Close
Faqja 0 prej 27 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 266
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626

Shkodra shpërthen kundër Topit në ndeshjen Vllaznia-Tirana

Shkodra shpërthen kundër Topit në ndeshjen Vllaznia-Tirana

Presidenti, Bamir Topi është përzënë dje nga stadiumi "Loro Boriçi" nga tifozët shkodranë të cilët kanë shpërthyer në revolta ndaj qëndrimeve të fundit politike të tij, duke e cilësuar atë "Tradhtar". Topi ndodhej dje në Shkodër, në kuadër të një turi që ka nisur nëpër qytetet e Shqipërisë, ku sipas mediave pranë Ramës flitet se ai po zhvillon takime me qytetarët në kuadrin e krijimit të një partie të re. Gjatë qëndrimit në Shkodër, Topi ka shkuar të ndjekë në stadium, ndeshjen Vllaznia-Tirana por aty është përballur me shpërthimin e tifozëve shkodranë, të cilët vetëm në momentin kur ndeshja ka barazuar 2 me 2, kanë vënë praninë e tij. Të revoltuar, tifozët shkodranë kanë kërkuar largimin e tij të menjëhershëm nga stadiumi ndërsa e kanë cilësuar si tradhtar. Ata i janë drejtuar në kor "O Bamir, o tradhtar! Dil përjashta nga stadiumi! O Bamir o tradhtar, dil përjashta o zagar!. Pas revoltës së tifozëve, Presidenti Topi është detyruar të largohet pa mbaruar ndeshja
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Sa parti duhet me ngrit ?
    Edhe topi-t po i hik truni :-))
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Ky mer lal eshte i mbarum pa e fillu mire lojen ...... O Bamir ik e futi i pace e te bish rehat!

Shkodra qytet DEMOKRAT me histori, nuk ti fal keto lloj abuzimesh me voten e tyre.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

Aman sa popull injorant qe jemi!! Ne nje stadium duhet te marr leje nje njeri per te hyre?? Eh medet per ne...

E per ca qenka tradhetar Bamiri? Pse refuzoj ligjin per plehrat? Apo sepse iu pergjigj Topallit ne menyren sic e meriton?

La vita non si spiega, si VIVE!

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Kleadon pse e meritoi Topalli ate pergjigje ?
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Kleadon pse e meritoi Topalli ate pergjigje ?
    Sepse Topallit i duket vetja kushedi se kush e shpesh perdor fjale ironike (thumbuese) e fyese ndaj te tjerve.
    Kur nuk ka respekt per presidentin e vendit, ca pret ti nga ajo??

Ne fund te fundit Topi thjesht iu pergjigj sulmit te saja- Ashtu sic ben i tere grupi i pd-se, kur nuk i shkon gje per shtat, fillojne e hedhin fajin te Rama, kete here, duke qene se ishte presidenti ai qe i hodhi poshte nje ligj qe do i sillte fitime te shumta, ajo iu kundervu edhe Topit.

Une Topallin e kam vleresuar perhere, sepse gjithmone e kam pare me syrin e nje "zonje" te vertete, por ka vite qe po humbet shume pike.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Sepse Topallit i duket vetja kushedi se kush e shpesh perdor fjale ironike (thumbuese) e fyese ndaj te tjerve.
    Kur nuk ka respekt per presidentin e vendit, ca pret ti nga ajo??

Ne fund te fundit Topi thjesht iu pergjigj sulmit te saja- Ashtu sic ben i tere grupi i pd-se, kur nuk i shkon gje per shtat, fillojne e hedhin fajin te Rama, kete here, duke qene se ishte presidenti ai qe i hodhi poshte nje ligj qe do i sillte fitime te shumta, ajo iu kundervu edhe Topit.

Une Topallin e kam vleresuar perhere, sepse gjithmone e kam pare me syrin e nje "zonje" te vertete, por ka vite qe po humbet shume pike.

Ok Topi iu pergjigj fyereve te Topallit, me thuaj per cfar e ka fyer ?
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

E ka shpjeguar Topi ende pse e hodhi poshte ligjin?
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Duket sa demokrate eshte Shkodra.
    Me qit nga satdiumi presidentin e vendit qenka demokraci !!!!
    Eshte turp per Shkodren po qe se ka ndodhur keshtu.
    Albania Uber Alles

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Ok Topi iu pergjigj fyereve te Topallit, me thuaj per cfar e ka fyer ?
    Tani Noellag, mos ti biem muhabetit nga Kina! Te duket e paket ty qe te dali kryeparlamentarja e te thote qe presidenti i vendit eshte anti evropian, vetem sepse hodhi poshte ligjin per importimin e plehrave (ligj qe ende nuk eshte hedhur poshte, pasi vete Topi ka thene qe si ligj eshte i ndertuar mire po ka disa mangesi). Normalisht nuk harroj te fusi ne kete liste edhe Ramen, se nuk i ze gjumi nates nese nuk flasin keq edhe per Ramen keto te pd-se.

Ca llogjike ka ne kete mes?

Faqja 0 prej 27 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •