Close
Faqja 121 prej 135 FillimFillim ... 2171111119120121122123131 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,201 deri 1,210 prej 1350
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Jo shoku... performance baterie mediokre komplet. Dmth nqs ke nje HTC Sensation running droid nuk eshte se dallon ndonje ndryshim te madh, po nga nje telefon qe kushton sa ky edhe eshte produkt i apple prisja me mire me thene te drejten.

Sa per pjesen tjeter, bera ca krahasim edhe eshte 1 apo 2 sekonda me i shpejte se iPhone 4... po bateria eshte zhgenjyse komplet. Nuk i heq asgje ekranit retina, proc A5, kameres 8 mpx...etj... por po nuk dolen me ndonje patch minimalisht keq puna :/

Edhe lajmi akoma me i keq...sapo u bera me 2 lol..
    Unė akoma nuk kam rėnė nė kontakt me 4s,dmth thjesht e kam kaluar pak nėpėr duar,punė minutash ,sms dhe telefonatė po nuk kisha mundėsi pėr mė shumė.
    Nė pamje ishte identik komplet me 4,ndėrsa nė performancė nuk krijova asnjė pėrshtypje sepse isha shumė i limituar nė pėrdorim.

Mqs ke dy,bėhu zemėrgjėrė

BlooD_VenoM, ke provuar ti ne ndonje iphon me iOS 5.0.1 te besh jailbreak dhe unlock pasi qe paska dal redsnow per iOS 5.0.1,
    Jo dardan,nuk kam provuar akoma tė bėj jailbreak 5.0.1. Dhe iPad qė doja ta kaloja nė iOs 5 nuk ma mori se mu shkėput interneti ,aktualisht e kam nė 4.3.5 po ėshtė tethered dhe nuk ka dalur untethered pėr 4.3.5,dhe qė kur mu shkėput net atė ditė kur po bėja update,nuk e mora mė mundimin tė provoj ta bėj update.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Opinione rreth Facebook Timeline

Faktikisht facebook ka kohe qe me ka dale qejfi dhe nuk jam me aktiv si perpara, por desha te di mendimet e atyre qe e kane instaluar versionin e fundit (timeline).
    Po shikoja profilin e nje shoqeje dhe m'u duk mjaft interesant.

http://www.youtube.com/watch?v=hzPEPfJHfKU
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 25-12-2011 mė 15:32
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga dardanii Lexo Postimin
    Ka ndonje mundesi te bej unlock Iphone 4 i cili ka te instaluar IPSW 5.0.1
    Dardan,shikoje njėherė edhe kėtė njoftim tė redsn0w nqs nuk e ke parė.

http://www.redsn0w.us/2011/01/unlock...and-3g3gs.html
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Lol, na merziti ky fb me nderrim profilesh. Sa mesohemi me njerin direkt del tjetri. Vellai im e ka instaluar edhe thote qe eshte: nam fare

La vita non si spiega, si VIVE!

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Une spo guxoj te vendos foto timen bilem as emer personal ne FB , kam degjuar qe CIA po i percjell

Ke ndonje gje per te fshehur ti Lexuesi? Une dua qe emrin tim ta lexoj CIA

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    kleadoni, Ehe kam kam te pakten sdua te me ken ne regjister .

kleadoni, nese ke aq shume deshire , vetem permendi keta emra ne fb , Mr. president of Junajtit Stajt of Amerika haha Alkaida etj etj... automatikisht alarmet nga FB yt do i shkojn ne qender Cias si gjendje rreziku Te lokalizojn dhe te mbajn nen vezhgim pastaj.

hahaha, do e kem parasysh

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    vetem permendi keta emra ne fb , Mr. president of Junajtit Stajt of Amerika haha Alkaida etj etj... automatikisht alarmet nga FB yt do i shkojn ne qender Cias si gjendje rreziku Te lokalizojn dhe te mbajn nen vezhgim pastaj.
    hahaha. po edhe ti o burre i dheut, aq te pamundur e paske te mos i permendesh keto emra?
    sdq difekti me i madh i fb eshte mungesa e privacy-s. me perpara nuk ka qene keshtu.
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Lol, na merziti ky fb me nderrim profilesh. Sa mesohemi me njerin direkt del tjetri. Vellai im e ka instaluar edhe thote qe eshte: nam fare
    une ne fakt e instalova dje ate versionin prove. te them te drejten deri tani po me pelqen.
    praktikisht kam te drejten ta perdor per nje jave (ku vetem une e shoh keshtu e jo miqte e mi) dhe pastaj do duhet te vendosi nese te mbaj kete version apo te kthehem tek i vjetri.
    nuk eshte vetem nje nderrim i pamjes si zakonisht.
    ky eshte ndryshim shume me i madh. eshte si nje forme ditari ku me shume lehtesi arrine te shikosh edhe shkrimet e para 2-3 viteve.

p.s. cfare do thote "nam fare" se ne shkoder perdoret edhe per mire edhe per keq?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Nė njėrėn anė mė pėlqen qė ėshtė shumė afėr perfekcionit pėr gjėrat tė cilat i ke mrenda njė acounti tė Facebook, por nga ana tjetėr sdi sa e keni vėnė re ėshtė shumė ngarkim i madh pėr browserin qė pėrdorni dhe njėkohėsisht pėr PC/Laptop ose ku ta di ēfarė mjeti tė lidhur nė rrjeti pėrdorni. Por nė pėrgjithėsi ka mė shumė anė pozitive se negative deri nė kėto momente.

Plus ndėgjova se do pėrsoset ende pasi qenka vetėm njė version beta i njė lloji tė ri tė pamjes sė profilit tuaj ne Facebook.
    Sui generis

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •