Close
Faqja 21 prej 135 FillimFillim ... 1119202122233171121 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 1350
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga FK-PaRtiZoNi Lexo Postimin
    Un Mendoj Qe Jo. Ndoshta Ty Ta Ka Bllokuar Ose Explorerin Si Program Ose Mozilla . Provo Te Instalosh Mozilla Dhe Explorer Dhe Provoje Se Ndoshta E Hap , Ose Ndonje Program Tjeter Per Te Lundruar Ne Internet .
    Te dyja i perdor si moxillen ashtu edhe IE, por faqja nuk hapet. Dhe kete problem nuk e kam vetem une, e kemi te gjithe ketu ne pune. Edhe inxhinieri me tha vete qe e boni me urdher te shefave.
    Rrofsh gjithesesi

Mund ta ket bllokuar tek routeri qe merrni ju internetin , provoje njiher me proxy
    hap kte faqen : anonymouse.org dhe fut facebook.com
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Citim Postuar mė parė nga gertl Lexo Postimin
    Te dyja i perdor si moxillen ashtu edhe IE, por faqja nuk hapet. Dhe kete problem nuk e kam vetem une, e kemi te gjithe ketu ne pune. Edhe inxhinieri me tha vete qe e boni me urdher te shefave.
    Rrofsh gjithesesi
    Po perderisa e kane bllokuar dmth qe eshte bere problem dhe ashtu e kane menduar te arsyeshme ata...shefat.
    Ti s'rri dot pa facebook apo te eshte merzitur puna?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    Mund ta ket bllokuar tek routeri qe merrni ju internetin , provoje njiher me proxy
    hap kte faqen : anonymouse.org dhe fut facebook.com
    E provova dhe nuk hapet. Mund te jete kjo qe thua ti, pra ta kete bllokuar te routeri. Shume falemniderit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga BOKE Lexo Postimin
    Po perderisa e kane bllokuar dmth qe eshte bere problem dhe ashtu e kane menduar te arsyeshme ata...shefat.
    Ti s'rri dot pa facebook apo te eshte merzitur puna?
    Po te shofesh temen do kuptosh qe eshte pyetje per ekspertet dhe jo per ata qe srrine dot pa bere komente.
    Sa per sqarim, sme kercet fare per facebook-un, as adrese nuk kam, degjova qe po ankoheshin dhe thashe te pyes se si e ka prere, pra si realizohet.
    Tung Bake ja kalofsh mire

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Kam nje problem me faqen e Facebook-ut, e cila nuk hapet fare. Faktikisht ma ka prere inxhinieri i punes jo se ka difekt. Tani pyetja ime eshte si e nderpret ai faqen dhe a ka mundesi qe une ta hap ate faqe prape nga kompjuteri im, sigurisht kur te jem vetem dhe te mos kete njerez te tjere afer.
    Ju faleminderit
    Te uroj qe ta hapesh faqen.

Kalofsh mire edhe ti.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po te shofesh temen do kuptosh qe eshte pyetje per ekspertet dhe jo per ata qe srrine dot pa bere komente.
    Sa per sqarim, sme kercet fare per facebook-un, as adrese nuk kam, degjova qe po ankoheshin dhe thashe te pyes se si e ka prere, pra si realizohet.
    Tung Bake ja kalofsh mire
    e ti u dole aty para, dhe i re gjoksit- e gjej une si ta zhbllokojme. Po faktikisht dhe ti smerr vesh nga lidhet gomari ama.

Shume kompani sot e bllokojne facebook-un. E nese ato e kane bllokuar dmth qe mos e perdor facebook-un. Se ka dhe menyra sesi ta monitorojne comp, ty qe smerr vesh. Ishalla nuk te heqin nga puna, se do jete turp perse te hoqen. Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    e ti u dole aty para, dhe i re gjoksit- e gjej une si ta zhbllokojme....
    LooooooooooooooooooooL , e madhe je!

Gerti un dyshoj se kjo eshte dmth filtri ne router per hostin facebook.com , po nqs se nuk te ka ber pune as proxy nuk e di ca duhet provuar tjeter.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    LooooooooooooooooooooL , e madhe je!

Gerti un dyshoj se kjo eshte dmth filtri ne router per hostin facebook.com , po nqs se nuk te ka ber pune as proxy nuk e di ca duhet provuar tjeter.
    Rrofsh edhe njehere per interesimin. Normalisht pyeta thjesht nga kurioziteti sesi realizohet, sesa me hyn ne pune.
    Ja kalofsh mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2007
    Postime
    2
    a mund dikush te me tregoje se si mund ti vjedh chipsat ne poker ne facebook , ose diqka te ngjashme ? faleminderit per mirekuptim

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •