Close
Faqja 114 prej 141 FillimFillim ... 1464104112113114115116124 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,131 deri 1,140 prej 1406
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Barcolete eshte de... se gjoja ju ka mbush Ises prishtina me drenicas me neve kishe hahaha.

Nje Far Muj Loshi asht kan edhe i kan than njeri te meqem nejse me te vertet i meqem asht kane dhe ka pas fjale shume... Paqefet diqka edhe i duhet patjeeter me shku te mjeku...Edhe mjeku i thot Axha Muje duhet me te ba operacion.

Muja i thot mire axhes ama ban kujdes se Koke e madhe jam une.

Doktori ja kthen: Axha muj edhe ne vdeksh koken ta lajm jashta

Hahahaa .....

Sa per punen e Ises, as Isa nuk eshte fort moti ne Prishtine. Plus drenicaket i ka pru lufta e Isen partia(ajo partia e tites qysh u kane lkj a pkj a...)
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Mire se ju gjeta tu luajt Kapuca Drenicare..........

Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin

Zvicerrani i thot he qka ashtu..

Isa mustafa i thot : A mos e pate edhe ni drenicak te verdh bre
    Lexuesi!
    Edhe nje here te kam shkruar....ketu!
    Mundohu te vijsh ketu me ndonje mesim qe ke marr nga Oda e Drenices...nese ke pas Ode...nese nuk ke pas, lexo e do ta kuptosh rendesin e mesimit te Odave, e sidomos ne Drenice. Nese ke qellim me "prish rendin-temen" ketu nuk eshte vendi! mos sjell "mesele me bishta"! Une nuk e pash qe ty te rendoj dikush me ndonje fjale a mesele ketu
    .
    Dhuro shumė...e prit pak!

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Besoi qe do me pranosh falje!

Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Z.Salihaj ! Ne ase nje menyre, se kam akuze as njeren ase tjetren !!!!
    Pse nuk e ke kuptuare thenjen time eshte pune e juai !
    E kam lexuar postimin tuaj por jo fort me vėmendje, sepse isha nė njė pėrdatje me banesa e kompjuter. Pėr tu bind, mund te vėreni se gjatė shkrimeve tė ma pashme nuk kam pėrdorė shkronjėn (ė) e as (ē) pėr arsye se isha nė PC-nė e djalit tim. Andaj, tani jam rehatua, po lexoi me vėmendje dhe jam i detyruar me Ju kėrkuar falje tė thellė (se oda nuk mbahet me gabime)! Po ēfarė me bė, kush punon bėnė gabime, por gabimin mė tė madh e bėnė ai qe fare nuk punon! Besa edhe pleqėria e bėnė tė vetėn.
    Kopshtari i vjetėr punonte nė kopsht.
    - Kalimtari : “Puna mbar or Dedė!”
    - Kopshtari: “Ja po mbjelli qepė!!!”
    Ashtu edhe mua me ndodhi ky rast, pėrsėri po Ju kėrkoi falje.

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Lojė e kapuqave

Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Mire se ju gjeta tu luajt Kapuca Drenicare..........

Jemi djemtė e Tafė Kabashit,
    Pritni burrat pas qetashi!!!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nje plak ne at kohe moti jetoj nje jete vertet,,te kendshme''kurr pune me dore nuk preku,dhe pak pa vdek kishte thene:
    -Hmmmm,,,Jame i vetmi njeri ne toke,qe kurr kush nuk me tha :Puna e mbare!
    E Ju Z.Salihaj e dij qe jeni puntor,dhe tere dita Ju shkon duke kthyer pergjigje:
    -Jo Jo nuk jame lodhė
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    pershendetje sofra..

po mir mo , ketu gjithcka bohet, haet, pihet, kendohet e vallzohet..po rakin ku e keni ju mer zotrinj ..ca osht kjo sofer pa raki?? me se i prisni miqt ju me uj t gazum a ?/pppppp
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Me lenge lakre dimrit....
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    vallahi skisha pa asiher sofer pa raki...papapapa

ateher sipas teje i bie me thon...merre me long se mishi o maru..ppp
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005

Shumė e vėrtetė

Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Ēaushi pershendetje mire se ju gjeta ne ket Ode

Behram Bredashi, i Llapit shkon ne fshatin Kaēanoll te shales, te Hazir Begu,
    hyn ne ode Haziri je qet kuti me dredhe nje duhan djali i Hazirit ia qet nje Kafe, por Behram Bredashi, po e shef se kafja shume e lige e po e vete ?
    Haziri , sivjet ka morre dimen i leta havaja k'thjellte.Haziri po nuk i dihet dites s'dimerit,e merr Haziri e ja qet nje kafe, e merr Haziri filgjanin e po e shetite ne t'kater qyshet e Odes e po i thot byrem behram Bredashi se burr me te forte ne ket ode nuk pati pos teje.
    Unė kėtė tregim te kėtij versioni e kam shkruar mė par, por po e pėrsėriti. Kjo gjė i ka ndodhė Gjyshit tim Hasanit, emrin e tė cilit e kam trashėguar, tani e trashėgon edhe nipi im qe do tė thotė tre Hasana tė njė shtėpie.
    Gjyshi dhe miku nga Drenica.
    - Miku: “ O Hasan Regja ore!
    - Hasani: Hajde byrė o mik i dashur!
    - Miku: Ja kam mėsy ne konak, me pa se ēfarė ka lanė pas Regjė Hyseni i Bollopojes.
    - Mirė se te ka pru Zoti.
    Pas darke, Hasani afėr oxhakut, miku nė ballė tė oxhakut. Hasani ja pjekė kafen dhe ja qet pėrpara pa u ngritė ne kėmbė dhe pa i bėrė temena (njė lloj respekti). E bėjnė atė natė dhe Hasani e pėrcjellė mikun deri jashtė fshatit.
    Mirėpo miku kur shkon ne Leqinė te Drenicės thotė: “E e mjera kulla e Regjė Hysenit kishte metė pa burra. Djalin qe e kishte lėnė Regjė Hyseni, ai djalė e kishte prapanicėn e rėndė, nuk ka muajt mu ēu nė kėmbė me ma qitė kafen para meje, por nga vendi ku e poq kafen aty ma qiti pėrpara.
    Hasani i dėgjon kėto fjalė dhe nuk e pėrhapė fare.
    Pas tetė muaj po i njėjti mik vjen si mysafir pėrsėri te Hasan Regja.
    - Miku: A donė mysafir o Hasan Regja !
    - Hasani: Mirė se te ka pru Zoti e njeri i mirė!
    Miku ulėt nė ballė tė oxhakut, pasi qe vetėn njėri me tjetrin, Hasani je poq kafen, Ja soll tri herė rreth odės me njė ecje tė ngadalėsuar, kafeja u trus mirė, u ftoh e nuk ishte fare pėr tu pi. Atėherė Hasani ja qet filxhanin me kafe tė ftohur mikut pėrpara dhe i thotė me tė madhe: Byyyrė mik e mirė se te la pru Zoti!!!
    Miku duke parė gabimin e mė parshėm e ulė kokėn dhe e pinė kafen.
    Atėherė Hasani: “Mik pa dredhi dua te me tregosh a ka qenė kjo kafe mė e mirė, apo ajo kafe qe ta kam qitė para tetė muajsh?”
    Miku: Jo valla bilah, ajo kafe ka qenė ma e mirė, kjo ėshtė bėrė “klli” krejt.
    Atėherė Hasani i thotė: “Miku i mirė, njė amanet dua me ta lėnė: Nėse ėshtė mundėsia me krye njė punė ulur pa u ngrit, bėjė atė punė e mos u mėrzit fare. Ndėrsa, nėse ka nevojė mu ngritė atėherė ngrihu e kryeje punėn ashtu siē tė ka hije!!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •