Keto mendimet kur te vijne ? Gjat kohes qe je duke ngrene apo duke dhjere ?
Revolution 1848
Ik pi qumesht se u be vone.
Shiko se çfare ke shkruajtur para nje jave:
Ne rastin me te pare te bashkimit mes dy apo tre vendeve Shqiptare, do veresh kulmin e rracizmit mes Shqiptareve, duke filluar :
1) Pse te behet prasidenti Kosovar dhe jo Shqiptar ( dhe anasjelltas )
2) Cdo gje tjeter qe ka te beje me epersine e Veri- Katunari- Jug
Ja dhe shkrimi tjeter:
Degjo ti edhe gjith fshataret e Koqoves qe po na cani menderen ketu.
Juve nuk keni faj se e gjith jeta juaj perbehet nga refugjatlliku dhe se fundmi e provuat edhe Shqiprine. Tani ju keni problem me memorjen se kujt shtet te botes duhet tja dini per nder, atyre qe ju kan mbushur barkun me buke ( perendimit ) apo neve qe ju strehuam nga shfarosja juaj. Sa per trima qe jeni dhe qe jemi sot nuk do kishit ekzistuar as ju dhe as ne, e dim mire historin jasht librave te mbushur me heroj dhe heroina.
Se fundmi, keni ate nenforumin tuaj """"""Shqipe nga Kosova""""", mund te shkoni atje dhe mburrjuni njeri tjetrit se si e keni masakruar Serbin, Maqedonsin e mbar boten
Do me per Belulin:
Kur ishte koha qe kosova ishte Serbi besoj se tani Kosovaret i kan izoluar si ne ne kohe te monizmit
Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 16-12-2011 më 18:22
Tani, Naltmadhnia e Tij, Zoti ynë Krieministër nuk e dëshironte një bashkim. Kështu që o shihena në BE o llafosena prapë pas 10 vitesh![]()
Elegance is an attitude.
po mier more mier e ka salihu
por si do te reagoi albin kurti se
hahaha
E njohim Berishen shum mire.Ka deshmuar veten ne keto dy dekadat e fundit si askush tjeter.
Berisha me nje fjale tha:
Rrini urte mos levizni,une jam po Ai burri qe i jepte nafte cetnikeve te Serbise kur u vrisnin dhe masakronin para dhe gjate luftes, dhe nese eshte nevoja do u jap perseri.
Pseudopatriotizmit te disa politikaneve qe kane luajtur me karten e gjoja bashkimit kombetar u ka ardhur fundi.
Mire e ka Berisha.
Pse?
Sepse ata qe u thirren ne bashkimin kombetar i bene perqarjet me te medhaja te kombit,gjersa po ne kohen e arte te Saliut shqiptaret e ndiejne veten te bashkuar si kurre me pare.
Eshte djegur karta e atyre qe qirreshin e qyrraveshin gjoja per bashkim kombetar,e ne anen tjeter "ideali i tyre ishte vetem perfitimi material dhe politik i tyre.
Shqiptaret spo kullosin me bar sikur qe kullosnin ne vitet e xhaxhit.
Edhe sikur të ishte tërësisht në duart e shqipëtarëve, si gjithnjë, ata, politikanët shqiptarë, nuk do të donin ta ndanin pushtetin me njëri tjetrin, preferojnë më tepër të huajt, sidomos ata nga të cilët marrin garancira për konsolidimin e pushtetit të tyre në shtetet respektive.
Mos se mi nxorre te palarat ne shesh
Ku kam genjyer une aty qe te paska ber shum pershtypje ? A mos valle nuk eshte e vertete qe do kete anime raciale ne kantidatura te perbashketa ?
Tjetra: A nuk eshte e vertete qe keni nje jete ne refugjatllik dhe se fundmi e bet ne Shqiperi, pervec kesaj i rat me shkelem " Disa jo te gjith " te mires se Shtetit ame dhe popullit Shqiptar duke i akuzuar te gjith per gjera qe tashme i dime.
ps: Faleminderit per qumeshtin, po pate ndonje briosh e ha une
Revolution 1848
Pseudopatriotizmit te disa politikaneve qe kane luajtur me karten e gjoja bashkimit kombetar u ka ardhur fundi.
Pse?
Sepse ata qe u thirren ne bashkimin kombetar i bene perqarjet me te medhaja te kombit,gjersa po ne kohen e arte te sotme shqiptaret e ndiejne veten me te bashkuar si kurre me pare.Nuk e them une kete,por realiteti eshte kesisoj.
Eshte djegur karta e atyre qe qirreshin e qyrraviteshin gjoja per bashkim kombetar,e ne anen tjeter "ideali" i tyre ishte vetem perfitimi material dhe politik i tyre.Shqiptaret ketyre qyrraneve ju kane treguar rrugen e tyre te deshtimit.
Shqiptaret spo kullosin me bar sikur qe kullosnin ne vitet e xhaxhit,ose te atyre qe ende thurin lavdi per te.
Shqiptaret do bashkohen atehere kur kjo teme do lihet ne harrese,dhe cdonjeri do kryeje kontributin e tij shpirteror individual me ndershmeri dhe pa hile.
Deri atehere na duhet te degjojme "patriotizma" demode.
Krijoni Kontakt