Close
Faqja 22 prej 27 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 266
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Shkodrono, nuk kom nai interes me t'rrejt. Edhe mu personalisht kshu m'than ca tifoza qe kishin qene n'Shkoder. Ca tifoza t'Vllaznise (Vllaznia s'ka tifoza vetem n'qytet apo gabohem), masi barazoi TIRONA kishin brohorit kunder Bomit.

Tashi, Ti nuk ke pse nihesh kaq keq prej veprimeve te NJE PJESE te tifozerise se Vllaznise. Un personalisht kom pershtypjen se do jen shkodron t'dhjetvjeçarit t'funit. Nuk mund t'pergjithsohet nji qytet me nji grusht njerzish, pranej rri i qet.

Rrespekte ...
    edhe mund te kete ndodh qe e ka sha ndonji, por nuk mund te thuhet shkodra shperthen kunder topit. kan kene 8000 vete ne stadium e nuk perfaqesohen nga pak individe.

po te kishte kene sharje masive do ta kishim ndigju edhe ne tv dhe do ta kishin vu ne dukje komentatoret

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    zhele eshte kompliment per ilir gjonin me shoke.
    Zhele, zhele, por mos harro zhele ARMANI
    Të quash zhele kostumet e deputetëve mendo se ç'mund ti thuash robave të një fshatari dosido.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga paridi26 Lexo Postimin
    sa gjere e more o shoku.

pse a nuk eshte nje forme demokracie ajo çfare ndodhi ne ate stadium???

rregullat ne ate stadjum i vendosin tifozat ,nese ata vendosin demokratikisht se nuk e duan presidentin aty ,le te iki presidenti nga aty.Gje qe edhe beri presidenti Topi.
    Kjo eshte logjike e verber anarkisto-populiste.

Sipas teje, rregullat ne Shetitoren e Kombit i vendosin shoket dhe shoqet e bulevardit ...

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Malok martaneshi, dragobije, thethi apo dukagjini ca rendesie ka te gjithe jon mbledh se bashku e bojn tifo per vllaznine .
    Ec aty Vllaznia , je bo si Reali Madritit me tifoza anembane maleve .
    deri kur tifozat e vllaznise te duartrokasin ekipin kundershtar kur i mund, sic e tregon video siper, le te vin edhe nga shpellat, prap mbeten nder 2 a 3 tifozerite ma te qytetnume shqiptare

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ja si e bejne shqiptaret mizen buall.

kush ishte ne stadium te ngrej doren.

eshte degjeneru raca jone prej 1944-.tres

do te duhen vite qe te kthehemi ne identitetin tone.
    A te lutem mos e shaj racen tone se ka dale ligj edhe denohesh
    keshtu me tha YES
    si e kisha humbur une kete teme vete une mungoja
    haha bato edhe shoket si gjithmone fantastik
    Bato kurr flet me kete theks je shume sexi
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    A te lutem mos e shaj racen tone se ka dale ligj edhe denohesh
    keshtu me tha YES
    Më pëlqen që tenton të bësh ironi, por sa keq që nuk je e zonja. Nuk ka dalë ligj tani, dhe nuk e shpiku Jesi, por në mbarë botën, racizimi është i dënueshëm. Ka një diferencë shumë të madhe, mes të shprehurit dhe qëllimit me të cilin është shprehur drague, dhe kësaj mënyrës tënde keqdashëse. Mendova për pak, se mos e isha treguar e ashpër dje ndaj teje, por ma vërtetova, se nuk e paskam pasur gabim.
    ----------------
    Meqë tema devijoi në lidhje me gjuhën, po sjell një postim të një anëtari shumë me vlerë, për të cilin më vjen keq që nuk po shfaqet më aktiv në tema :
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=146

Nga ana ime, po bëj dalje nga tema, sepse fundja me sa shoh ka ca derra që duan veç baltë, dhe është e kotë t'i drejtohesh në gjuhë të kulturar dhe argumentative.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    E keqja te neve shqiptaret eshte qe ne konfliktualitetin e kemi ne gjak.. Me mungesen e tolerancesi tregojme dhembet dhe jemi gati te shqyejme njeri tjetrin. Ky konfliktualitet po ndodh ne politike dhe ne shoqerine shqiptare.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin

Nëse Kryetarja Topalli zgjedh të flasë shkodranishten në një institucion publik qendror, si Parlamenti, atëherë ajo është duke kryer, me dashje, një akt subversiv ndaj integritetit të institucionit.
    Kjo eshte mese e vertete si statement .

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Tema degjeneroj totalishte... , besoj se pajtoheni qe nuk ia vlen te zihemi per ca individ, qe ne esenc te zamkave te tyre qendron prestigji politik! Ata thjesht jane individ ,qe te dy qendrojne finaciarishte shume fish me mire se gjithe ne ,ndersa ne jemi idiotat qe nuk shofim punen tone por merremi me ta....

PS. Me falni ne shprehje per fjalin e fundit.
    Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Kjo eshte mese e vertete si statement .
    Topalli ka 6 vjet Kryetare e Parlamentit, dhe tani doli problemi gjuhes ..Problemi i vertete nuk eshte te gjuha por te lufta politike. Ne kete lufte jane perfshire te gjithe, Maxhoranca, Opozita, Presidenti, media...
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Faqja 22 prej 27 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •