundësia e dhënë ndaj është mëse evidente që ky falimentim mund të shmangej.

Citim Postuar më parë nga Endri_
    Plus avionat qe vinin ne dispozicion per shqiptaret ishin nga me skarcot. Mos flasim per ushqimin falas ,si ushqim burgaxhish. Me ne kane bo pall ariu ,ndac me abuzim cmimesh ,ndac me gjera tjera.
    Flota ajrore hungareze ka qënë e vjetëruar në tërësi. Malev ka kohë që fluturimet nga Tirana për në Budapest i kryente me Boeing 737, i njëjti model avioni që shërbente për të përfunduar pjesën e dytë të fluturimit nga Budapesti drejt Europës Perëndimore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 05-02-2012 më 11:58
    relata refero

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Shume shpejt do shikoni edhe falimentime te tjera, dhe ky cikel nuk perfundon me kaq.
    Para dy javesh fiks, falimentoi dhe Kodak-Eastman, e te gjitha keto levizje ne tregun boterore mbajne nje ere jo fort te mire.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Ç'lidhje ka Malev me oqeanin Atlantik? Malev fluturon veç në Europë, përveç disa përjashtimeve si Libia dhe dy-tre shteteve të Lindjes së Mesme.
    dikur malevi bente edhe budapest - new york dhe budapest - toronto...

Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Shume shpejt do shikoni edhe falimentime te tjera, dhe ky cikel nuk perfundon me kaq.
    Para dy javesh fiks, falimentoi dhe Kodak-Eastman, e te gjitha keto levizje ne tregun boterore mbajne nje ere jo fort te mire.
    e vertete. flitet per nje "efekt domino". edhe spanair falimentoi para pak ditesh. po ashtu shume kompani te tjera low cost qe u krijuan te frymezuar nga sukseis i ryanair.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 05-02-2012 më 12:06
    Vasudhaiva Kutumbakam

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Ka nis me u kthy dynjeja mare me duket. Veq edhe umrikes i duhet me falimentu

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Ka nis me u kthy dynjeja mare me duket. Veq edhe umrikes i duhet me falimentu
    drejt kesaj po shkojne... american airlines para pak ditesh ka bere publike se do pushoje nga puna 13000 punonjes...
    Vasudhaiva Kutumbakam

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Një mundësi më pak për shqipot e shkretë me fluturu lirë.

Personalisht s'më ka pëlqyer asnjëherë, por s'mund të flas duke qënë se nuk kam fluturuar kurrë me Malevin.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Malevi ka bere fluturime pertej oqeanit, lol. Personalisht vet se kam provuar asnjehere, por ka nga ata qe kane ngel dhe te kenaqur. Po qe per sherbim jo cilesor, dhe Delta s'ngelet prapa.
    Feelings change - memories don't.

Malevi ka dy tre vite qe eshte ne keto ujra dhe kishte per t'u ankuar qe nga aeroplanet tek sherbimi qe linte per te deshiruar, por dy gjera te mira i ka patur - çmime konkuruese (jo vetem per fluturimet pertej Atlantikut, por edhe ato brenda Europes) si edhe nuk ka patur probleme me bagazhet bie fjala si me Alitalian apo edhe Lufthansen.
    Do ndihet efekti ne te pergjithshmen, pasi si ne çdo biznes tjeter, largimi i nje kompanie ul konkurencen.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    kujtime te bukura nuk kam nga Malev.

kam udhetuar per her te pare ne vitin 1992.

jane racista kundrejt extrakomunitarve.qe une nat kohe shetisja pa vize ne gjith perendimin.

aferim

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •