Close
Faqja 123 prej 141 FillimFillim ... 2373113121122123124125133 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,221 deri 1,230 prej 1406
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    E panjohura Anita Prishtinase qe sa nuk jeni doke te oda

Bac Murseli i kishte martuar tre djemt I diē gruja Bac Murselit

Nje dite po i thrret djemet e po ju thote grate e jueja nuk pom kēyrin hiq
    djemet po i thone ai babe ke nise me u plake ani biro ani !
    Pas disa ditesh ni mengjesi Bac Murseli,po i thrret djemet ne Ode e po ju thote
    Me ka humbur Kuleta,? Djemet po i thrrasin grat e po i vesin se a je keni pa babes kuleten.Reja e madhe po i thote burrit se ka gjashte muaje ne ode nuk jam kane !! Reja e dyte edhe ajo i thote se edhe une qe kater muaje ne ode nuk jam kane!!
    Reja e trete po i thote se ase une qe tre muaje ne ode nuk jam kane
    Bac Murseli thote se kuleten nuk e kam humbur por desha t'u tregoi djemve se sa kujdesen rejat per Baben.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pa_doreza2 : 06-01-2012 mė 13:23
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Me ke bėrė me qeshė...

Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Z.Salihaj pershendetje eshte shume me rendesi te madhe fjalet e jueja ku i ke cekur per ate Halja,Rreshtate e fundit une mendoj se
    nuk kam nxituar, nuk eshte pune hidherimi por eshte pergjegjesi .Ne kemi diskutuar ne ket ode nuk jemi grindur ase njeher njeri me tjeteri Ka qen e pa nevojshme fjalet e Ademit, jo pes Ademi nuk ka drejte te flase por me qene i zoti i kesaj ODE duhet me i pase Tirēite me shtate pale gajtana.

Nje hoxhe i Rovuqit Llape,shkone ne Kaēandolle te SH.Bajgores, per
    Ramazan vera e shume kohe e nexet, hoxha nuk dike mire e ia kendojke tehjatin ne kembe, edhe ata nuk ka qene shume fetar te fort kur u krye ramazani nuk ja dhashi parat hoxhes, per bajram Sahiti e merre nje Koshiqe me blet e shkon m'e fale bajramin kur filluan me u lidhe n' namaz, Sahiti qohet e kape koshiqen e ti s'jelle
    per dyrek te xhamis e t'shperndahen blet e te mushet xhamia plot blet filloj pickimi hoxhen e kishin pas pickue si shume Takohet me ni halle t'katunit e po i thote Halles hoxha le si nuk mi dhet paret po edhe mizat mi leshuet . Halla po i thot paj lokes me pas kendue tehjatin n' guje kishe peshtue pak me lete.
    Edhe pse e kam dėgjuar kėtė mesele, mjafton qe e tregove dhe me ke shti me qeshė me ato bletė. Ma kėnaqe zemrėn! Oda e don kėshtu, hiqu bjeshkėve tė Pejės se ato ka kush mi kqyrė.
    Unė di mjaftė mesele pėr ti shkruar, por me duken te vjetėruara kur unė i shkruaj me duket se tė gjithė i dinė, andaj po pritoi tė shkruaj. Mė ėshtė dhėnė tė shkruaj pėrjetimet e mia gjatė jetės sime tė cilat kan kontribuar nė qetėsimin e gjakrave tė nxehta. Ajo ėshtė njė dobėsi e imja nė kėtė sofėr, por me kanė lėnė pėrshtypje, si ajo e nishorasit etj qe kam mjaftė veprime tė tilla. Andaj tė lumtė dhe sjellna freski nė kėtė sofėr siē i kanė "sjellė" freski bletėt hoxhės i cili nuk ka dashtė me ra nė gjujė! Do punė nuk kryhen nė kėmbė!!! Haaaaaaaaaaa!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga salihaj Lexo Postimin
    “Pejani” nuk e di sa ėshtė e vėrtetė qe e ka kuptuar meselenė! Kam hulumtuar anė e kėndė tė gjejė njė sofėr tė sigurt dhe tė rehatshme, si pėr nga meseletė e si pėr nga fjalėt e matura po ashtu edhe sofėr plotė e pėrplot me pastėrma-pak na janė rralluar qaja e tė-panjohurės dhe prishtinases, besoj se janė duke pushuar njė ēikė. Kam shėtitur gjėkundi. Para se tė ulėm nė Sofrėn e Drenicės isha edhe nė Rugovė, aty nuk gjeta “sofėr pėr pushim!”
    Rugovasit filluan te me tregonin pėr trimėritė e Ker Sadrisė e Zhujė Selmanit e tė tjerėve qe ranė nė luftėrat e lavdishme tė asaj kohe, dhe pėr Selman Lajqin e Besnik Lajqin tė kohės sė tanishme (...). Unė “frikacak “ i madh ika atje. Mu duk se kėtu e ndija vetėn mė tė “sigurt” dhe “luajta bixhoz”, e u futa nė Sofrėn e Drenicės. Bereqat- versen deri me tani e kam bėrė njė pushim tė mirė me plotė kėnaqėsi.
    hm,habitem se si i vetmi pejan, qe s'paske gjetur mikpritjen e rugovaseve! "E kur qdo nje i dyti pejan, flet per mikpritjen e tyre madheshtore...madje dhe ndihet si ne shtepin e vet.E sa i perket-trimerise te cekur nga ti, mendoi se edhe ajo hyn ne rendin e kuvendit te burrave, ku do ne nder oda...dhe se di perse ndjeheni frikacak ne kete raste,andaj mundohu te gjeshe veten perse ndjehesh frikacak? perndryshe te siguroi se nuk do mbetesh i atill as ti ne nder tjere pejan...por qe kishe deshmua dhe vet, diku larte ne ni shkrim tendin e then,rreth z.Tahir Cukut pikerisht rugovas.(mbase po e nifshe),,andaj me keqardhje te ta them,se vertet frikacaket te flasin pas shpinde keshtu...dhe kjo ishte qe me beri kurreshtare te di me shum nga ti ku ke hallin per rugovaset?!,,megjithate me vjen mire qe mu dha rasti te,te mesoi akoma me shum "per te tillet"ndaj rugovaseve..ps/dhe ti si meselegji,e din qe thot populli ate fjalen,nese e han pulen e dikuj,tenden mbaje per kameLOL

Mirembetesh,kaqe ishte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 06-01-2012 mė 18:37
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Z.Kreksi pershendetje

Jo nuk jam nje njeri qe hidhrohem por mos valle po e perishi oden.Ikja eshte trim por jo ligesi
    Jo jo kurrsesi mik i dashtun, knaqesi eshte kur te shoh ketu ne mesin ton dhe pa hajgare nuk t'shkon zani kurqysh n'od.. si e dini...!
    .
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

I nderuar hajla...

Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    hm,habitem se si i vetmi pejan, qe s'paske gjetur mikpritjen e rugovaseve! "E kur qdo nje i dyti pejan, flet per mikpritjen e tyre madheshtore...madje dhe ndihet si ne shtepin e vet.E sa i perket-trimerise te cekur nga ti, mendoi se edhe ajo hyn ne rendin e kuvendit te burrave, ku do ne nder oda...dhe se di perse ndjeheni frikacak ne kete raste,andaj mundohu te gjeshe veten perse ndjehesh frikacak? perndryshe te siguroi se nuk do mbetesh i atill as ti ne nder tjere pejan...por qe kishe deshmua dhe vet, diku larte ne ni shkrim tendin e then,rreth z.Tahir Cukut pikerisht rugovas.(mbase po e nifshe),,andaj me keqardhje te ta them,se vertet frikacaket te flasin pas shpinde keshtu...dhe kjo ishte qe me beri kurreshtare te di me shum nga ti ku ke hallin per rugovaset?!,,megjithate me vjen mire qe mu dha rasti te,te mesoi akoma me shum "per te tillet"ndaj rugovaseve..ps/dhe ti si meselegji,e din qe thot populli ate fjalen,nese e han pulen e dikuj,tenden mbaje per kameLOL

Mirembetesh,kaqe ishte.
    Shihet se je "veteran"i kėtij forumi, ndoshta edhe nė moshė tė pjekur. Mirėpo sipas shkrimit tė tanishėm mėsova se je duke u kalitur! Unė jam nip i Drenicės e nė anėn tjetėr nė njė "mėnyrė jam ēun i Rugovės!" Babai im thoshte: "Kur gjendem nė Pejė mė thonin erdh Zenel aga, kur shkoja nė Istog mė thonin ja Zenel Hasani, ndėrsa kur hyja nė mehallė mė thonin ja erdh Zenelosku mė bėnin edhe magjup!" Ne jemi bukur shumė vėllėzėr, kur hyja nė shtėpi jo qe nuk ngriten vėllėzrit me mė pėrshėndet, por nėse gjenden nė krahun e majtė, kthehen nė krahun e djathtė pėr tė mos me shikuar.
    I nderuar! Kur shkoi nė Drenicė, tė gjithė ngriten nė kėmbė dhe me pėrqafonin me njė ngrohtėsi tė paparė.
    Sa i pėrket Tahir Cukės, edhe ky me pėrshėndet dhe unė e pėrshėndes, por kur takohem me Halil Rugovėn, bėnė vaki edhe lotė me derdhė nga dashuria qe kemi mes veti.
    Mos me zgjatė se vėllau pėr vėlla qet pushkė, ama interesi i madh ėshtė nė mesin e tyre!!!

Njani i katunit Shushicė ish kanė plak i menēur dhe shpianik. Nji natė shkon nji mik nė konak nė ramazan. E shtrojnė sofrėn dhe po presin me ba iftar. Kur dy dekikė para yftarit po e vetė ky mysafiri:
    - Allahile, sa djem i kie?
    Ky po i thotė:
    -Pusho! – edhe mysafiri nuk foli ma.
    Mbasi banė iftar, e dhezėn nga nji duhan dhe po pinė kafe, i zoti i shtėpisė po i pėrgjigjet e po i thotė:
    -I kam pesė djem.
    -A i ki tė martum?
    -I kam dy.
    -A kanė thmi ( fėmijė)?
    -Kanė.
    -E, a u ke nxanė nuse kėtyre tjerėve?
    -Besa e kam dit herėt qė e ēon kaq gat, e pėr qata tė thash: “Pusho”, se s’fillohet muhabeti dy dakikė para iftari.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Imeri i Vidishiqit po i thote te shoqes.
    Po na e lypin ēiken per nje djal t'mire dhe n'ven t'mire
    Ne Bajgore a ishin kallabllak?
    Pese vellazen edhe printe.
    Per cilin djal p'e lypin?
    Per ma t'voglin sugarin
    Jo, i tha e shoqja se kur t'dahen, vjehrria shkojne me
    sugarin.

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Ni burr i zoti me trup i Rugoves kishte veshune
    Nje lekure te Ugiēite ne shpine dhe niset me shkue te
    Xhemail Abria, kur shkon n'funde te katuni takohet me nje
    t'katunasit e po e vet ku po shkon ?
    Po thote se po shkoj te Xhemail Abria pse
    se po due me u ba pleēnar i Rugoves, hiē mos shko !!
    Ai fillon rrugen dhe shkone te Xhemaili , po hyne ne kulle
    Po e vete Xhemaili ēka e mira te pruni o miko i
    Rugovasi po i trego se thote jam ardhe me t'vet me u ba pleēnar i rugoves
    Edhe lekuren e Ugiēite e kam vesh edhe ja kame anen !!
    Xhemaili po i thote e more mik Ugiqi e bane lekuren, shtatete vjet ne shpin po kurr
    Pleēnar s'u Ba
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pa_doreza2 : 08-01-2012 mė 07:20

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Brece Llape i brecasi shkon ushtar ne Bitol Maqedoni
    dhe takohet me Prenin te fese katolik
    i Klines u bene shoke te ngushte e kryjten ushtrin dhe
    mase s'a vitesh i Brecasi thote se du me shkue te shoku
    Kur shkone te Preni ēillone nje zjafet gezohet Preni po i bane
    Muhabet, ky i brecasi ishe bere hoxhe dhe ishte martue me dy gra
    Preni po i thote bena llaf lume shoqi
    Ky si hoxhe po i thote Prenit , ne si vellazere qe jemi kur dota leni mishin e
    Derrit,e mos me hanger ma Preni po i thote kur ju vellazrit muslimat, doti leni martesat me gruen e Vellavte
    Ēyshe koka kjo pune
    Po ju kur ju vdes vllave ktheheni e martoni gruen e vellavte
    Edhe na kemi me lane mishin e derrit !

Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Ni Xhema i Bares shkone me bujte te
    Sheqir Igrishta (n'Selac ) n'Bledaje
    Sheqiri njeri i trime dhe shpianik i fort e majke shume blet
    Per darke ja ēesin nje krelan
    Xhema e peritke mijalte po nuk ja ēiti hiē
    Te nesrmen per kaftjal nje buke te kallmoqe dhe ne fund te sahanit
    pake mialte po Sheqiri nuk i pruni luge hiē
    Bolle gazep qyshe me n'gjye mialten me buke kallamoqe pa luge
    Xhema po i thote Sheqir t'paska mlue fukaellaku
    Sheqiri pse
    Ku eshte luga
    sheqiri po i thote Blete e mia kurr nuk bajne luge kur
    e marojen mialten
    Xhema sedi veē t'i paska rroke fukaralaku blet
    Sheqiri paj o,xhem ty me te qit
    Koshiqen me gjithe vojshti t'i e hane

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •