Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 106
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Fermereve te vegjel do ju leverdise me mire te vene territoret e tyre ne dispozicion te depozitimit te mbetjeve qe do importohen per te zhvilluar industrine e riciklimit...
    Shume e hidhur , aspak humoreske, pra nje e vertete. Bile une mendoj qe te behet dhe kolektivizim per bashkim pronash ne krijimin e siperfaqeve gjigande per tekno-halete. Bile propozoj te oganizohet dhe prerja e shiritit te rastit.
    Nese nuk i kthehemi kultivimit te tokes dhe shfrytezimit natyral te pasurive te lena pas dore do te katandisemi me keq se greku.
    Nuk besoj se do te arrijme deri atje. Le te shpresojme se Zoti do te vere dore ne mendjet e sales me shoke, cilitdo Sale!
    Amin!
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    ...

Rritja e cmimit te naftes, nuk eshte arsyeja perse bota eshte ne krize.

Albo
    Cmimi i naftes patjeter eshte nder arsyet kryesore per krizen aktuale dhe disa krizat e kaluara ekonomike ne bote.

Edhe pse aktualisht nuk ka krize te vertete ekonomike, por krize financiare, krize te bankave, sulme te bankave, institucioneve financiare dhe spekulanteve te ndryshem kunder mireqenjes sociale te masave te gjera popullore ne shumicen e shteteve, krize politike apo paaftesi te politikaneve aktuale, te cilet ne mase te madhe jane lobiste te atyre qe shkaktuan krizen, ndodhen ne krize dhe vazhdojne ta thellojne edhe me teper krizen ne dem te masave te popullit dhe ne te mire te 1%-shit, etj...

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Fermereve te vegjel do ju leverdise me mire te vene territoret e tyre ne dispozicion te depozitimit te mbetjeve qe do importohen per te zhvilluar industrine e riciklimit...
    Perkundrazi ligji i ri per mbetjet ben qe te kete nje plan per reciklimin ne te ardhmen dhe me pak mbetje per landfill.
    Nqs vete komuniteti i do mbetjet, ka marre lejen nga bashkia e qytetit, nga ministria e mjedisit, nga keshilli i ministrave... le t'i mbaj
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin

Me pak fjale, shteti social nuk e ka zhytur shtetin grek vetem ne borxhe, por e ka kthyer shoqerine greke ne nje shoqeri e mbushur me njerez parazite qe duan te jetojne pa punuar. Perse te punojme, kur jeten na e siguron shteti, qe nga djepi e deri ne varr?!
    Ketu ja ke futur kot fare sepse shteti grek nuk perbehet vetem nga puntoret ne shtet ka edhe njerez te tjeter edhe perqindja e tyre eshte me e madhe se punonjesit ne shtet qe punojne qe cke me te se jetojme me ta edhe nuk mund tju veme te gjithe emrin dembel se ashtu i intereson disave .
    Shoqeri greke sic ti e shpjegon nuk ka llogjike hic fare sepse nuk mundet nje perqindje kaq e vogel te rit shifren e borxhit ne kete mase,cdo dyqan ketu nuk paguante taksat qe i takonin edhe i fshen nga shteti mos te duket me e llogjikshem ky version?Kur mospagimi i taksave 20 vjet do e sillte ne kete gjende?
    Leket e shumta u vodhen nga ata 300 qe jane ne parlament,Siemens(qe ceshtja e saj deri me sot eshte e kycur edhe nuk besoj se do hapet) etj ...
    nuk e solli shoqeria greke ne kete gjendje.....Eshte sikur thua se edhe borxhin e amerikes e solli ne kete gjendje shoqeria amerikane qe punonjesit ne shtet jane me shume se punonjesit ne privat.
    Te rekomandoj te nderosh gazeten qe lexon sepse nuk je i informua mire per gjendjen qe solli greqine sot ketu....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 03-12-2011 mė 18:29
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Vetem dy te fundit qe u hapen tani ne TEG, carrefour dhe jumbo jane greke, per mos te permendur te tjera........po ske faj ti se edhe nese te bie ruga e vjen ndonjehere ne shqiperi shikon si e si te gjesh anet negative te shqiperise e te shkosh e tu lepihesh pastaj grekeve "se atje eshte xhungel, nuk jetohet".......

Pa dyshim se keto qe thua qendrojne por ne rastin e Greqise eshte tjeter gje.
    Ne greqi pjesa me e madhe e parave u vodhen.
    Sa i mire informuar je ti .......Carrfour eshte linje supermarket franceze .Albo fliste per mbyllje te bizneseve greke dhe hapjen e tyre ne Shq .Une nuk po shoh ndonje nga keto te dyja te mbyllen ne greqi dhe te hapen ne Shq .Mos na be si shume i zgjuar .

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kur vete ne shqiperi te parin qe takon te thote.. vdiqem.. na shtrydhi saliu.. na rropi.. nuku jetonet me ketu.. mirpo pak ti germoc.. del gje tjater..
    sejcili e ka nje apartmant ne golemo ujo ftonet.. ne tirane nga 2 a 3 e sarande dhe 1 per be.. sejcili i ka ngrohur mullaqet ne sharm el shaik apo antali.. sejcili e ka nje bemewe.. e nje magaze.. nje dyqan..e nje kulish a kulishe jasht qe e mban me para neper universitete bote..

u hap tegu.. vu mileti si orteku..

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Sa i mire informuar je ti .......Carrfour eshte linje supermarket franceze .Albo fliste per mbyllje te bizneseve greke dhe hapjen e tyre ne Shq .Une nuk po shoh ndonje nga keto te dyja te mbyllen ne greqi dhe te hapen ne Shq .Mos na be si shume i zgjuar .
    Te pakten me ty nuk kam perse te bej si i zgjuar......
    carrefour eshte francez por qe ne shqiperi me duket se nje pjese e investimit eshte nga Carrefour greece.

A se per pak harrova .......lexoje edhe njehere ate qe shkruan Albo se nuk e paske kuptuar.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Te pakten me ty nuk kam perse te bej si i zgjuar......
    carrefour eshte francez por qe ne shqiperi me duket se nje pjese e investimit eshte nga Carrefour greece.

A se per pak harrova .......lexoje edhe njehere ate qe shkruan Albo se nuk e paske kuptuar.
    Disa njerzve i jep shume rendesi vetem e vetem duke ju pergj .Mqs une nuk kam me kohe te tepert ta harxhoj kot se koti shiko punen tende dhe une timen .Nuk te njoh nuk me njef .Nuk e di cke hasur ti ne jeten tende sic nuk di dhe ti ckam hasur une.Lena rehat he te keqen .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Si ne cdo teme... ata qe jane te djathte do mbrojne qeverine dhe veprimet e saj, e te majtet do e nxine sa te mundin e te bardhen do e bejne te zeze. pfffff u be pa interes debati ne kete forum, pasi ne cdo teme jane po te njejtet njerez qe mbrojne arritjet e Shqiperise dhe po te njejtet qe nuk u pelqen asgje.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Si ne cdo teme... ata qe jane te djathte do mbrojne qeverine dhe veprimet e saj, e te majtet do e nxine sa te mundin e te bardhen do e bejne te zeze. pfffff u be pa interes debati ne kete forum, pasi ne cdo teme jane po te njejtet njerez qe mbrojne arritjet e Shqiperise dhe po te njejtet qe nuk u pelqen asgje.
    Doctor ce vret mendjen??????Deri me sot nuk kam votuar asnje dhe po te vazhdojne keshtu asnje nuk do votoj ne jeten time .Po te sjell nje shembull .Ne gjir kryetar i nje partie eshte drejtor i spitalit .Mos te cofte zoti ne spitalin e Gjir se me vete duhet te marresh jasteqe , carcafe , ilace .Duhet te paguash deri tek pastruesja te te laje dhomen .Duhet te paguash qe te parkosh makinen.Atehere kete tipin une perse ta votoj per kryetar bashkie????????????Me csurrat kerkon voten time??????Eshte e mira qe te themi realitetin dhe mos tju japim gjerave senc romantik .

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Greqia shoviniste zgjat duart drejt Korqes Shqiptare
    Nga fegi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 04-06-2011, 18:14
  3. Pasojat e shbalancimi ushtarak nė Ballkanin Jugor
    Nga EDLIN nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-02-2011, 17:33
  4. Veliaj: Washingtoni nuk duhet tė gėnjehet nga pritja shqiptare e Bush
    Nga someone nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 90
    Postimi i Fundit: 16-03-2010, 20:40
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •