E pse na qenka ofenduar ajo? Ca i tha Topi fol shqip i tha....e ajo idiotja te flasi shqip ose te veje te ruaje lopet ne Shhkoder.
E pse na qenka ofenduar ajo? Ca i tha Topi fol shqip i tha....e ajo idiotja te flasi shqip ose te veje te ruaje lopet ne Shhkoder.
Problemi eshte se per ju nuk ekziston me alternativa sepse e zgjodhet me ju perdore si karrema te lepirjeve te juaja.
Mos permend ali e asllan se i perkisnin tjeter kohe ata. Asaj kohe e cila jo vetem shkodra por cdo qytet skishte te drejte tu lepihej askujtve. E zgjidhte byroja ate gje.
Juve edhe sikur jezusi te vije e te kandidoje kundra pd apo topallit&co , juve prape per pd-ne do votoni.....ose do i kerkoni jezusit te behej me pd-ne
Wait, leqe as ashtu sdo ja jepnit voten ju......sepse ai seshte shkodran![]()
ishte koha kur disa (shkodranet te paret) vendosen me kundershtu regjimin, kurse disa te tjere me vazhdu lepirjen
nqs don me e dit ti, ne shkoder asht votu edhe legaliteti kur kan mendu se nuk i meriton votat pd. mos fol kur nuk dinJuve edhe sikur jezusi te vije e te kandidoje kundra pd apo topallit&co , juve prape per pd-ne do votoni.....ose do i kerkoni jezusit te behej me pd-ne
Wait, leqe as ashtu sdo ja jepnit voten ju......sepse ai seshte shkodran![]()
legaliteti me pd?
dmth nga m.uti ne m.ut po thuaj ti? lol
Parti te te njejtes vije , me diferencen e vogel se legaliteti eshte me ekstrem i djathte.
Pastaj me qene legalist tregon se je me lepires se cdo njeri tjeter....me pak fjale idhujtar i nje figure shteterore....lol
ehu me fol me ty asht si me i la kryt gomarit.
the qe ne shkoder votohet vetem pd. qe faktet qe e kundershtojne.
ata qe jane ne nji krah tash 70 vjet jane lepiresit
tash ti don me te votu gramozin. po kerkon shume.
nqs kto kan me vazhdu me kene alternativat prap pd do te votohet normal.
shndet
Ore mos kujto se jam ndonje simpatizant i ps-se. lol ......edhe ajo me duhet
E kam thene disa here se e keqja me e vogel eshte pd sesa ps.......edhe pse peshorja po i balancon te dyja kohet e fundit keto dy te keqija.......mirepo vota e juaj spo balancohet fare ......kupton?
![]()
Shqiptare qe flet gjuhen me paster sesa Jozefina sme kane degjuar veshet deri tani.
Mirepo per juve ata qe nuk e flasin dialektin e komunisteve ,ju i dergoni me lope.
Keshtu bete edhe me dhjetra atdhetare tjere qe nuk flisnin gjuhen e juaj-gjuhen e bolshevizmit stalinist te instaluar ne Shqiperi se pari nga komunistet,dhe se fundmi te mbeshtetur nga bijte e ketyre stalinisteve edhe ne koherat e sotme.
Jo vetëm që është jo i vërtetë si lajm, por edhe sikur të ishte ndonjë pakicë tifozësh që do sillej në një mënyrë të tillë, nuk duhet shprehur siç keni bërë ju : "Shkodra shpërthen kundër Topit", sepse nuk përfaqësohet një Qytet i tërë nga 2-3 rrugeçër.
Gjithashtu jeni gabim, kur thoni që Presidenti ka dalur në tur për të formuar një parti të re, sepse Topi ka qenë në Shkodër ato ditë, jo vetëm për të parë ndeshjen, por së pari që të shprehte ngushëllimet për vdekjen e N. Prelës, dhe gjithashtu ka dekoruar disa sportista të njohur shkodran. Fakt ky që tregon, se edhe kur ka replikuar në distancë ndaj Jozefinës, në lidhje me gjuhën, nuk e ka pasur ndaj Shkodrës dhe as ndaj dialektit shkodran, sepse ai në Shkodër ka qenë për ta respektuar në këto ditë, siç e ceka më lart. Kur ka ka replikuar sërish, që Gjergj Fishtës, Migjenit etj etj do iu vinte turp sikur ta dinin se kush i përfaqëson, në fakt edhe unë them që do iu vinte turp ta dinin që një shkodrane, nga familjet më me emër të Shkodrës, do firmoste ligjin që të sillnin plehrat në Shqipëri.
Unë e simpatizoj shumë Jozefinën, për arsye subjektive më shumë, por kur e ka gabim - e ka !
Tani në lidhje me të shprehurën e Topit, Presidenti si përfaqësues i unitetit të Popullit - siç parashikon edhe Kushtetuta, ka bërë shumë gabim, që për inate dhe garë poltike që ka me Topallin, për postin e Presidencës ose të kreut të Partisë Demokratike - përdor një mënyrë të tillë të foluri, që është e gabuar.
Në një republikë parlamentare, Presidenti - Kryeministri - Kryetari i Kuvendit , janë krerët e shtetit, dhe nëse kemi një kryeministër malok dhe si i tillë sillet (për fatin tonë të keq) Topi dhe Topalli, janë nga familjet më të mira dhe me traditë, dhe loja poltike për ambiciet e tyre personale, duke përdorur një retorikë të tillë, dhe arrijnë të përfshijnë në lojën e tyre, emrat e Figurave të Ndritura të Kombit, siç ndodhi me përmendjen e Migjenit, Fishtës etj etj - nuk është hiç e justifikueshme, më saktë do thoja : e pahijshme !
Krijoni Kontakt