Close
Faqja 40 prej 51 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 507
    Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Fjala magjup eshte term qe identifikon nje popullate ne kosove ,mal te zi e maqedoni biles edhe ne kukes e tropoje . Duke qene se shume raciste i perbuzin keta njerez , lekuren e tyre, zakonet fjalorin apo dhe menyren e jeteses se tyre ndaj dhe termi magjup ndonjehere perdoret per te ofenduar dike qe te le pershtypjen e kesaj popullate. Ti thua per rashid khalifan magjupi sepse ai eshte me origjine pakistaneze( ne fakt eshte egjyptian arab si profeti yne) dhe jo amerikane pasi ne kete rast ai nuk do ishte magjup. Gjithsesi ajo qe kam deshire te te them eshte te besh kujdes e mos perdoresh me kesisoj termash pasi ka plot magjupe musliman te devotshem e smundesh me i pergjithsu te gjithe si rrace e keqe . Une nuk jam nxitu aspak dhe kete keshille ta jap si vella musliman . Une i perkrah shumicen e shkrimeve te tua kundra khalifas pasi sigurisht qe ai eshte mashtrues sikurse muselem kedhabi ne kohen e profetit dhe sigurisht sjam dakort qe qeveriablue ta marre kete si kapital pasi dhe islaminfo njeri eshte me te meta e gabime sikurse cdo qenie tjeter njerezore .

Ok, te faleminderit shume. Edhepse e sqarova vetveten, eshte e vertete se as ne ate kontekst nuk eshte e nevojshme te perdoret, qe mos te keqkuptohemi.

Sidoqofte, le te jene gjithe lexuesit deshmitare se UNE KERKOJ FALJE TE PERZEMERT NESE E KAM OFENDUAR NDONJE NJERI APO KOMUNITET ME KETE SHPREHJE.

Lirisht kush ka ndonje verejtje tjeter, ne jemi per analizen e saj dhe nese del qe jam fajtore - pasiqe njerez jemi dhe nuk pretendojm se jemi te pagabueshem - ateher une jam i gatshem TE KERKOJ FALJE sa here qe ka nevoje.

Mirepo ajo qe eshte me rendesi te ceket ketu, eshte qe te kihet parasysh konteksti dhe domethenia e fjales sipas asaj qe ka deshiruar folesi, e jo sipas asaj qe deshiron te ishte ashtu kundershtari i tij ne DEBAT.

Padyshim se kjo eshte nje MINUS ne personalitetin tim. MIREPO kjo nuk duhet te perdoret si arme debati, sepse te njejten gje, madje me mase me te madhe e ka perdorur kundershtari im me heret ndaj meje, ndaj fese sime dhe ndaj te gjithe muslimaneve ne pergjithesi. Madje edhe motoja e tij eshte ofenduese ndaj cdo besimtari qe beson ne Zot.

Sidoqofte deshmojeni burrerine time dhe aftesine time per te kerkuar falje kur e ka nevoja. Edhepse them edhe njeher nuk ishte ajo qe dikush e ka keqkuptuar qellimi im.

Po edhe nese gabon ndonjeher nje musliman, qe ndodhe nje gje e tille, assesi mos mendoni se islami ka te beje dicka me kete. ISLAMI ESHTE I PASTER NGA MANGESITE E MUSLIMANEVE.

Ju faleminderit per mirekuptim!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Fjala magjup eshte term qe identifikon nje popullate ne kosove ,mal te zi e maqedoni biles edhe ne kukes e tropoje . Duke qene se shume raciste i perbuzin keta njerez , lekuren e tyre, zakonet fjalorin apo dhe menyren e jeteses se tyre ndaj dhe termi magjup ndonjehere perdoret per te ofenduar dike qe te le pershtypjen e kesaj popullate. Ti thua per rashid khalifan magjupi sepse ai eshte me origjine pakistaneze( ne fakt eshte egjyptian arab si profeti yne) dhe jo amerikane pasi ne kete rast ai nuk do ishte magjup. Gjithsesi ajo qe kam deshire te te them eshte te besh kujdes e mos perdoresh me kesisoj termash pasi ka plot magjupe musliman te devotshem e smundesh me i pergjithsu te gjithe si rrace e keqe . .
    Pikerisht fjala magjup i atribohet ne menyre fyese njerezve me lekure te erret e ne kete rast ne i referohemi romeve.Por islamifoja ka harruar qe 99% e besimtareve musliman jane lekure erret ose ndryshe thene nga ne magjup!!!

i/e regjistruar Maska e SatanMyMasterSS
    Anėtarėsuar
    02-10-2011
    Vendndodhja
    Hell
    Postime
    217
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Selam alejkum,
    Fjala MAGJUP eshte nje synonym per vepra te shemtuara, te pahijshme, degjeneruese, ofenduese etj.....
    Kjo eshte raciste dhe nuk eshte synonim per gjera te shemtuara por eshte shprehje qe ne shqiptaret e perdorim per perbuzjen e romeve poashtu qe nuk jane rome por te ardhur nga India, Pakistani etj. Keshtu qe me kete shprehje nuk mund ta arsyetosh veten ne asnje menyre, magjup ne KS para 90ve kane qene romet te cilet skane pasur asnje shprese per te bere dicka me jeten e tyre perpos te punonin punet e renda per te bardhet pra kane qene nje lloj skllavi por jo sikur ne SHBA.
    Religion is hate,
    Religion is fear,
    Religion is whore

Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Asgje nuk solle injorant, renja e emrit te fallsifikuar te atij rashadit nese permendet, askund nuk thuhet as per se afermi e as per se largmi "Rashad khalife resulullah". Ne kete ceshtje duhet te kesh kesi teksti te qarte.

Pastaj muslimanet qe 1400 vite, po edhe Muhamedi a.s. po edhe Allahu ne Kuran kane thene qarte se Muhamedi a.s. eshte i fundit. Mrekullia e Kuranit eshte mrekulli per Muhamedin a.s. e jo per ndonje pas tij, sepse Kurani i eshte zbritur Muhamedit a.s. e jo Rashad Khalifes. Pastaj ai vjen dhe thote se dy ajetet e fundit te sures teube nuk jane si duhet. Pse a ndonje magjup i shekullit 20 do te na tregoje neve fene qe e kemi pasur qe 1400 vite? Ai eshte pjelle masonike, asgje me shume.

Allahu thote per Muhamedin a.s. "We khatemun-nebijjin" (Dhe ai eshte i fundit i nebijeve). Nebijji eshte lajmetare, kurse Resul eshte i derguar.

Nebijj eshte ai qe e konfirmon shpalljen e mehershme, librin e mehershem dhe s'ka liber te tijin. Kurse Resul eshte ai qe e konfirmon shpalljen e mehershme, plus kesaj ka edhe liber te vetin.

Prandaj kur Allahu thote: Nebiju i fundit, d.m.th: PAS TIJ SKA AS NEBIJ AS RESUL. Sepse cdo Resul per te qene Resul duhet se pari te jete NEBIJ.

Kjo eshte e qarte si drita e diellit. TI SJE MUSLIMAN SEPSE E KUNDERSHTON KETE.

Se ka zbuluar numrin 19 Rashadi, ky numer eshte potencuar nga dijetare me te medhej dhe me te vjeter se ai si nje numer qe Allahu e ka permend ne Kuran, bismilahi ka aq shkronja, aq jane engjujt qe e ruajn xhehnemin.

Rashadi vetemse e ka shfrytezuar kete per ti devijuar njerezit, e ka fallcifikuar emrin dhe datlindjen, i ka perkthyer ne anglisht ajetet kuranore gabimisht. I ka fshire dy ajete qe s'i kane konvenuar e keshtu me radhe. Fallsifikator dhe manipulator, qe vetem tru-shplare si ti s'mund ta kuptojne kete.

Mrekullia i eshte zbritur Muhamedit, Kurani i eshte zbritur Muhamedit, ai s'ka bere asgje vetmse ka fallsifikuar dhe manipuluar. Atij nuk i eshte zbritur asgje. Po bravo se kishe qene nje dele tru-shplare, e devijove kahjen e temes nga krishteret dhe jehudijt te i dashuri yt pakistanez Rashad khalife.

S'eshte i derguar. Per te qene i tille duhet te thuhet ne Kuran: "Rashad khalife resulullah" SKA ASI AJETI NE KURAN.

Per Muhamedin a.s. qarte thuhet RESULULLAH, dhe qarte thuhet se ai eshte I FUNDIT!!!

Sillma argumentin ku thuhet se ai eshte i tille. Te gjithe e dijn se Muhamedi eshte i fundit.

Mrekullia matematikore eshte e nivelit me te larte apo??? Po eshte mrekulli e Kuranit, qe i eshte zbritur Muhamedit. Cka te beje Rashadi ketu??? Asgje. Nese e ka verejtur, shume shkencetare para tij dhe pas tij dhe shume dijetare kane verejtur shume gjera dhe mrekulli tjera. KJO NUK ESHTE E MJAFTUESHME PER TU BERE RESUL. Assesi. Pastaj ai nese e konfirmon Kuranin duhet ta dije se sipas kuranit ska me as nebij e as resul pas Muhamedit, sepse cdo resul per tu bere resul duhet te jete se pari nebij.

1974??????????????? O ahmak. Po ti sikur te dije pak rreth Kuranit do ta dije se Allahu ne te e ka bazuar ne kalendarin lunar, e jo ne kalendarin diellor. Te gjitha ritualet dhe adhurimet ne islam behen sipas kalendarit lunar. O klysh masonik, po asgje s'din ti o i shkrete.

Pra, sipas teje Muhamedi a.s. ska asnje mrekulli pos matematikes apo??? hec bre heretik i devijuar se s'dike asgje. Nese pajtohemi me kete, kushtimisht, perseri kjo do te ishte mrekulli e Muhamedit e jo rashad imbecilit. Sepse kurani i eshte zbritur Muhamedit e jo rashad magjupit.
    niveli yt intelektual dhe si besimtar i Zotit duket ne ofendimet qe u ben njerezve ,
    duke pare ato lart me te kuqe secili mund te t'a vere noten e personalitetit , megjithese kam pershtypjen se shumica te kane gjykuar tashme ,
    sa per shkrimet me lart te tuat , No Comment !

79. S'ėshtė e drejtė as nuk i takoi asnjė njeriu qė t'i ketė dhėnė All-llahu librin, urtėsinė dhe pejgamberllėkun,e pastaj ai t'u thotė njerėzve: "Bėhuni rob tė mij (adhuromėni mua) e jo tė All-llahut!" por (ju thotė): "Bėhumi dijetarė tė mėsimeve tė Zotit, ngase e keni mėsuar njerėzve librin dhe e keni studiuar atė.
    80. Dhe as qė ju urdhėron ai (pejgamberi) qė tė adhuroni engjėjt, as pejgamberėt pėr zota. Vallė, a ju urdhėoi ai juve mosbesimin pasiqė ju jeni muslimanė?
    81. Pėrkujtoni (o ithtarė tė librit) kur All-llahu mori zotimin e pejgamberėve: nga ajo se juve ju dhashė libėr e urtėsi, e qė verteton atė qė ju keni pranė veti. Tha (All-llahu): "A pranuat, a e morėt sipėr obligimin Tim? "Ata thanė: "Ne e pranuam!" Tha (All-llahu): "Dėshmoni pra, edhe Unė dėshmoj bashkė me ju!"
    82. E kush shkel kėtė (zotim) pas kėsaj, ata janė jashtė respektit ndaj All-llahut.
    83. A mos kėrkojnė ata (ithtarėt e librit) fe, pos fesė sė shpallur nga All-llahu? E Atij i ėshtė dorėzuar gjithė ē'ka nė qiej e nė tokė, me dashje dhe te Ai kthehen.
    84. Thuaj: "Ne i kemi besuar All-llahut, edhe asaj qė na u zbrit neve, edhe asaj qė i ėshtė zbritur Ibrahimit, Ismailit, Is-hakut, Jakubit dhe pasardhėsve. Edhe asaj qė i ėshtė dhėnė Musait dhe Isait, edhe asaj qė i ėshtė zbritur tė gjithė pejgamberėve nga Zoti i tyre. Ne nuk bėjmė kurrfarė dallimi nė mes tyre dhe ne vetėm Atij i jemi dorzuar.
    85. E, kush kėrkon fe tjetėr pėrveē fesė islame, atij kurrsesi nuk do ti pranohet dhe ai nė botėn tjetėr ėshtė nga tė dėshpruarit.

Ja ku i ke ajetet kuranore ne kontekstin e tyre, hajt ta shohim si do ta nxjerish Rashadin nga ketu????
    eshte bere nje manipulim i madh ne ajetin 3;81,

nqs di arabisht sic thua ,lexoje dhe perkhtheje ti para te gjithe forumit ajetin 3:81 , pastaj t'a krahasojme me perkthimin qe n'a solle me lart,
    ajeti ne arabisht eshte ky;
    3:81 Kur'an
    وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثَاقَ النَّبِيِّينَ لَمَا آتَيْتُكُم مِّن كِتَابٍ وَحِكْمَةٍ ثُمَّ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مُّصَدِّقٌ لِّمَا مَعَكُمْ لَتُؤْمِنُنَّ بِهِ وَلَتَنصُرُنَّهُ ۚ قَالَ أَأَقْرَرْتُمْ وَأَخَذْتُمْ عَلَىٰ ذَ*ٰلِكُمْ إِصْرِي ۖ قَالُوا أَقْرَرْنَا ۚ قَالَ فَاشْهَدُوا وَأَنَا مَعَكُم مِّنَ الشَّاهِدِينَ

transliterim me germa latine;

3:81 Waith akhatha Allahu meethaqa alnnabiyyeena lama ataytukum min kitabin wahikmatin thumma jaakum rasoolun musaddiqun lima maAAakum latuminunna bihi walatansurunnahu qala aaqrartum waakhathtum AAala thalikum isree qaloo aqrarna qala faishhadoo waana maAAakum mina alshshahideena

juve e beni kopilin , e t'a lini dhe ne dere,

shpresoj te kete myslimane te sinqerte dhe te prononcohen rreth ketij krimi qe eshte bere ne Kur'anin shqip,

keshtu i mashtroni njerzit ju...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 19-10-2011 mė 07:52
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    niveli yt intelektual dhe si besimtar i Zotit duket ne ofendimet qe u ben njerezve ,
    duke pare ato lart me te kuqe secili mund te t'a vere noten e personalitetit , megjithese kam pershtypjen se shumica te kane gjykuar tashme ,
    sa per shkrimet me lart te tuat , No Comment !
    Patjeter No Comment, sepse s'ke cka te thuash, s'ke argumente te mjaftueshme per ta kundershtuar ate qe ta thash dhe per ta vertetuar se Rashadi eshte resul. Asnjeher sdo te mund ta besh nje gje te tille.

Hajde hajde, no problemo, personalitetin e kam te ulet, tregom ti mua argumentet tuaja, mos u merzit per personalitetin tim.

eshte bere nje manipulim i madh ne ajetin 3;81,

nqs di arabisht sic thua ,lexoje dhe perkhtheje ti para te gjithe forumit ajetin 3:81 , pastaj t'a krahasojme me perkthimin qe n'a solle me lart,
    ajeti ne arabisht eshte ky;
    3:81 Kur'an
    وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثَاقَ النَّبِيِّينَ لَمَا آتَيْتُكُم مِّن كِتَابٍ وَحِكْمَةٍ ثُمَّ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مُّصَدِّقٌ لِّمَا مَعَكُمْ لَتُؤْمِنُنَّ بِهِ وَلَتَنصُرُنَّهُ ۚ قَالَ أَأَقْرَرْتُمْ وَأَخَذْتُمْ عَلَىٰ ذَ*ٰلِكُمْ إِصْرِي ۖ قَالُوا أَقْرَرْنَا ۚ قَالَ فَاشْهَدُوا وَأَنَا مَعَكُم مِّنَ الشَّاهِدِينَ

transliterim me germa latine;

3:81 Waith akhatha Allahu meethaqa alnnabiyyeena lama ataytukum min kitabin wahikmatin thumma jaakum rasoolun musaddiqun lima maAAakum latuminunna bihi walatansurunnahu qala aaqrartum waakhathtum AAala thalikum isree qaloo aqrarna qala faishhadoo waana maAAakum mina alshshahideena

juve e beni kopilin , e t'a lini dhe ne dere,

shpresoj te kete myslimane te sinqerte dhe te prononcohen rreth ketij krimi qe eshte bere ne Kur'anin shqip,

keshtu i mashtroni njerzit ju...
    I vetmi qe ben fallsifikime je ti dhe Rashadi yt. Ne ajetin ne gjuhen arabe spermendet RASHADI askund e as renja e as se do te jete profet e as asgje te ngjashme me kete.

KONTEKSTI ESHTE I DREJTUAR EHLU-KITABEVE dhe flet per MUHAMEDIN a.s.

Rashadin se gjen askund aty manipulator.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga SatanMyMasterSS Lexo Postimin
    Kjo eshte raciste dhe nuk eshte synonim per gjera te shemtuara por eshte shprehje qe ne shqiptaret e perdorim per perbuzjen e romeve poashtu qe nuk jane rome por te ardhur nga India, Pakistani etj. Keshtu qe me kete shprehje nuk mund ta arsyetosh veten ne asnje menyre, magjup ne KS para 90ve kane qene romet te cilet skane pasur asnje shprese per te bere dicka me jeten e tyre perpos te punonin punet e renda per te bardhet pra kane qene nje lloj skllavi por jo sikur ne SHBA.
    Cka ka qen MAGJUPI ne KS mu sme intereson. Une e perdori kete shprehje per ata qe KANE CILESI TE NDYTA. Jo per ndonje race, kombe, apo ngjyre. Te thash se te rajoni jone ku une jetoj - pa e permendur ate - ne i themi cdokujt qe i ka cilesite e poshtera MAGJUP.

Po edhe nese eshte ndonje shqiptare, apo ndonje komb tjeter.

Po vazhdoni ju tregojeni mungesen e argumenteve tuaja duke u kapur per gabimet e mia, neqoftese mund t'i perdorim ne ate qe ju deshironi, edhepse une se perdora ne ate kontekst.

Ashtu pra, une pranoj te behem sakrifice e idealeve te mia. Une jam ME PERSONALITET TE ULET. No problemo. Mirepo le te deshmojn te gjithe lexuesit se juve u kam mundur me ARGUMENTE.

Kjo per mua mjafton, te ngadhnjej ideologjia ime, kurse personaliteti im s'eshte me rendesi, le te behet pre e qellimkeqinjve.

"Thuaj: A me therrisni te adhuroj dikend tjeter pos Allahut, o JU INJORANT."

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Pikerisht fjala magjup i atribohet ne menyre fyese njerezve me lekure te erret e ne kete rast ne i referohemi romeve.Por islamifoja ka harruar qe 99% e besimtareve musliman jane lekure erret ose ndryshe thene nga ne magjup!!!
    Nese ju i referoheni me fjalen MAGJUP (qe tregon cilesi te poshterta) vetem ROMEVE DHE ATYRE ME NGJYRE TE ERRET (qe jane race dhe komb) ateher JU JENI RACISTA!!!!!!!!

Patjeter No Comment, sepse s'ke cka te thuash, s'ke argumente te mjaftueshme per ta kundershtuar ate qe ta thash dhe per ta vertetuar se Rashadi eshte resul. Asnjeher sdo te mund ta besh nje gje te tille.

Hajde hajde, no problemo, personalitetin e kam te ulet, tregom ti mua argumentet tuaja, mos u merzit per personalitetin tim.

I vetmi qe ben fallsifikime je ti dhe Rashadi yt. Ne ajetin ne gjuhen arabe spermendet RASHADI askund e as renja e as se do te jete profet e as asgje te ngjashme me kete.

KONTEKSTI ESHTE I DREJTUAR EHLU-KITABEVE dhe flet per MUHAMEDIN a.s.

Rashadin se gjen askund aty manipulator.
    ti pate sjellur kete perkthim;
    81. Pėrkujtoni (o ithtarė tė librit) kur All-llahu mori zotimin e pejgamberėve: nga ajo se juve ju dhashė libėr e urtėsi, e qė verteton atė qė ju keni pranė veti. Tha (All-llahu): "A pranuat, a e morėt sipėr obligimin Tim? "Ata thanė: "Ne e pranuam!" Tha (All-llahu): "Dėshmoni pra, edhe Unė dėshmoj bashkė me ju!"

nebin e ke aty ,me te kuqe , ku e ke resulin ne perkthim...

te lutem tregohu i sinqerte dhe mos manipulo njerzit qe nuk kuptojne arabisht.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    ti pate sjellur kete perkthim;

nebin e ke aty ,me te kuqe , ku e ke resulin ne perkthim...

te lutem tregohu i sinqerte dhe mos manipulo njerzit qe nuk kuptojne arabisht.
    Se pari: Perkthimin se kam bere une, se dyti ajo permendet ne kontekst te pejgambereve, shume veta e perkthejn edhe ate edhe kete ashtu.

Pastaj: Resuli ne gjuhen arabe eshte per qellim Muhamedi. Bjere argument se eshte per qellim RASHADI. Genjeshter. Sikur te ishte ashtu ateher edhe ai do te hyne aty ku e ke futur Muhamedin. Prap kthehemi ne start.

Te gjithe pejgamberet para Muhamedit kane paralajmeruar per Muhamedin si te fundit.

Rashadi nuk figuron askund ne kuran. As afer as larg. As direkt as terthorazi. ASKUND.

Krejt mrekullite qe i ka hudhur mbi vete jane MREKULLI TE MUHAMEDIT. KURANI ESHTE I MUHAMEDIT.

Allahu thote: "Muhamedun Resulullah".

bjerma ti ku thote: "Rashad khalife resulullah" UNE DO TE BESOJ MENJEHER.

Nuk ke nje ajet te tille. Andaj kushdo qe pretendon se eshte pa asnje argument ESHTE SHARLLATAN DHE MANIPULATOR.

Se pari: Perkthimin se kam bere une, se dyti ajo permendet ne kontekst te pejgambereve, shume veta e perkthejn edhe ate edhe kete ashtu.

Pastaj: Resuli ne gjuhen arabe eshte per qellim Muhamedi. Bjere argument se eshte per qellim RASHADI. Genjeshter. Sikur te ishte ashtu ateher edhe ai do te hyne aty ku e ke futur Muhamedin. Prap kthehemi ne start.

Te gjithe pejgamberet para Muhamedit kane paralajmeruar per Muhamedin si te fundit.

Rashadi nuk figuron askund ne kuran. As afer as larg. As direkt as terthorazi. ASKUND.

Krejt mrekullite qe i ka hudhur mbi vete jane MREKULLI TE MUHAMEDIT. KURANI ESHTE I MUHAMEDIT.

Allahu thote: "Muhamedun Resulullah".

bjerma ti ku thote: "Rashad khalife resulullah" UNE DO TE BESOJ MENJEHER.

Nuk ke nje ajet te tille. Andaj kushdo qe pretendon se eshte pa asnje argument ESHTE SHARLLATAN DHE MANIPULATOR.
    aty eshte per qellim rashadi e jo muhamedi , sepse behet fjale per nje beslidhje mes profeteve qe me pas vjen nje i derguar dhe konfirmon te gjitha shkrimet e profeteve ,
    ne beslidhjen e profeteve ishte dhe muhamedi , dhe nuk ka se si Muhamedi te jete edhe resuli qe do vije me pas dhe te konfirmoje, sepse shiko;
    [33:7] Kujtohu qė e lidhėm besėn me profetėt, pėrfshirė edhe ty (O Muhamed), Noeun, Abrahamin, Moisiun, dhe Jezusin tė birin e Marisė. Morėm prej tyre zotim solemn.*

Faqja 40 prej 51 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •