Close
Faqja 123 prej 135 FillimFillim ... 2373113121122123124125133 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,221 deri 1,230 prej 1350
    buli Maska e astriku
    Anėtarėsuar
    23-01-2009
    Vendndodhja
    prishtin
    Postime
    73

Kam Humbur contact listen e iphone ?

kam ber transferimin e contact listes ne Iphone permes ITunes sepse doja ti bej nje format dhe bera transferimin ne outlook ate kontakt liste e kam ne nje folder te ruajtur mirepo problemi eshte se si ta fus tash perseri ne iphone di ndokush te me ndihmoj ?

RT Maska e art1
    Anėtarėsuar
    11-07-2010
    Vendndodhja
    KS-Podujevė
    Postime
    254

ndihme rreth gjuhes HTML

Pershendeteje

..kam nje faqe ne FB dhe dua te shtoj aty nje mundsi tjeter ...te bej edhe mundsin per komente

..din dikush te me tregoj si eshte etiketa per comente ,..dmth te jet mundsia te len koment aty . .. PLZ me tregoni !!

Faleminderit ..

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Uhmmmm... Keq me vjen ta pohoj me gojen time, por:
    Nese mendoni ti beni dhurate vetes apo te tjereve nje iPhone 4S keto kohe...thjesht mosni!!
    A5 eshte me i shpejte, camera eshte me e mire dhe Siri eshte very cool...po sikur te kishin bere dicka per baterine mire do te ishte. Nuk e di nese upgrade ne iOs qe do vijojne do bejne ndonje permieesim, po nqs doni te me degjoni mua, blini 4 dhe jo 4S. Ose menyre alternative mund te blini xhepa me karikues USB...cilado ju duket me e arsyeshme.
    siri, very cool, really. te pergjigjet dhe ca pyetjeve shume personale. loool.

po sa te shkon bateria , sa eshte kohezgjatja, dhe per cfare e perdor me shume? Nese e perdor internetin shume, apo luash lojra apo shikosh video, une zakonisht, kudo qe shkoj nuk dal pa chargerin me vete. Se ndryshe te le n'rruge. Po dhe e mbaj kinda bright ate screen, gje qe e ben ti bjeri bateria me shpejt.

kur del 5 o shoke? eshte bere official yet apo ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    edhe une kalova te timeline. so far so good. i like it. Se kam problem nderrimin e versionit, mesohem me cdo gje te re. lol.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    timeline me duket shume e ngarkuar, prandaj se kam nderuar
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Mu duk lezetshem. Do ta provoj kte versionin nje-javor njehere e pastaj te shoh, por besoj se do e mbaj.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ai artikull eshte i vjeter,i prillit 2011.
    Pritet qe iphone 5 qe do jete me chip A5,procesor shpejtesi procesori 1.5 ghz,memorje 1 gb, 2 kamera 1 para, 1 mbrapa me rezolucion 8 mega pixel,me aftesi fotografimi 3 D dhe marrje fotosh panoramike,
    Do te dale ne treg ne periudhen fundi shtatorit 2012-Fillimi i tetorit 2012.
    I phone 5 do jete pak me i gjere dhe pak me i holle krahasuar me iphone4.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Mua mė pėlqeu meqe e kishim njė mundesi qė me e nxjerr njė foto tė madhe aty dhe njė tė vogel si banner.. por kjo FB TimeLine qė unė mora mė duket mė i ngarkuar se e vjetra, njėashtu dhe njė gjė pozitive kish se po mujshe me i pa dhe postimet qė i ke bo dmth z.b nė muajin Nėntor apo Dhjetor apo apo vecmas!

Po prap fb osht kot ma hongri shpirtin spo muj me i cu askujt Frends se ma kan blloku tu i cu lloj lloj shqiptarke
    lol
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •