Close
Faqja 7 prej 36 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 360
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Une them qe e ka shume seriozisht.

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Une them qe e ka shume seriozisht.
    Nėse kėtė komentin kėtu:
    Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    Arianizmi eshte pjese e nje civilizimi aziatik qe rrenjet i ka ne azine e mesme dhe te larget, me sakte ne indi. Arianizmi ka qene fe dhe jo rrace sic e keqinterpretuan filozofet e 1800-1900 ne evrope.

Po te ishte rrace dalim ne absurdidetin tjeter:

Kurdet dhe romet (jevgjit), bejne pjese ne grupin e popujve indo-arian.

Cilat jane karakteristikat e perbashketa midis ilireve dhe ketyre dy bashkesive qe permenda me siper?
    e quan me shumė seriozitet si tė vėrtetė, atėherė edhe unė e bėj legenin e banjos pishinė pėr qenin tim, lol.

P.S: Se tani m'u kujtua mua kjo:
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Iliret ishin arjane te paster dhe me vone do te them edhe nga rrjedhin arjanet. Une po mundohem te nis nga strumbullari. Aty ku nisi cdo e keqe.
    Tė hajė burrin fjalėn si me ngrėnė njė ēokollatė, u pa edhe kjo!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 22-01-2012 mė 17:27

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    nuk kisha lexuar ate postimin, po realisht per rracen Arjane flitet ne filozofine indiane, dhe eshte pune e ngaterruar shume,
    une nuk pretendoj te di shume ne lidhje me kete as per te konfirmuar ate qe thote meriamun, por as per ta kundershtuar.

Epo bėn mirė qė tė lexosh postimet, para se tė thuash a ėshtė nė rregull apo jo. (kėshillė miqėsore kjo)
    Tjetra, Arianėt nuk rrjedhin fare nga India, pėrkundrazi nė vitin 1700 B.C ata u dyndėn nė Indi si pushtues.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    Dmth cifutet ua kane mbushur mendjen budallenjve me gjepura te tilla.

Ilireve e te tjereve u rrofte te qenit ariane, ndersa cifutet i kane vene kularin botes. Shife kur te na kerkoje borxhet fmn dhe bb, atehere do ta shihni rracen ariane...lool
    Ckane lidhje cifutet me arianizem apo nazizem??
    Edhe kete do ia mveshni cifuteve?!!
    Epo edhe une pajtohem plotesisht me thenie e nje cifuti,BUDALLAKIA E DISA NJEREZVE SKA KUFI!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Sa i perket temes,tani sa erdha nga Tirana dhe ne fakt sa here qe shkoj e shoh qe kosovaret shqiptar dhe shqiptaret e Tiranes definitivisht nga pikepamja fizike nuk ngjajne shume me njeri-tjetrin!!!

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Sa i perket temes,tani sa erdha nga Tirana dhe ne fakt sa here qe shkoj e shoh qe kosovaret shqiptar dhe shqiptaret e Tiranes definitivisht nga pikepamja fizike nuk ngjajne shume me njeri-tjetrin!!!
    Ku qendron diferenca sipas teje?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga safinator Lexo Postimin
    Ku qendron diferenca sipas teje?
    Shkurt e shqip ,shqiptaret qe shoh ne Tirane jane shume zeshkan ,disi me ngjajne ne maqedonet sllave te Shkupit,tjera fytyra shoh ne Kosove !!

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Shkurt e shqip ,shqiptaret qe shoh ne Tirane jane shume zeshkan ,disi me ngjajne ne maqedonet sllave te Shkupit,tjera fytyra shoh ne Kosove !!
    Mos i ngatteron me gabelat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga safinator Lexo Postimin
    Mos i ngatteron me gabelat.
    Jo jo, gabelet i dalloj mire se kemi edhe ne kendej
    Seriozisht flas tani ,shume te zeshket dhe shume te shkurter shoh ne Tirane ,edhe ne Kosove ka te shkurter por jane shume me lekure bardhe dhe konstruktet e fyryres i kane disi me ndryshe ,me te bukura ,gjithesesi ky eshte opinioni im sepse skam bere ndonje studim ,flas per ata qe shoh neper qender te Tiranes ,neper restorante dhe ne neper qendra tregtare!!!

Faqja 7 prej 36 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •