Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 55
    i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ne Amerikanet jemi njerez te lire, i themi gjerat ashtu si i mendojme
    Nga emigrant shqiptar na dole tek "NE amerikanet" ndaje menjen bruklino o njonen o tjetren lol... shaka gjithsesi.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga mardo Lexo Postimin
    ky austriaku eshte me koti ne bote .......nga parisi erdha ne tiran me tranzit vienen....as ushqim nuk kishte e me burra qe te benin servis ....

per mua me e mira per cdo gje eshte turkish e sidomos keto qe bejn udhetime te largta ....leje qe ne stamboll ke edhe vendin vip ku eshte nje mrekulli

sa per malevin cop cop ka qen , thjesht tani biletat do jen me te shtrenjta , ky eshte demi me i madh
    te them te drejten e urrej ushqimin e avionit eshte skandaloz cilado airline qe te jet. une shikoj tre gjera kur udhetoj ne nje linje ajrore

1. te jete i suskeseshem dmth mos te ket pat renie
    2. te mos pres gjate ne tranzit
    3. cmimi

edhe kjo linje i ka plotesuar per mua keto kushte
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    Vertet shume linje kot ishte. Kam fluturuar vetem 1 here me ket ne 99 se austriaku kishte ndaluar fluturimet kemi prit mbi 4 ore edhe avionet ishin skandaloz. love austrian airlines jane reliable.
    Po dhe austriaku te le te presesh 4 ore kur vjen per USA. C'torture sidomos kur ke femije te vegjel qe nuk rrine ne nje vend. Me kujtohet me cunin kam ardh rrotull ne aeroport per 4 ore rresht. As kafe nuk arrita te pija dot. S'kisha as burrin me vete qe ta benim me radhe te pakten.. Pastaj normal qe nuk do kishte shume cilesi Malevi mendoj une. Dhe cmimet i kishin goxha me lire. O cilesine, o cmimin. Te dyja sikur nuk i gjen bashke.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Po dhe austriaku te le te presesh 4 ore kur vjen per USA. C'torture sidomos kur ke femije te vegjel qe nuk rrine ne nje vend. Me kujtohet me cunin kam ardh rrotull ne aeroport per 4 ore rresht. As kafe nuk arrita te pija dot. S'kisha as burrin me vete qe ta benim me radhe te pakten.. Pastaj normal qe nuk do kishte shume cilesi Malevi mendoj une. Dhe cmimet i kishin goxha me lire. O cilesine, o cmimin. Te dyja sikur nuk i gjen bashke.
    Edhe ndoshta mia une heren e fundit qe shkova ishte ne 2004 prita vetem 30 minuta ndoshta kane ndryshuar orar tani.
    I LOVE GOD

j&g

Dhe 30 minuta a 1 ore pritje s'ke ce do, se nje vonese te avioni i pare dhe humb te dytin. 3-4 ore eshte normale besoj, sidomos kur fluturon nga amerika per ne Shqiperi.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    te them te drejten e urrej ushqimin e avionit eshte skandaloz cilado airline qe te jet.
    udheto me emirates dhe do nderrosh mendje.
    ushqimi aty nuk i le gje mangut asnje restoranti te mire.
    kur kam udhetuar me kete kompani, sforcoja vehten qete mos flija sepse doja te shijoja cdo moment... lol.
    me shume se 600 kanale dhe filmat me te fundit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    udheto me emirates dhe do nderrosh mendje.
    ushqimi aty nuk i le gje mangut asnje restoranti te mire.
    kur kam udhetuar me kete kompani, sforcoja vehten qete mos flija sepse doja te shijoja cdo moment... lol.
    me shume se 600 kanale dhe filmat me te fundit.
    Te them te drejten admiral tmerr e kam fluturimin, por per ne shqiperi ska mundesi tjeter. Nuk e besoj se kjo linje eshte amerike-shqiperi ne mos gabohem. cfare ishte ajo webpage qe the njeher qe gjej oferta te lira, e bera bookmark por nga virusi qe mora ne forum u be gjithcka restore edhe e humba.
    I LOVE GOD

j&g

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Te them te drejten admiral tmerr e kam fluturimin, por per ne shqiperi ska mundesi tjeter. Nuk e besoj se kjo linje eshte amerike-shqiperi ne mos gabohem. cfare ishte ajo webpage qe the njeher qe gjej oferta te lira, e bera bookmark por nga virusi qe mora ne forum u be gjithcka restore edhe e humba.
    jo jo. nuk hyn emirates ne shqiperi. po beja shaka
    faqja eshte kjo: http://www.skyscanner.com/
    sdq kur vie puna per te prenotuar, duhet bere direkt nga faqja e kompanise. aty kushton me lire.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Dhe 30 minuta a 1 ore pritje s'ke ce do, se nje vonese te avioni i pare dhe humb te dytin. 3-4 ore eshte normale besoj, sidomos kur fluturon nga amerika per ne Shqiperi.
    Bravo. Nje here vetem me ka ndodhur nje gje e tille, u nis avjoni i pare me mbi 1 ore vonese e ndaj e humba te dytin. Mire 7 ore te mira qe prita ne aeroport ( e shyqyr qe kishte 2 avjon ne dite qe benin ate rruge) por 1 ore per ti mbushur mendjen nje tipi qe nuk e humba avjonin tjeter per fajin tim por sepse u nis me vonese i pari. Ngaqe ca te tjere qe kishin qene me mua e kishin kapur - por ato ishin italjan, e une shqiptare, ndaj duhej te beja nje ndalese ne nje zyre para se te kaloja te avjoni tjeter.

Dy-tre ore s'jane asgje, sidomos ne aeroportet e medhenj!

La vita non si spiega, si VIVE!

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    jo jo. nuk hyn emirates ne shqiperi. po beja shaka
    faqja eshte kjo: http://www.skyscanner.com/
    sdq kur vie puna per te prenotuar, duhet bere direkt nga faqja e kompanise. aty kushton me lire.
    got it, flm
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •