Close
Faqja 119 prej 135 FillimFillim ... 1969109117118119120121129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,181 deri 1,190 prej 1350
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Si i bėhet pėr FB qė ma kan blloku! Dikush ka bo raport acontin tim dhe brenda ditės ma kan blloku!

Nė njė grup mė paten thėn se unė dhash njė koment me njė foto (shumė normale dhe pa ofendime) dhe njė admin i atij grupi nuk i pėlqeu apo as vet se kuptoj dhe nga ai moment pas 10 orėsh mu blloku acounti jem! I kam kontaktu kėta leshat e FB por mė kan thėn qė e kam tė bllokune 4 ever.

Cfar i bėhet?

A dini gjė ndonjėri pėr kėtė.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-07-2011
    Postime
    13
    Nice_Boy, cfare errori te del?

i/e regjistruar Maska e Blerim R
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    139
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Si i bėhet pėr FB qė ma kan blloku! Dikush ka bo raport acontin tim dhe brenda ditės ma kan blloku!

Nė njė grup mė paten thėn se unė dhash njė koment me njė foto (shumė normale dhe pa ofendime) dhe njė admin i atij grupi nuk i pėlqeu apo as vet se kuptoj dhe nga ai moment pas 10 orėsh mu blloku acounti jem! I kam kontaktu kėta leshat e FB por mė kan thėn qė e kam tė bllokune 4 ever.

Cfar i bėhet?

Nese te kan bere shum reporte dhe te eshte mbyllur fb atehere nuk ka kthim !

hap nje "Account" tjeter
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin

Cfar i bėhet?

Nice Boy, te kontakti i atyre te fb, jepu linkun e komentit bashke me foton te cilen ke komentuar, jepu arsyet perse te kane bere report dhe vertetou atyre qe te kane bere report kot.

Do te keshilloja mos hysh faqe ne faqe, se ka boll adoloshente qe per keshtu gjerash u shkon mendja

Te pershendes!
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Nqs nuk doni tju bllokohen accountet e facebookut mos shtoni cdo lloj stamodumi () ne facebook dhe mos abuzoni rregullat. Nuk ta mbyll njeri accountin kot.
    Mesuan te gjith nga facebooku...nuk ngeli me njeri pa hapur llogari.
    Beren shume gabim qe nuk e lan vetem per student universiteti. Eshte mbushur me lloj lloj plehrash. Me vjen mua friend request nga lloj lloj shqiptar qe as e kam iden kush jan. What makes these people think they can just add anyone?

Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga Nova Lexo Postimin
    Nice_Boy, cfare errori te del?
    Nuk ka error lale por mė ėshtė blloku nga stafi Acount! Kupton?

Dmth dhe pse ju dėrgoj Email-s prap ata mė kthejn pėrgjigjeje se ke thy rregullat dhe pse jan njė grup katunarsh qė po bėjn kėso gjona me Raport a sdi cka dhe po na bllokohet Acount!

Askush nuk ka ide , po vdes pa Facebook i kam pas 2000 frends femra , skam ku shof mė foto tė shqiptarkav hahaha..
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Nice Boy, te kontakti i atyre te fb, jepu linkun e komentit bashke me foton te cilen ke komentuar, jepu arsyet perse te kane bere report dhe vertetou atyre qe te kane bere report kot.

Do te keshilloja mos hysh faqe ne faqe, se ka boll adoloshente qe per keshtu gjerash u shkon mendja

Te pershendes!
    Ka qen fotoja tek grupi "Policia Estetike" kshtu dicka e till mesa e mbaj mend , nxjerrnin foto tė ndryshme nga trojet shqiptare , aty ka qen njė muhabet kejtsisht me dike tjetėr por pa arsye (unė tu e lujt rolin e Anton Qeta) ndėrhyna nė muhabet sa pėr ti qetsu pak ata albaner-at qė dojshin me dal mu vra haha dhe aty ma futen lol

dmth nga aty ma account skam pas, sigurisht qė e kan bo Raport pisat a sdi cka po i thojshin!!

Ky ka qen grupi : http://www.facebook.com/pegjsh

iOS 5.0.1 Untethered jailbreak Ready for All A4 Devices

http://www.redsn0w.us/2011/12/ios-50...ready-for.html
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

RT Maska e art1
    Anėtarėsuar
    11-07-2010
    Vendndodhja
    KS-Podujevė
    Postime
    254

Si Te Perdoret Gjuha HTML ne FACEBOOK

Pershendetje

kam nevoje te di, si te perdoret gjuha HTML ne FB, te bej ndonje link me fjal qe dua une ..
    psh. "Kliko Ketu" dhe te shkoj dikund tjeter

Faleminderit per cdo pergjigjje !

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •