O yes ne shkoder aryan race jane vetem dukagjinsat, lool
keshtu foli zarathustra (dmth lek dukagjini) e ta plasin ne patllake mes pazarit qe hajt mer hajt..
e ju nrml qe rrini si pula te lagme se nuk ua mban te kruheni me ta. Nrml qe jo dhe e beni mire..
per dicka me vjen inat..
paskemi qene populli me idete me inferiore te planetit, servila, leccaculo, etj etj
Po jam nazist, por Nazizmi eshte diēka shume here me e gjere dhe e pavarur nga ajo qe kuptojne njerezit.
Nazizmi nuk eshte rracizem, eshte nje filozofi me vete e bazuar diku dhe me arsyetimet e veta. Ceshtja rracore eshte pjese e nazizmit por jo nazizmi.
Tani nuk kam as qef as kohe te flas per pune rracash,
mjafton te themi qe ne gjithe evropen rracat jane perzjere nder shekuj saqe rralle gjen ekzemplare puro qe mund te thuash "ja rrace ilire".
Nje gje eshte e sigurte, nuk ka te thoje ngjyra e flokut dhe e syve.
Psh nje pjese e mire e ukrainasve, bjelloruseve jane tipik bjond me sy blu, por me tipare te theksuara mongole, a jane ata rrace arjane?
Absolutisht jo, jane nje sere tiparesh te kombinuara qe percaktojne kete gje.
E para, nuk foli njeri pėr puritet racor 100%, dhe as pėr superioritet racor.
E dyta, nuk tha njeri qė vetėm nga floku dhe ngjyra e syve pėrcaktohet afiliacioni racor, dhe e kam sqaruar disa herė mė parė nė tema kėtė afiliacionin racor sipas shkencės sė antropologjisė, dhe s'kam nė mend ta zgjas mė.
E treta, Ilirėt kanė qenė arianė.
Kaq nga ana ime, pėr tė mos e zgjatur mė shumė...
Te lutem, zgjate po deshe se nuk prish qefe une.
A me kerkove mendimin tim ne lidhje me temen? Kshu qe keep calm.
Dmth cifutet ua kane mbushur mendjen budallenjve me gjepura te tilla.
Ilireve e te tjereve u rrofte te qenit ariane, ndersa cifutet i kane vene kularin botes. Shife kur te na kerkoje borxhet fmn dhe bb, atehere do ta shihni rracen ariane...lool
xfiles dhe meriamun kane te drejte.
Gjithe te tjeret e kane gabim.
WOW arianism doli dhe fe tani. Hajde qyfyre qe te bie te lexosh ne kete forumin tone hajde.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt