Mire se keni ardhur..
Mire se keni ardhur..
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
e panjohura, mire se te gjetem kshtu beju muhabetJu beft mire vizitore te odes.
Dhuro shumė...e prit pak!
Mire se na erdhet... Knej ka ne themi Mysafiri sjell me vete 9 bereqete e merr vetem 1Bujrem mire se u ka sjell Zoti.
Qe nga pas lufta e ketej na mesoj i ndjeri Dr.Rugova qe ta perdorim lapsin e ta palojm kallashinE kenges me qefteli mund t'ja themi
Jemi ba bashk fshatar ( drenicas ) dhe qytetar ( prishtinali ) hahah.
Ne prishtine ka shume sorra dhe e mbulojn veres shume sorrat.
Kryetari i Komunes Isa Mustafa hap tenderin se kush do ta fitoj per ti largu sorrat.
Nje Zvicerran e fiton tenderin dhe vjen e me vete e bjen nje sorre ngjyre te ( verdh) e lshon sorren ne qytet edhe te gjitha sorrat e zeza e te bardha qka jan ikun.
Niset zvicerrani per ne aeroport me u kthy ne shpi... I fluget Isa tu ba me dore e tu bertit o nalu burr nalu se kam edhe pak pune me te vet diqka....
Zvicerrani i thot he qka ashtu..
Isa mustafa i thot : A mos e pate edhe ni drenicak te verdh bre
Ne odat e drenices nuk mungon as humori... mire se erdhe anita340
Barcolete eshte de... se gjoja ju ka mbush Ises prishtina me drenicas me neve kishe hahaha.
Nje Far Muj Loshi asht kan edhe i kan than njeri te meqem nejse me te vertet i meqem asht kane dhe ka pas fjale shume... Paqefet diqka edhe i duhet patjeeter me shku te mjeku...Edhe mjeku i thot Axha Muje duhet me te ba operacion.
Muja i thot mire axhes ama ban kujdes se Koke e madhe jam une.
Doktori ja kthen: Axha muj edhe ne vdeksh koken ta lajm jashta![]()
Krijoni Kontakt