Close
Faqja 7 prej 27 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 266
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    E pse na qenka ofenduar ajo? Ca i tha Topi fol shqip i tha....e ajo idiotja te flasi shqip ose te veje te ruaje lopet ne Shhkoder.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Ik futja i trahana se boll fole idiotlleqe.
    Normal qe votohet PD ne Shkoder se alternativa asht Gramoz Ruci.
    Muho Asllanave e Ramiz Ali Boshnjakut me vendlindje ne Shkoder kush iu lepinte? Me duket se shkodranet u masakrun (nga Gramozi) per mos me ju hollu ma gjuha ju te kuqve
    Problemi eshte se per ju nuk ekziston me alternativa sepse e zgjodhet me ju perdore si karrema te lepirjeve te juaja.
    Mos permend ali e asllan se i perkisnin tjeter kohe ata. Asaj kohe e cila jo vetem shkodra por cdo qytet skishte te drejte tu lepihej askujtve. E zgjidhte byroja ate gje .

Juve edhe sikur jezusi te vije e te kandidoje kundra pd apo topallit&co , juve prape per pd-ne do votoni.....ose do i kerkoni jezusit te behej me pd-ne
    Wait, leqe as ashtu sdo ja jepnit voten ju......sepse ai seshte shkodran

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Problemi eshte se per ju nuk ekziston me alternativa sepse e zgjodhet me ju perdore si karrema te lepirjeve te juaja.
    Mos permend ali e asllan se i perkisnin tjeter kohe ata. Asaj kohe e cila jo vetem shkodra por cdo qytet skishte te drejte tu lepihej askujtve. E zgjidhte byroja ate gje .
    ishte koha kur disa (shkodranet te paret) vendosen me kundershtu regjimin, kurse disa te tjere me vazhdu lepirjen

Juve edhe sikur jezusi te vije e te kandidoje kundra pd apo topallit&co , juve prape per pd-ne do votoni.....ose do i kerkoni jezusit te behej me pd-ne
    Wait, leqe as ashtu sdo ja jepnit voten ju......sepse ai seshte shkodran
    nqs don me e dit ti, ne shkoder asht votu edhe legaliteti kur kan mendu se nuk i meriton votat pd. mos fol kur nuk din

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    legaliteti me pd?
    dmth nga m.uti ne m.ut po thuaj ti? lol
    Parti te te njejtes vije , me diferencen e vogel se legaliteti eshte me ekstrem i djathte.
    Pastaj me qene legalist tregon se je me lepires se cdo njeri tjeter....me pak fjale idhujtar i nje figure shteterore....lol

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    legaliteti me pd?
    dmth nga m.uti ne m.ut po thuaj ti? lol
    Parti te te njejtes vije , me diferencen e vogel se legaliteti eshte me ekstrem i djathte.
    Pastaj me qene legalist tregon se je me lepires se cdo njeri tjeter....me pak fjale idhujtar i nje figure shteterore....lol
    ehu me fol me ty asht si me i la kryt gomarit.
    the qe ne shkoder votohet vetem pd. qe faktet qe e kundershtojne.
    ata qe jane ne nji krah tash 70 vjet jane lepiresit
    tash ti don me te votu gramozin. po kerkon shume.
    nqs kto kan me vazhdu me kene alternativat prap pd do te votohet normal.

shndet

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ore mos kujto se jam ndonje simpatizant i ps-se. lol ......edhe ajo me duhet
    E kam thene disa here se e keqja me e vogel eshte pd sesa ps.......edhe pse peshorja po i balancon te dyja kohet e fundit keto dy te keqija.......mirepo vota e juaj spo balancohet fare ......kupton?

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    E pse na qenka ofenduar ajo? Ca i tha Topi fol shqip i tha....e ajo idiotja te flasi shqip ose te veje te ruaje lopet ne Shhkoder.
    Shqiptare qe flet gjuhen me paster sesa Jozefina sme kane degjuar veshet deri tani.

Mirepo per juve ata qe nuk e flasin dialektin e komunisteve ,ju i dergoni me lope.
    Keshtu bete edhe me dhjetra atdhetare tjere qe nuk flisnin gjuhen e juaj-gjuhen e bolshevizmit stalinist te instaluar ne Shqiperi se pari nga komunistet,dhe se fundmi te mbeshtetur nga bijte e ketyre stalinisteve edhe ne koherat e sotme.

Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    Shkodra shpërthen kundër Topit në ndeshjen Vllaznia-Tirana

Presidenti, Bamir Topi është përzënë dje nga stadiumi "Loro Boriçi" nga tifozët shkodranë të cilët kanë shpërthyer në revolta ndaj qëndrimeve të fundit politike të tij, duke e cilësuar atë "Tradhtar". Topi ndodhej dje në Shkodër, në kuadër të një turi që ka nisur nëpër qytetet e Shqipërisë, ku sipas mediave pranë Ramës flitet se ai po zhvillon takime me qytetarët në kuadrin e krijimit të një partie të re. Gjatë qëndrimit në Shkodër, Topi ka shkuar të ndjekë në stadium, ndeshjen Vllaznia-Tirana por aty është përballur me shpërthimin e tifozëve shkodranë, të cilët vetëm në momentin kur ndeshja ka barazuar 2 me 2, kanë vënë praninë e tij. Të revoltuar, tifozët shkodranë kanë kërkuar largimin e tij të menjëhershëm nga stadiumi ndërsa e kanë cilësuar si tradhtar. Ata i janë drejtuar në kor "O Bamir, o tradhtar! Dil përjashta nga stadiumi! O Bamir o tradhtar, dil përjashta o zagar!. Pas revoltës së tifozëve, Presidenti Topi është detyruar të largohet pa mbaruar ndeshja
    dalur në një tur nëpër qytete për të formuar Parti të re.
    Jo vetëm që është jo i vërtetë si lajm, por edhe sikur të ishte ndonjë pakicë tifozësh që do sillej në një mënyrë të tillë, nuk duhet shprehur siç keni bërë ju : "Shkodra shpërthen kundër Topit", sepse nuk përfaqësohet një Qytet i tërë nga 2-3 rrugeçër.

Gjithashtu jeni gabim, kur thoni që Presidenti ka dalur në tur për të formuar një parti të re, sepse Topi ka qenë në Shkodër ato ditë, jo vetëm për të parë ndeshjen, por së pari që të shprehte ngushëllimet për vdekjen e N. Prelës, dhe gjithashtu ka dekoruar disa sportista të njohur shkodran. Fakt ky që tregon, se edhe kur ka replikuar në distancë ndaj Jozefinës, në lidhje me gjuhën, nuk e ka pasur ndaj Shkodrës dhe as ndaj dialektit shkodran, sepse ai në Shkodër ka qenë për ta respektuar në këto ditë, siç e ceka më lart. Kur ka ka replikuar sërish, që Gjergj Fishtës, Migjenit etj etj do iu vinte turp sikur ta dinin se kush i përfaqëson, në fakt edhe unë them që do iu vinte turp ta dinin që një shkodrane, nga familjet më me emër të Shkodrës, do firmoste ligjin që të sillnin plehrat në Shqipëri.
    Unë e simpatizoj shumë Jozefinën, për arsye subjektive më shumë, por kur e ka gabim - e ka !

Tani në lidhje me të shprehurën e Topit, Presidenti si përfaqësues i unitetit të Popullit - siç parashikon edhe Kushtetuta, ka bërë shumë gabim, që për inate dhe garë poltike që ka me Topallin, për postin e Presidencës ose të kreut të Partisë Demokratike - përdor një mënyrë të tillë të foluri, që është e gabuar.

Në një republikë parlamentare, Presidenti - Kryeministri - Kryetari i Kuvendit , janë krerët e shtetit, dhe nëse kemi një kryeministër malok dhe si i tillë sillet (për fatin tonë të keq) Topi dhe Topalli, janë nga familjet më të mira dhe me traditë, dhe loja poltike për ambiciet e tyre personale, duke përdorur një retorikë të tillë, dhe arrijnë të përfshijnë në lojën e tyre, emrat e Figurave të Ndritura të Kombit, siç ndodhi me përmendjen e Migjenit, Fishtës etj etj - nuk është hiç e justifikueshme, më saktë do thoja : e pahijshme !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Shqiptare qe flet gjuhen me paster sesa Jozefina sme kane degjuar veshet deri tani.

Mirepo per juve ata qe nuk e flasin dialektin e komunisteve ,ju i dergoni me lope.
    Keshtu bete edhe me dhjetra atdhetare tjere qe nuk flisnin gjuhen e juaj-gjuhen e bolshevizmit stalinist te instaluar ne Shqiperi se pari nga komunistet,dhe se fundmi te mbeshtetur nga bijte e ketyre stalinisteve edhe ne koherat e sotme.
    Gjuha zyrtare gjuhe bolshevike? Hahahahaha hapu dhe te te fus brenda...kush ishte ai legen qe te mesoi ty te ndezesh kompjuterin aman? Jozefina se bashku me kta maloket e tjere krijojne vetem percarje midis shqiptareve kur flasin me dialektin e tyre..

Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    ... maloket...
    Nuk është e nevojshme ta prezantosh veten kaq hapur, sepse kuptohet kollaj, që je i tillë, si ajo fjala që përmende më lart !

Faqja 7 prej 27 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •