Close
Faqja 39 prej 51 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 507
    Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    ke 19 ajete qe t'i solla , nqs do gjesh diku tjeter qe te permendet rrenja e emrit rashad me shume se 19 , atehere do kesh te drejte te dyshosh
    Asgje nuk solle injorant, renja e emrit te fallsifikuar te atij rashadit nese permendet, askund nuk thuhet as per se afermi e as per se largmi "Rashad khalife resulullah". Ne kete ceshtje duhet te kesh kesi teksti te qarte.

Pastaj muslimanet qe 1400 vite, po edhe Muhamedi a.s. po edhe Allahu ne Kuran kane thene qarte se Muhamedi a.s. eshte i fundit. Mrekullia e Kuranit eshte mrekulli per Muhamedin a.s. e jo per ndonje pas tij, sepse Kurani i eshte zbritur Muhamedit a.s. e jo Rashad Khalifes. Pastaj ai vjen dhe thote se dy ajetet e fundit te sures teube nuk jane si duhet. Pse a ndonje magjup i shekullit 20 do te na tregoje neve fene qe e kemi pasur qe 1400 vite? Ai eshte pjelle masonike, asgje me shume.

Allahu thote per Muhamedin a.s. "We khatemun-nebijjin" (Dhe ai eshte i fundit i nebijeve). Nebijji eshte lajmetare, kurse Resul eshte i derguar.

Nebijj eshte ai qe e konfirmon shpalljen e mehershme, librin e mehershem dhe s'ka liber te tijin. Kurse Resul eshte ai qe e konfirmon shpalljen e mehershme, plus kesaj ka edhe liber te vetin.

Prandaj kur Allahu thote: Nebiju i fundit, d.m.th: PAS TIJ SKA AS NEBIJ AS RESUL. Sepse cdo Resul per te qene Resul duhet se pari te jete NEBIJ.

Kjo eshte e qarte si drita e diellit. TI SJE MUSLIMAN SEPSE E KUNDERSHTON KETE.

a mund qe dikush te zbuloje nje Mrekulli ne fjalen e Zotit dhe mos te jete besimtar
    Se ka zbuluar numrin 19 Rashadi, ky numer eshte potencuar nga dijetare me te medhej dhe me te vjeter se ai si nje numer qe Allahu e ka permend ne Kuran, bismilahi ka aq shkronja, aq jane engjujt qe e ruajn xhehnemin.

Rashadi vetemse e ka shfrytezuar kete per ti devijuar njerezit, e ka fallcifikuar emrin dhe datlindjen, i ka perkthyer ne anglisht ajetet kuranore gabimisht. I ka fshire dy ajete qe s'i kane konvenuar e keshtu me radhe. Fallsifikator dhe manipulator, qe vetem tru-shplare si ti s'mund ta kuptojne kete.

ke ndonje fakt per kete?
    po te ishte sikur thua ti, dmth qe ai ishte mashtrues , ai nuk do shtynte te ndiqte fene nga djalin e tij, qe edhe sot ndjek hapat e te Jatit
    ai solli mrekulline matematikore,
    mrekullite e Zotit, nuk u zbulohen mekatareve, ...ky eshte fakt!
    Mrekullia i eshte zbritur Muhamedit, Kurani i eshte zbritur Muhamedit, ai s'ka bere asgje vetmse ka fallsifikuar dhe manipuluar. Atij nuk i eshte zbritur asgje. Po bravo se kishe qene nje dele tru-shplare, e devijove kahjen e temes nga krishteret dhe jehudijt te i dashuri yt pakistanez Rashad khalife.

perderisa ai ishte i derguari i Zotit, ai ka te drejten te deklaroi ate per te cilenm eshte i derguar dhe njera nga keto ishte edhe se 2 ajetet e fundit te sures teube , nuk jane pjese e Kuranit , por thjeshte nje shtim si "boje ne leter", plus qe ka edhe argumenta per kete te cilat po te duash mund t'i risjell
    S'eshte i derguar. Per te qene i tille duhet te thuhet ne Kuran: "Rashad khalife resulullah" SKA ASI AJETI NE KURAN.

Per Muhamedin a.s. qarte thuhet RESULULLAH, dhe qarte thuhet se ai eshte I FUNDIT!!!

Sillma argumentin ku thuhet se ai eshte i tille. Te gjithe e dijn se Muhamedi eshte i fundit.

mrekullia matematikore e numerit 19 eshte e nje niveli shume me te larte se disa mrekulli te tjera si numrat e permendjeve te fjaleve te ndryshme etj, dikush qe esheh ate e kupton qe eshte nje mrekulli madheshtore dhe njekohesisht eshte edhe nje kod ruajtes i Kuranit, pasi gjithcka , numri i sureve, i ajeteve , i fjaleve te posacme , inicialet me te cilat fillojne shume sure te kuranit si edhe shpeshtesia qe ato ndodhin ne suret perkatese, te gjitha keto perbejne kodimin matematikor dhe menyren me efikase qe Kur'ani nuk mund t'i shtohet apo t'i hiqet asgje.
    Mrekullia matematikore eshte e nivelit me te larte apo??? Po eshte mrekulli e Kuranit, qe i eshte zbritur Muhamedit. Cka te beje Rashadi ketu??? Asgje. Nese e ka verejtur, shume shkencetare para tij dhe pas tij dhe shume dijetare kane verejtur shume gjera dhe mrekulli tjera. KJO NUK ESHTE E MJAFTUESHME PER TU BERE RESUL. Assesi. Pastaj ai nese e konfirmon Kuranin duhet ta dije se sipas kuranit ska me as nebij e as resul pas Muhamedit, sepse cdo resul per tu bere resul duhet te jete se pari nebij.

viti i shpalljes se mrekullise se kur'anit qe eshte viti 1974 , eshte 1406 vite nga shpallja e Kur'anit, shiko qe 1974->19x74=1406 dhe numri 19 permendet te surja 74 ne Kuran
    keto dhe te tjera si keto jane fakte per nje njeri qe don t;i shohe , jane shenja nga Zoti,
    per njerez qe duan t'a mohojn te verteten edhe pasi qe u erdhi qartazi atyre , ky eshte problem i secilit prej tyre , pasi qe askush nuk mund t'i mbushe mendjen askujt me zor pa deshiren e Perendise.
    1974??????????????? O ahmak. Po ti sikur te dije pak rreth Kuranit do ta dije se Allahu ne te e ka bazuar ne kalendarin lunar, e jo ne kalendarin diellor. Te gjitha ritualet dhe adhurimet ne islam behen sipas kalendarit lunar. O klysh masonik, po asgje s'din ti o i shkrete.

[10:20] Ata thonė, “E si nuk i zbriti atij(Muhamedit) asnjė mrekulli nga Zoti i tij?” Thuaj, “E ardhmja i takon Perėndisė; pra pritni, edhe unė jam duke pritur sė bashku me ju.”

tani pas 1400 vjetesh u be realitet kjo thenie e Kuranit,

nje pyetje per ty islaminfo ;

kush eshte resuli qe profetizohet ne 3:81
    Pra, sipas teje Muhamedi a.s. ska asnje mrekulli pos matematikes apo??? hec bre heretik i devijuar se s'dike asgje. Nese pajtohemi me kete, kushtimisht, perseri kjo do te ishte mrekulli e Muhamedit e jo rashad imbecilit. Sepse kurani i eshte zbritur Muhamedit e jo rashad magjupit.

79. S'ėshtė e drejtė as nuk i takoi asnjė njeriu qė t'i ketė dhėnė All-llahu librin, urtėsinė dhe pejgamberllėkun,e pastaj ai t'u thotė njerėzve: "Bėhuni rob tė mij (adhuromėni mua) e jo tė All-llahut!" por (ju thotė): "Bėhumi dijetarė tė mėsimeve tė Zotit, ngase e keni mėsuar njerėzve librin dhe e keni studiuar atė.
    80. Dhe as qė ju urdhėron ai (pejgamberi) qė tė adhuroni engjėjt, as pejgamberėt pėr zota. Vallė, a ju urdhėoi ai juve mosbesimin pasiqė ju jeni muslimanė?
    81. Pėrkujtoni (o ithtarė tė librit) kur All-llahu mori zotimin e pejgamberėve: nga ajo se juve ju dhashė libėr e urtėsi, e qė verteton atė qė ju keni pranė veti. Tha (All-llahu): "A pranuat, a e morėt sipėr obligimin Tim? "Ata thanė: "Ne e pranuam!" Tha (All-llahu): "Dėshmoni pra, edhe Unė dėshmoj bashkė me ju!"
    82. E kush shkel kėtė (zotim) pas kėsaj, ata janė jashtė respektit ndaj All-llahut.
    83. A mos kėrkojnė ata (ithtarėt e librit) fe, pos fesė sė shpallur nga All-llahu? E Atij i ėshtė dorėzuar gjithė ē'ka nė qiej e nė tokė, me dashje dhe te Ai kthehen.
    84. Thuaj: "Ne i kemi besuar All-llahut, edhe asaj qė na u zbrit neve, edhe asaj qė i ėshtė zbritur Ibrahimit, Ismailit, Is-hakut, Jakubit dhe pasardhėsve. Edhe asaj qė i ėshtė dhėnė Musait dhe Isait, edhe asaj qė i ėshtė zbritur tė gjithė pejgamberėve nga Zoti i tyre. Ne nuk bėjmė kurrfarė dallimi nė mes tyre dhe ne vetėm Atij i jemi dorzuar.
    85. E, kush kėrkon fe tjetėr pėrveē fesė islame, atij kurrsesi nuk do ti pranohet dhe ai nė botėn tjetėr ėshtė nga tė dėshpruarit.

Ja ku i ke ajetet kuranore ne kontekstin e tyre, hajt ta shohim si do ta nxjerish Rashadin nga ketu????

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Pse a ndonje magjup i shekullit 20 do te na tregoje neve fene qe e kemi pasur qe 1400 vite?

Sepse kurani i eshte zbritur Muhamedit e jo rashad magjupit.
    Keshtu te meson feja islame te shash magjupet? A nuk e ndalon islami racizmin?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk e di tek ju si perdoret kjo shprehje, tek ne i thuhet i tille atij qe i ka veset dhe cilesite e keqija, po qofte edhe shqiptar. Kurse atyre qe ti i kupton ashtu ju themi ROME.

Pra, kuptoje njeher shprehjen e njeriut, para se te kercesh me paragjykime dhe me mendime te keqija. Une askund skam share askend tjeter pos Rashad Khalife, dhe kjo per shkak te manipulimeve, genjeshtrave dhe fallsifikimeve.

Ne rajonin ku une jetoj edhe neqoftese nje AMERIKAN APO EUROPIAN APO SHQIPTAR i ka keto CILESI ne e quajm MAGJUP.

Magjup nuk eshte e barabrte me ROME. Se paku ne terminologjine tone. Kurse ti nuk mund te me gjykosh mua me terminologjine e dikujt tjeter.

Sidoqofte, te faleminderit per verejtjen, edhepse u ngute pak, JO ISLAMI NUK E PERKRAH RACIZMIN, AS UNE NUK E PERKRAHI ATE.

Terminologjia qe une e perdora eshte per shkak te VESEVE TE KEQIJA e jo RACES.

Ju faleminderit per mirekuptim.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    E sidomos e papranueshme eshte kur dihet qe shume Rome (magjup) kane besimin Islam.E Muhamedi thote te gjithe muslimanet jane vellezer.Pra,fyejme,shperdajme racizem,ngrisim vehten mbi te tjeret (magjupet),flasim per nje popullate te caktuar ne menyre pezhorative dhe mbas kesaj kthehemi dhe themi : Po,une respektoj Kuranin dhe Muhamedin.
    Dyftyresi e paster...te pakten te skuqet njeriu,edhe kjo mjafton....per dike !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Magjup nuk eshte e barabrte me ROME. Se paku ne terminologjine tone. Kurse ti nuk mund te me gjykosh mua me terminologjine e dikujt tjeter.
    Jo,nuk mund te shpetosh ne kete menyre.Fjala Magjup eshte term pezhorativ (fyes) qe perdoret per Romet.Kur te thuash magjup te gjithe mendojne qe flet per Romet.
    E dime qe je ofendues i madh por tash na del edhe "Racist i kamufluar"...paleta yte e armiqeve u shtua edhe me nje popullate ,pervec atyre te Krishteret,Judejet,Ateistet etj....
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Po po qeveriablu, cdoher kur te mungojn argumentet keshtu sillesh. Te njoh shume mire, pas sqarimit tim vetem ti mund ta beje kete potez strategjik. Ok, e pranoj gabimin tim.. Edhepse u sqarova shume bukur, ja po e zem se gabova nga nervoza. E terhjek fjalen. Ngelin argumentet tuaja???

Po e kuptoj une kete taktik, kjo perdoret cdoher kur humb debatuesi, ateher mundohet ta tregoj veten me te moralshem. Keshtu del pak me ftyre te bardhe. Edhe une po te lejoj te dalesh me fytyre te bardhe.

TI JE ME I MORALSHEM SE UNE. A u knaqe??? Mirepo, IDEOLOGJIA IME KA ARGUMENTE ME TE FORTA SE E YTJA. Kaq per ty vllaqko.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Jo,nuk mund te shpetosh ne kete menyre.Fjala Magjup eshte term pezhorativ (fyes) qe perdoret per Romet.Kur te thuash magjup te gjithe mendojne qe flet per Romet.
    E dime qe je ofendues i madh por tash na del edhe "Racist i kamufluar"...paleta yte e armiqeve u shtua edhe me nje popullate ,pervec atyre te Krishteret,Judejet,Ateistet etj....
    Ti nuk mund te me tregosh mua se si perdoret kjo shprehje tek ne. Nese ju e perdorni kete shprehje MAGJUP (e cila tregon per cilesi te poshterta) per ROMET ne vecanti (te cilet jane nje popull), ateher ju jeni ata qe keni racizem.

Une shume bukur tregova se MAGJUP i themi edhe shqiptarit edhe dikujt tjeter, ne momentin qe ai eshte genjeshtar, manipulator dhe i pamoralshem.

Tash vazhdo me sulmin tend ndaj meje, sepse deri tash rreth argumenteve te mia, skishe cka te thuash.

Ndonjeher mire eshte keshtu t'ua deshmosh te tjere se jo se ske dashur te kapesh per dikund kunder meje PO SKE PASUR KU TE KAPESH.

E tash sulmoje personalitetin tim sa te duash, nuk eshte problem. Une e kuptoj kete strategji te HUMBESVE NE DEBAT. p

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Fjala magjup eshte term qe identifikon nje popullate ne kosove ,mal te zi e maqedoni biles edhe ne kukes e tropoje . Duke qene se shume raciste i perbuzin keta njerez , lekuren e tyre, zakonet fjalorin apo dhe menyren e jeteses se tyre ndaj dhe termi magjup ndonjehere perdoret per te ofenduar dike qe te le pershtypjen e kesaj popullate. Ti thua per rashid khalifan magjupi sepse ai eshte me origjine pakistaneze( ne fakt eshte egjyptian arab si profeti yne) dhe jo amerikane pasi ne kete rast ai nuk do ishte magjup. Gjithsesi ajo qe kam deshire te te them eshte te besh kujdes e mos perdoresh me kesisoj termash pasi ka plot magjupe musliman te devotshem e smundesh me i pergjithsu te gjithe si rrace e keqe . Une nuk jam nxitu aspak dhe kete keshille ta jap si vella musliman . Une i perkrah shumicen e shkrimeve te tua kundra khalifas pasi sigurisht qe ai eshte mashtrues sikurse muselem kedhabi ne kohen e profetit dhe sigurisht sjam dakort qe qeveriablue ta marre kete si kapital pasi dhe islaminfo njeri eshte me te meta e gabime sikurse cdo qenie tjeter njerezore .
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Pershendetje Bani!
    Nga logjika e thjeshte, dime vetem gjera te thjeshta, perndryshe ti do te duhet te me shpjegoje edhe se per ē'arsye egziston Zoti!!
    E dyta, ai qe ben te mira vetem per shperblimin nga Zoti, nuk eshte asgje me shume se qeni qe ruan shtepin eper nej kocke!!

Edhe Zoti eshte i mire pa patur askush qe ta gjykoje!!!

Kjo na qenka "logjika" jote e thjeshte??!!
    E pse nuk paska??!
    Sepse kam qene vete femije dhe sepse jam prind!!!
    Sepse nga e keqja nuk te vjen asnje e mire, sepse thelle ne shpirte din mire se je pjese e kesaj bote te ciles i bere keq!!
    Mekati eshte thjesht nje teze fetare e jo hyjnore......mekati nuk eshte universal , prandaj me mire te mos e zgjasim me me biseda llogaritaresh djallezore......
    Nese do t emarrim si rruge te Zotit gjithe ē'ka eshte shkruar ne librat e "Zotit", a do te kishe guxim ti apo kushdo fetar tjeter te pohoje se ne ta gjenden vetem te mira??!!!
    Ky pastaj esht enje problem filozofik qe nej mysliman nuk mund te perballoje, i hermetizuar siē eshte brenda Kuranit muhamedan!!
    Keto du versetet jane pa pike kuptimi dhe pa pike udhezimi!! Nuk shpjegoeht as kush jane te keqijat e as kush eshte ai qe pyet....thjesht si puna e horoskopit.....mund t'ia veshesh kujtdo....ti sunitevem sunitet ty, apo shiteve, e keshtu me rradhe......

P.S.Kur te lexosh postimet e mia, te lutem t'i lexosh pak me ne thellesi, pasi per ty kam respekt te veēante e nuk dua qe te zbresim ne nuvelin e Nuh Muses apo Islam-fisnikut!!
    Tjeta..
    Jari fillozofi,

Cfare niveli tregon o jari ???....a nuk e sheh se je vetem duke reaguar ???.........nuk pashe nje "mendim" tendin perzonal....por vetem permbledhje idejash te pergjithshme, te cilat nuk shfaqin qendrim perzonal. I ngjan nje tryeze byfee, ku jane servuar gjellerat, dhe ti sherbehesh nga te gjitha....ne anen tjeter thua se je "i krishtere".....ah nivel e nivel.....sa here te kame keshilluar dhe te kame ndaluar te argumentosh ne temat tjera ???....ja, mu per kete arsye....

Bani flet nga pozita e tije, dhe kuptueshem qe ajo nuk mund te perputhet me "univverzalitetin" qe ti e perdor ne diskutime !!!, kjo te diskrediton vetvetiu, ngase ti nuk je ne gjendje te ballafaqohesh me mendimin e tjetrit, por din vetem ti tregosh, se SI e ka qendrimin tjeterkushi ne kete pike.....je pak a shume nje forme "wikipedie"......o shpici, po kur dua une te dije qendrimin e tjereve, dij te vetsherbehem bre jahu......neve na intereson qendrimi i jot....dhe nese je i krishtere, ne cfaredo lemie, duhet te kesh qendrime nen kornizat e asaj ideologjie....nuk mund te jesh ngapak ateist, ngapak budist, ngapak hinduist, ngashume cifut, e ngapak musliman....e me ne fund te thuash, JAAA, me shihni sa i bukur jam, ashtu pra, sepse jam i "krishtere".....

Natyrisht, mund te jesh i tille ne diten e perditshme, por jo ne diskutime, ku has ne "mendime" te nje kallepi tjeter....atij duhet ti kundervihesh me mendimet e kallepit tend......qe me ne fund te shihen dallimet.....qe keshtu te perfitohet dicka....

....dhe kerkon bile qe "nivelit" ti kushtohet me shume thellesi.....po de, i kushtojm thellesi, si jo.....e na del, se nuk jane mendimet e tua, por te te huajve.....me te cilat mburesh ketu....nje shembull ???....ja ku ta jap nje shembull: femijet e somalise teje nuk te interesojn, as se ke qen vet femije, e as se je prind.....kjo floskule rhetorike nuk e pasqyron mendimin tend, por qendrimin univerzal te secilit njeri mbi rruzull. Pra, kjo pergjigje assesi nuk ish ne kornizen e diskutimit, por ti e solle, e ke sjell dhe do te sjellish pergjigje te ketij lloji, ngase e ke "nivelin" e pershtatshem.........

tungi
    albanish by nature

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Fjala magjup eshte term qe identifikon nje popullate ne kosove ,mal te zi e maqedoni biles edhe ne kukes e tropoje . Duke qene se shume raciste i perbuzin keta njerez , lekuren e tyre, zakonet fjalorin apo dhe menyren e jeteses se tyre ndaj dhe termi magjup ndonjehere perdoret per te ofenduar dike qe te le pershtypjen e kesaj popullate. Ti thua per rashid khalifan magjupi sepse ai eshte me origjine pakistaneze( ne fakt eshte egjyptian arab si profeti yne) dhe jo amerikane pasi ne kete rast ai nuk do ishte magjup. Gjithsesi ajo qe kam deshire te te them eshte te besh kujdes e mos perdoresh me kesisoj termash pasi ka plot magjupe musliman te devotshem e smundesh me i pergjithsu te gjithe si rrace e keqe . Une nuk jam nxitu aspak dhe kete keshille ta jap si vella musliman . Une i perkrah shumicen e shkrimeve te tua kundra khalifas pasi sigurisht qe ai eshte mashtrues sikurse muselem kedhabi ne kohen e profetit dhe sigurisht sjam dakort qe qeveriablue ta marre kete si kapital pasi dhe islaminfo njeri eshte me te meta e gabime sikurse cdo qenie tjeter njerezore .
    Selam alejkum,

Nuk dua te mbroj askendi, por vetem per qartesim.

Fjala MAGJUP permban attributet e qarta dhe reflekton ne perdorim nje mendim mbi nje veper. Pra, kur une ne shenje "hidherimi" e quaj dike MAGJUP, me kete e "vleresoj" nje veper.

Fjala MAGJUP eshte nje synonym per vepra te shemtuara, te pahijshme, degjeneruese, ofenduese etj.....

Rrjedh natyrisht nga sjellja e komunitetit te Romeve, te cilet jo se e kane ne GJAK ate sjellje, por ka te beje me statusin shoqerore te tyre, te cilet qendrojn ne shkallen me te ulet, dhe se edhe nuk duan ta ndryshojn ate gjendje. Thjesht, mos te kishim patur ne shoqeri rome, ate vend do ta kish zene nje tjeter shtrese e popullit vendas, sic e ke edhe prezente ne shume popuj.

Psh. perdoren ne kete kontekst edhe keto ofendime: Torbaxhi, Vorbaxhi, Zorraxhi, Hajvan, Muzat, Lope, etj....kur dikush te thote "o muzat", nuk i ka ofenduar kafshet....te jesh i sigurt....

Kur dikush e perdoren termin MAGJUP per dike, nuk e ofendon komunitetin e romeve, por adressatin qe ja drejton ate emerim. Edhe magjupi vet e perdor kete "ofendim"........

Ose, ne mehallat, fshatrat, apo edhe vet ne shoqeri, ka sjellje tipike, rivalitete tipike, ku formohen synonyme. Perdorimi i synonymit eshte thjesht si ajo puna e fotografise qe thot me shume se 1000 fjale....thejsht nje mjet rhetorik. Kujtonja rrethin ku jetoni, cfare eshte tipike per fshatin e afert ???, dhe cfare terme "specifike" perdoren per ofendime dhe diskreditime qe kane te bejne me ate rreth ??? ----- ja, na erdhi aj vorbaxhia....

Kurse, kur hoxha e perdore kete gjuhe te ulet, e ka per detyre te kerkoje falje, se eshte GABIM.....aman racizem ne kete shohin vetem ata qe nuk kan argumente dhe qe deshirojn te rahin ne nervin intuitiv te tjereve per te diksredituar nje "diskutues" te cilin e konsiderojn te "bezdishem" apo kundershtare......

tungi
    albanish by nature

Faqja 39 prej 51 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •