te them te drejten e urrej ushqimin e avionit eshte skandaloz cilado airline qe te jet. une shikoj tre gjera kur udhetoj ne nje linje ajrore
1. te jete i suskeseshem dmth mos te ket pat renie
2. te mos pres gjate ne tranzit
3. cmimi
edhe kjo linje i ka plotesuar per mua keto kushte
I LOVE GOD
j&g
Po dhe austriaku te le te presesh 4 ore kur vjen per USA. C'torture sidomos kur ke femije te vegjel qe nuk rrine ne nje vend. Me kujtohet me cunin kam ardh rrotull ne aeroport per 4 ore rresht. As kafe nuk arrita te pija dot. S'kisha as burrin me vete qe ta benim me radhe te pakten.. Pastaj normal qe nuk do kishte shume cilesi Malevi mendoj une. Dhe cmimet i kishin goxha me lire. O cilesine, o cmimin. Te dyja sikur nuk i gjen bashke.
![]()
Feelings change - memories don't.
Dhe 30 minuta a 1 ore pritje s'ke ce do, se nje vonese te avioni i pare dhe humb te dytin. 3-4 ore eshte normale besoj, sidomos kur fluturon nga amerika per ne Shqiperi.
Vasudhaiva Kutumbakam
Te them te drejten admiral tmerr e kam fluturimin, por per ne shqiperi ska mundesi tjeter. Nuk e besoj se kjo linje eshte amerike-shqiperi ne mos gabohem. cfare ishte ajo webpage qe the njeher qe gjej oferta te lira, e bera bookmark por nga virusi qe mora ne forum u be gjithcka restore edhe e humba.
I LOVE GOD
j&g
jo jo. nuk hyn emirates ne shqiperi. po beja shaka
faqja eshte kjo: http://www.skyscanner.com/
sdq kur vie puna per te prenotuar, duhet bere direkt nga faqja e kompanise. aty kushton me lire.
Vasudhaiva Kutumbakam
Bravo. Nje here vetem me ka ndodhur nje gje e tille, u nis avjoni i pare me mbi 1 ore vonese e ndaj e humba te dytin. Mire 7 ore te mira qe prita ne aeroport ( e shyqyr qe kishte 2 avjon ne dite qe benin ate rruge) por 1 ore per ti mbushur mendjen nje tipi qe nuk e humba avjonin tjeter per fajin tim por sepse u nis me vonese i pari. Ngaqe ca te tjere qe kishin qene me mua e kishin kapur - por ato ishin italjan, e une shqiptare, ndaj duhej te beja nje ndalese ne nje zyre para se te kaloja te avjoni tjeter.
Dy-tre ore s'jane asgje, sidomos ne aeroportet e medhenj!
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt