Close
Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 194
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Nuk e kisha fjalen per biznes te vogel .Me larte thashe qe paguanim dogane , biznesi i vogel nuk paguan por vetem ai i madh.U sqaruam????/
    Nje pyetje dua tju drejtoj juve qe jetoni ne Greqi dhe e urreni kaq shume.......Ju mban njeri me zorr??????????
    Personalisht nuk e kafshoj doren qe me jep per te ngrene .

.
    BS, MOS KAFSHO SHPATULLAT E TUA TI QE PUNON & TE PRINDERVE QE TE KANE RRITUR POR SA PER GREQIN PO TE KEN MUNDESI EDHE QELIZEN E FUNDIT SHQIPTARE E SHFARROSIN NGA KJO BOTE. KESHTU THEM EDHE UNE SI TY SA ME LARGE PLERES GREQI QE I USHQEJN SHQIPTARET TE URREJNE VENDIN E VET PO JA QE KA DISA SI TY QE PASKAN BERE PUNE TE MIRE GREKET TA KANE SHPLARE TRURIN.
    I LOVE GOD

j&g

Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Mjer nana qe e ka qu djalin ne greqi me punu, qfar prind jan ata qe lindin femij e nuk i edukojn dhe e ndihmojn deri ne martes dhe ne punsim !duhet denu edhe prindet !
    Prinderit ishin ne djeni se ku i gjenin femijet leket
    jane keto nena qe i sjellin femijet ne jete edhe thone per mua punon djali
    do denohen edhe prinderit se ata jane fajtoret e pare...
    por kur mendon se ata jane fajtoret e pare te quajne greke
    gjithmon kur ke nje mendim ndryshe quhesh prap greke qe keshtu varja ....

(gjusma thone pse ndjehesh keq ti per % shqipetaresh qe vjedhin edhe perdhunojne tjetri thote mos haro ato vajza edhe ata djem qe iknin maleve )
    Ne nuk jemi bere greke edhe perse ju ini ata qe na therisni greke ne shqiperi...
    ju ini ata njerez qe po na largoni nga shqiperija me shume se greket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 14-10-2011 më 15:35
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=92200
    per ata qe duan te lexojne statistikat e 1997
    mendo se sa do jene ne 2011 kerkoni edhe do gjeni lajmet e verteta sot nuk kemi vetem radio edhe tv po me internet asnje gje nuk mbetet enigme....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

http://www.eglimatikotita.gr/2011/10...post_3063.html
    nje leter e cila drejtohet nga nje greke per enea pano qe perdhunoj nenen qe kishte dy femije binjak edhe nje nene tjeter
    Kurre hyre ne shtepi edhe kishe nevoje per leke perse nuk more leket edhe nuk ike?
    Perse kur ne kembet tende u ngateruan lorjat e femijeve nuk mendove per ata femije edhe i shkaterove jeten asaj nene,kur kerkoje ne dollape edhe binin roba e femije nuk mendove per ata femije,perse nuk prite te hysh ne shtepi kur nuk do kishte njerez,perse ata femije duhet tju shkatroje jeten e tyre duke pare .....
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 14-10-2011 më 16:56

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    lexo edhe c'ka thote per 1991 ku pasi o megas Micotakis, Samaras ke i kopelica Cuderu kishin tjerrur keqedashesine dhe po pregatisnin terrenin e Borio tePirit ne zgjim.......
    -vrisni turko-shqiptaret, kerkoni te drejta qe as ne enderr nuku i kish pare Sevastianosi.
    ....pergatiten Janullatosin per pushtim te te vetmes krenari kombetare qe iu kish mbetur Shqypeve te besimit orthodhoks.
    .... shperndane cifte e ngriten kurse rrobaqepsie e parukerie, sollen Maidhonet e Ikonomut qe trumpetojne e nuk pushojne se reni famfares se pushtellekut te filluar qe me 1821

citim i materialit qe ju paraqitet:

Το στερεότυπο που έχει κοινωνικά διαμορφωθεί πως Αλβανός ίσον δολοφόνος οδήγησε, δυστυχώς, φιλήσυχους πολίτες να στρέψουν την κάννη του όπλου τους κατά λαθρομεταναστών και να τους σκοτώσουν. Το κυνήγι των «επικίνδυνων» προκάλεσε ακραίες αντικοινωνικές συμπεριφορές. Γέννησε φαινόμενα που μας προσβάλλουν και μας στιγματίζουν ως κοινωνικό σύνολο. Επιβεβαίωσε πως εκείνος που ζει με το άγχος της θυματοποίησης (ότι θα είναι θύμα ενός εγκλήματος) εύκολα, χωρίς να το συνειδητοποιήσει, μεταβάλλεται σε θύτη.
    Μόνο το 1991 καταγράφηκαν 15 ανθρωποκτονίες λαθρομεταναστών από Ελληνες!

SHQYP.
    Peshtypja e pergjithshme qe qe krijuar ne shoqeri se Shqiptar baraz me VRASES, SHTYU shum qytetare te thjeshte te drejtojne tyten e armeve te tyre kunder emigranteve te pa ligjshem per ti VRARE. Gjahu ndaj "TE REZIKSHMEVE" shkaktuan ngjarje te skajshme e te pa zakonshme. Lindi fenomene qe na fyejne si shoqeri. Vertetuan se ai qe jeton me ndjenjen e viktimes (se do te jete nje pre e ndonje vrasjeje) lehte, dhe pa e kuptuar shenderrohet ne vrases.
    Vetem ne 1991 u rregjistruan 15 vrasje te emigranteve ilegale prej Grekeve.

te me kuptoni drejte nuk po flas per ato horra e horre SHQIPTARE qe lane kokrren e namit me veprimet e tyre por ata c'ka bane u autoporlantizua, u shtermberua e u keqinterpretua me dashje prej politikes, politikaneve e MBI TE GJITHA PREJ KLERIT DHE BARINJEVE SHPIRTEROR te kojshive te jugut.
    Dhe ju pa dashur (ose me dashje) duke i bere nje koment ngjarjes se siper shtjelluar nuk beni gje tjeter por beheni pjese e e orkesters se me siperme
    Ndryshuar për herë të fundit nga cool_shqype : 14-10-2011 më 17:51 Arsyeja: desha ti bej ca penelata
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    Njeher ne greqi nje grek vrau nje shqiptar dhe gjykata e liroj menjeher nga paraburgimi kurse greket e duartrokisnin kriminelin ndersa ai ecte rruges
    Krimet qe greket kane bere me shqiptaret jane te pafundme, ne greqi ka shume shqiptar qe jane grekorizuar
    Disa nga injorancia disa nga feja disa nga interesi dhe shume femra i mbrojne greket sepse kane dashnora greke..

E cdo te na thuash ti me kete postim jashte teme?
    Kufiri kete rol lot mos shoku cool...
    Shko kalo nje shtet kufirin e te shikojme cdo behet
    se mua nuk ma mban ta bej kete gje
    nese ti e le deren hapur ne darke edhe te hyn nje ajdut do i thuash mire se erdhe?
    Se une per vete do e gropos te gjalle
    nejse jemi ne gjendje te kuptojne se cfare rol lot tv ketu edhe ne cdo vend gjerat u egzagjeruan me shume se sa ishte realiteti po ne cfare beme qe te kemi emrin e shtetit tone te paster?
    Vazhdojne e ritim fidan si keta palacot qe njeri prej tyre hodhi burrerine poshte e tha qe nuk eshte i afte te kryj .... qe te letesohet ne gjyq
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 14-10-2011 më 18:16

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    E cdo te na thuash ti me kete postim jashte teme?
    Kufiri kete rol lot mos shoku cool...
    Shko kalo nje shtet kufirin e te shikojme cdo behet
    se mua nuk ma mban ta bej kete gje
    nese ti e le deren hapur ne darke edhe te hyn nje ajdut do i thuash mire se erdhe?
    Se une per vete do e gropos te gjalle
    nejse jemi ne gjendje te kuptojne se cfare rol lot tv ketu edhe ne cdo vend gjerat u egzagjeruan me shume se sa ishte realiteti po ne cfare beme qe te kemi emrin e shtetit tone te paster?
    Vazhdojne e ritim fidan si keta palacot qe njeri prej tyre hodhi burrerine poshte e tha qe nuk eshte i afte te kryj .... qe te letesohet ne gjyq
    Helen, realiteti e dashur eshte se ushtria greke qe perfaqson shtetin kendon kenge se si zorret e shqiptarve ti bejne litar, policia greke ofendon, hedh peshtyn pasaporten shqiptare, djeg, grris flamurin shqiptari e te mos permend sa bije shqiptaresh te pafajshem ka vrare. Kaluam kufirin, sa greke kane ardhur ilegalisht ne amerike nuk numerohen nuk i vrau amerika. Cfare ka ndodhur ne ket raste qe ke hap temen eshte krim edhe keta duhet te denohen ne maksimum as e ve ne dyshim, por te themi qe greqia po na mban me buke ose e kemi mike asnje shqiptar i vertet nuk mund ta pranoj dot. Ne shqiperi shume shqiptar ndodhen nga e keqja se skemi shtet fundja cdokush do gjej menyren si te mbijetoj por te urresh vendin tend edhe bashkombasit thjesht pse jane shqiptar eshte e papranushme. Nuk e kam fjalen per kriminelet se keta nuk meritojne meshire. Nuk e kam per ty por per disa pseudo shqiptar qe marrin zjarr po ti thuash realitetin se si ndihet greqia kundrejt popullit shqiptar kur ata e kane shprehur qarte qe na urrejn ne kulm. Nese nje shtet na urren si komb vetem te keqen na do asnjeher te miren.
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 14-10-2011 më 23:10
    I LOVE GOD

j&g

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nuk me mjaftojne lajmet neper gazeta? Sa lajme kane dale neper gazeta? 10?, 20? 30? Po sa krime jane bere gjate kesaj periudhe ne Greqi?

Nuk krijohet opinioni me artikuj gazetash, po duhet te kerkosh pak me thelle, se ashtu i bie qe te na ndryshoje opinione cdo dite pasi cdo dite dalin lloj lloj artikujsh. Mund te fillosh me nje statistike te thjeshte nga shqiptaret qe njeh personalisht. Sa kane kryer krime nga ata?
    Me fal por cdo dite degjoj qe shq vriten me njeri tjetrin ne Shq .Atehere ti do te me mbushesh mendjen mua se jemi njerez te mire qe nuk shkaktojme probleme ?Une opinionin e krijoj nga jeta e perditshme kur shikoj shqiptaret te qethen parqeve te greqise si bagetite , kur i shoh qe nuk kane edukate , qe nderhyjne ne punet e tjetrit dhe nuk shohin te tyret .Qe vjedhin dhe vrasin .

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    ****, ti me duket ke thene qe jeton ne philly. Meqe jane me shumice Shqiptaret andej njihemi me emer te keq?

Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •