Close
Faqja 55 prej 127 FillimFillim ... 545535455565765105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 1268
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Antiporanti

nuk eshte aq e thjesht djten qe kuvendi,qeveria merr vendim per mbylljen e kufirit me serbin Kosova izoloheh nga BE&SHBA ,ICO ka te drejt ti shfuqizoi vendimet e institucioneve tona dhe ti shkarkoi zyrtaret,ne nuk mund te marrim vendime krye ne veti se jemi pavaresi e mbikqyrur.

Kost rrejeti i tensionit te larte eshte prone e Kosoves,problemi eshte se rrjeti yne eshte i lidhur me linja 400 MW me serbin dhe malin e zi,me shqiperin e maqedonin jane linja 110MW,linja per mal te zi eshte ndertu per ta exportu energjin e kosoves ne mal te zi,mali i zi nuk ka energji per export,mbetet linja qe kalon neper serbi,as serbia nuk ka energji per export,por energjin qe e blejm nga Cekia,Bosna,Bullgaria,Rumania kalon tranzit neper linjen 400MW qe kalon neper serbi.

Kosova eshte dashur ta ndertoin linjen 400MW me shqiperin dhe maqedonin ,po ja qe politikanet nuk e kan ndertu deri tani,ajo fillon te ndertohet ket vit me kredi nga gjermanet.
    mvaret me qka eshte mali i zi para serbise per turizem,PO per industri ushqimore JO,enrgjetik JO,BOsna ka disa perparesi energjetiken,industrin perpunuese dhe faktori republika srbska e cila eshte e lidhur ngusht me ekonomin serbe,BILANCI tregtar itali-serbi eshte pak sa me i komplikuar,a eshte FIAT serbia prodhim serb apo italian,serbia ka marveshje te tregtise se lire me rusin,por rusia nuk lejon qe automobilet e FIAT serbia te exportohen ne rusi pa pagu dogana sepse i cileson si prodhim italian qe vetem montohen ne serbi.
    Kina eshte fabrika e botes dhe ka bilanc pozitiv thuajse me te gjitha shtetet e zhvilluara.
    Rusia dhe shtetet e pasura me nafte,gaze,dhe minerale kan perparesi natyrale dhe nuk mund te krahasohen me kosoven e serbin,ne e kemi dobesi agrarin,industrin ushqimore dhe materialit ndertimor ,industrin e naftes,nuk kemi rafineri,e kemi shkaterru edhe industrin kimike,sot varemi nga importi edhe per plehra artificiale per bujqesi,keto dobesi tona i shfrytezoin serbia dhe maqedonia.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    as qe mund te krahasohen tash hashimi me albinin..

eshte si te krahasosh nje qen sharri qe ruan delet ne mal me nji qenush rrugesh qe ben ham ham kot..

hashimi eshte kryeministri i kosoves i zgedhur me dy votime.. i cili deri diku po i kryen mire detyrat.. sidomos ato me rendesi..

kurse albini eshte nje trangull qe nuk i hyn ne pun fare kosoves..
    Brari je ber si do kurva te rrugve
    me kujtohet shum mire kur sulmoje hashim thaqin dhe hedhje gur e dru mbi te e sot behesh avokat i tij,nuk e kuptoi por e drejt e jotja eshte te behesh edhe kurv politike

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    as qe mund te krahasohen tash hashimi me albinin..

eshte si te krahasosh nje qen sharri qe ruan delet ne mal me nji qenush rrugesh qe ben ham ham kot..

hashimi eshte kryeministri i kosoves i zgedhur me dy votime.. i cili deri diku po i kryen mire detyrat.. sidomos ato me rendesi..

kurse albini eshte nje trangull qe nuk i hyn ne pun fare kosoves..
    Pa dashur te flas për temën, do të pyesja ty se cilat detyra po i kryen Hashimi?? dhe a e din ti se si u zgjodh kryeminister, sidomos në mandatin e dytë ?
    Të sqarohem, nuk kam ndonje simpati per Albinin, dhe nuk nderhyra këtu për krahasimin qe bëre.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin

Dilni Dilni Sa Here Te Dilni Keshtu Do Ta Kini
    .....o durt ju lumshin oj policia jon ...veq a pet pak ja pasni bo , se tisha kan une qaty , qaty dhamt rrugaqit ja kisha lan n'asfallt ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Albin Kurti - Hashim Thaci
    ...po ku krahasohet more Hashim Thaqi me ket far kontierin e vv albin k'uqken ...

...fal aftesis Hashim Thaqit ... keta burra i erdhen ndihm Kosoves per ta qliru vendin nga okupatori Serb....
    ...pas kesaj qe solli Thaqi lirin Kosoves ai diti edhe ta Panvarsoj Kosoven ....
    ...te gjitha te mira qe Thaqi i ben per Kosoven Albin magarica mundohet mi shkatrru ....e keta mundohen me krahasu Rrugaqin me Kryqelirimtarin e Kosoves ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hard : 15-01-2012 më 08:04

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Brari je ber si do kurva te rrugve
    me kujtohet shum mire kur sulmoje hashim thaqin dhe hedhje gur e dru mbi te e sot behesh avokat i tij,nuk e kuptoi por e drejt e jotja eshte te behesh edhe kurv politike
    nuk dua te baj rolin e avokatit...por nje gje duhesh ta kesh kuptu deri sot,me ato qe ka shkru brari.

aj po jju thot kshtu,qe kosoven e cliroj amerika e nato,e prandej nuk duhet shku rruges kokeforte,ku bjen ndesh me udhezimet e ketyre aleatve te mdhenj.

friga se nje dit,mund te kthehet shume leht aj millici i serbis ne kosove,e ban brarin te ju kshilloj,qe mos ta e kruani fort me ceshtjet, ku jan te perfshime direkt amerika e europa,sic jane ceshtjet e kufinit dhe mardhanijet kosove-serbi.

e njeh mire brari forcen e kapacitetin e kosoves,se sa asht ne gjendje vet ti baj ball populli,nji invazioni sllavoushtarak,pa perkrahjen e perendimit e amerikes.

mendojeni mire disa gjana,para se perfshiheni nga emocionet,e ato avnetura qe din me na kushtu shume shume shtrejt si kombe.

vetdiesoni popullin e njerzit,e kur te vijne koha e zgjedhjeve prap,aty thyjani qafen thaqit e kujtdo tjeter politikani qe s'ju pelqen...aventurat e revolucioneve,jane shume te rrezikshme per neve,e per gjithe ballkanin do thoja.

taksirat

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    g-2 e drenicaku..

brari nuk mbron hashimin.. por kosoven..

albini nuk demton hashimin..por kosoven..

brari nuk mund te genjeje.. e te thot ate qe nuk eshte..
    kur per nje problem.. hashimi ka qendrim te drejte.. une nuk mund te them se hashimi e ka keq..
    kjo do ish ku.rvallyk..
    sikurse nuk mund te aprovoj albin-llyqet kur ato i shoh te demshme per kosoven.. meqe albini na qenka anti-hashim..
    joo miq te dashur..

ne politik jam atdhetar e jo tifoz i semur futbolli..
    pra merrni nga nji pal gjysllyka e shihni mire te sotmen.. te tanishmen..

te perkrahim hashimin.. kur e ka drejt.. e kur kjo e drejt eshte ne harmoni me ato qe na keshillojne faktori i fuqishem mik nderkombetar..

se albinistet marrin guxim i thon hashimit ti ke shit fermerka.. ne zyrih.. e ne an tjeter na i p.shurrin punt me USA e EU.. a duhet me ba tifo per albinistet?

jo..

fare sme intereson a ka shit hashimi fermerka..

hashimi me intereson se si po luan rolin si kryeminister..
    ne qasjet qe i ben problemeve.. po tregohet i kujdeshem.. gje qe eshte vitale per mirmbajtjen e relatave te mira me USA e EU-ne..
    se si i ka marr votat PDK eshte drugo mesele..

kryesore eshte kosova te mos jet pa KRYE.. e sidomos te mos bjer ne dor te aventuristave te llojit enveristoleshkuqoalbinoist..

pra kujdes..

te dim te zgedhim ne momentin x..

a me nje hashim te kujdeshem.. a me lahpera qe cojn uj tek tadiqi..

.

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    nuk dua te baj rolin e avokatit...por nje gje duhesh ta kesh kuptu deri sot,me ato qe ka shkru brari.

aj po jju thot kshtu,qe kosoven e cliroj amerika e nato,e prandej nuk duhet shku rruges kokeforte,ku bjen ndesh me udhezimet e ketyre aleatve te mdhenj.

friga se nje dit,mund te kthehet shume leht aj millici i serbis ne kosove,e ban brarin te ju kshilloj,qe mos ta e kruani fort me ceshtjet, ku jan te perfshime direkt amerika e europa,sic jane ceshtjet e kufinit dhe mardhanijet kosove-serbi.

e njeh mire brari forcen e kapacitetin e kosoves,se sa asht ne gjendje vet ti baj ball populli,nji invazioni sllavoushtarak,pa perkrahjen e perendimit e amerikes.

mendojeni mire disa gjana,para se perfshiheni nga emocionet,e ato avnetura qe din me na kushtu shume shume shtrejt si kombe.

vetdiesoni popullin e njerzit,e kur te vijne koha e zgjedhjeve prap,aty thyjani qafen thaqit e kujtdo tjeter politikani qe s'ju pelqen...aventurat e revolucioneve,jane shume te rrezikshme per neve,e per gjithe ballkanin do thoja.

taksirat
    O zotri ne e dim kush e ka shliru kosoven,edhe amerika edhe evropa gjithmon gjen rrugen me te leht por jo gjithmon te drejt per ta shu nje konflikt.
    Une e di qe rruga nuk zgjedh probleme,vetem ateher kur shterren te gjitha mundesit,askush nuk mund te me bind qe protestat per ta ven reciprocitetin me serbin nuk jan te drejta dhe ne favor te shqiptarve,askush nuk mund te me bind qe ne evrop ka akoma regjime qe rrafin deputet vetem pse deshiroin ta fuqizoin nje vendim te kuvendit.
    Prandaj keto broqkulla qe mbrojn qeverin e kosoves e cila nuk ka mbeshtetjen e popullit,erdhi ne pushtet duke vjedh voten,pastaj servilizimi ndaj te huajve eshte duke na kushtua shume.
    A e dini ju sa territor kemi humb prej ardhjes se kesaj qeverie,ju kujtohet demarkacioni me maqedonin,akoma nuk ka perfundu me malin e zi e serbin.
    Kundershtari politik nuk rrafet,sepse jam i bindur qe qdo kush qe ka par policin duke u versul mbi te rinje shqiptar eshte idinjuar.
    A e dini ju qe kjo qeveri eshte qeveria me e korruptuara ne evrop,ku papunesia eshte mbi 80% te ardhurat per kok banori nuk arrijn mbi 80 cent ne dit dhe me ket duhet te merret qeveria e jo me vv.
    Perse duhet te lejojm mallra serbe kur ajo dihet se si sillet me ne,perse duhet ti nenshtrohemi,ne vend qe ta favorizoim prodhimin vendor ne u hapim dyert mallrave shume te dyshimta dhe me favore.
    Po te kishte qeveria vetem dy kokrra mend ne kok e ka pas te leht ta ndaloi serbin,pa protesta dhe pa zhurum,te i ngris akcizat ndaj mallrave sidomos atyre mallrave qe kemi mundesi vet ti prodhoim,dhe ateher serbia kur nuk ka llogarin ajo nuk vjen fare ne kufi,por duke e fut mallin pa dogan serbia me parat ton mban gjall strukturat paralele.
    Bajram Regjepi duhet urgjentisht te pergjigjet penalisht perse i rrahu deputetet,pse nuk shkon me i rraf shkiet qe i kan hy edhe ne oborr te tij,
    Nuk them qe Albini eshte i pa gabushem,ka gabime por a duhet qe kush gabon ta rrafim,sa i perket bashkesis nderkombetar ajo perdor nje qeveri deri ne momentin qe me nuk i duhet,keshtu ka ber me qdo diktator dhe ne fund e dim se si kan perfundu,kam frigen se te njejten gje do ta bej edhe me diktatorin ton

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    g-2 e drenicaku..

brari nuk mbron hashimin.. por kosoven..

albini nuk demton hashimin..por kosoven..

brari nuk mund te genjeje.. e te thot ate qe nuk eshte..
    kur per nje problem.. hashimi ka qendrim te drejte.. une nuk mund te them se hashimi e ka keq..
    kjo do ish ku.rvallyk..
    sikurse nuk mund te aprovoj albin-llyqet kur ato i shoh te demshme per kosoven.. meqe albini na qenka anti-hashim..
    joo miq te dashur..

ne politik jam atdhetar e jo tifoz i semur futbolli..
    pra merrni nga nji pal gjysllyka e shihni mire te sotmen.. te tanishmen..

te perkrahim hashimin.. kur e ka drejt.. e kur kjo e drejt eshte ne harmoni me ato qe na keshillojne faktori i fuqishem mik nderkombetar..

se albinistet marrin guxim i thon hashimit ti ke shit fermerka.. ne zyrih.. e ne an tjeter na i p.shurrin punt me USA e EU.. a duhet me ba tifo per albinistet?

jo..

fare sme intereson a ka shit hashimi fermerka..

hashimi me intereson se si po luan rolin si kryeminister..
    ne qasjet qe i ben problemeve.. po tregohet i kujdeshem.. gje qe eshte vitale per mirmbajtjen e relatave te mira me USA e EU-ne..
    se si i ka marr votat PDK eshte drugo mesele..

kryesore eshte kosova te mos jet pa KRYE.. e sidomos te mos bjer ne dor te aventuristave te llojit enveristoleshkuqoalbinoist..

pra kujdes..

te dim te zgedhim ne momentin x..

a me nje hashim te kujdeshem.. a me lahpera qe cojn uj tek tadiqi..

.
    O brari ti je ai qe ke fol per farmerka te hashimit i pari ketu ne forum,une jam duke nxjerr shkrimet tua per ti par edhe tjeret sa sa labil je,ti nuk ke qendrim tendin,perveq kah te fryj era,ne nuk mund te jetoim nga friga se mos po kethehet serbia dhe ket vetem hashimi nuk po e lejojka,te rinjet e kosoves e dijn shume mire per te bemat dhe te pa bemat e secilit ketu ne kosove,njerzve jetu ju ka merzit,nuk durohet me,jetoim ne kushte mizerie,a ka kund ne bot qe nuk ka drita uj mjek mesues,ka hajni krim e qka jo tjeter.
    Kosova do bie ne dor te atyre qe i zgjedh me te vertet populli,deri me tani kjo nuk ka ndodh,ti e din mire se qfar cirkusi eshte ber me votat,prandaj kjo qeveri nuk e ka as me te voglin autoritet,po ta pytesh popullin besimi ne qeveri eshte zero,dhe ti do qe kjo zero ta qeveris kosoven.

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anëtarësuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtë (Oeneum), aty ku ajri i freskët më bën të ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Vetëvendosje: Protesta e ardhshme më 22 janar

Nëse Qeveria e Kosovës nuk nis zbatimin e reciprocitetit me Serbinë, Lëvizja Vetëvendosje pas një jave do të organizojë një protestë tjetër për bllokimin e dy pikave kufitare.

Nënkryetari i Vetëvendosjes, Shpend Ahmeti, në një konferencë për media, të dielën, ka bërë të ditur se nëse nuk nis zbatimi i reciprocitetit, kjo lëvizje do të organizojë një protestë të re, të dielën e ardhshme, më 22 janar.

Ahmeti po ashtu ka akuzuar Qeverinë e Kosovës se ka zgjedhur të mbrojë Serbinë para popullit të saj. Ndërhyrja e dhunshme ndaj protestuesve, sipas tij, është bërë me urdhrin e Thaçit dhe të Qeverisë – që sipas nënkryetarit të Vetëvendosjes, ka lidhje të forta me Serbinë.

Zëri
    "Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •