Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 194
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    jo une quhem pi.dhi satom
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Per ke e keni fjalen? Per fshataret e pagdhendur qe u duhen dhe 50 vjet akoma per te bere nje hap progresi? Nuk jane te gjithe shqiptaret si puna e ketyre qe lart permenda.Mos u beni dhe juve si mediat greke qe e kane zakon te bejne gjygje dhe ti pergjithesojne gjerat.
    Henri shqiptari tipik q enuk resketon mendimin e tjetrit edhe nese mundeshe do kishte vrare secilin qe ka mendim ndryshe nga i tiji edhe shan pa e share nejri
    duket burerija e tyre kur meren me femra edhe zene ne goje mamane pa pike edukate
    eshte e kote nuk behemi njerez kollaj prandaj na ka dale emri i mire
    vet e kemi fajin sna i ka asnje nejri tjeter....
    HAHA po po mediat na i kane fajin
    shiko cbehet ne forum edhe ska nevoje te shikosh asgje tjeter kercenime vetem.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Nuk e di ne duhet te them "wow" per temen, apo "wow" per komentet.
    Ca eshte gjithe kjo urrejtje qe keni o njerez? Pse nuk arrini te shkruani tamam per temen, te pranoni qe ka qindra e qindra shqiptar qe na nxjerrin namin e keq ne bote, por rrini e kapeni me Helene e Ksanthin pse jetojne ne Greqi??

Pse nuk eshte e vertete qe degjojme pothuajse cdo dite lajme ku shqiptari eshte ne mes si hajdut, drogaxhi, perdhunues a ku di une c'tjeter??? Eshte mese llogjike qe kur ndodhin te tilla gjera ne shtete te tjera, ne lajme te thuhet qe ishin shqiptar... po ashtu sic do thuhej ne lajmet tona nese nje italjan/grek vret dike.
    Degjojini me kujdes lajmet e kronikes kur flitet per te tilla gjera. Nese ne mes ka te huaj i thuhet kombesia, nese jane vendes nuk thuhet sepse kuptohet.

Pranoni realitetin dhe denojeni krimin/dhunen, pak rendesi ka nese eshte shqiptar apo kusheri.... qofte edhe person i familjes, duhen denuar. E verteta mbetet e vertete, kush perpiqet ta justifikoj te mos kujtoj se tregon ndonje burrerri te madhe!

P.s Soni me beri pershtypje ai shembulli mesuesit me nxenesen shqiptare. Jo te gjithe e kane me shenja rracizmi. E di sa here ne universitet me ka ndodhur qe pedagog te bejne batuta te tilla me ato qe vinin vone? Edhe as qe dihej ne ishte italjan apo i huaj sepse ishim mbi 100 studenta ne klase. Duhet ti marrim gjerat me me thjeshtesi.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Nuk e di ne duhet te them "wow" per temen, apo "wow" per komentet.
    Ca eshte gjithe kjo urrejtje qe keni o njerez? Pse nuk arrini te shkruani tamam per temen, te pranoni qe ka qindra e qindra shqiptar qe na nxjerrin namin e keq ne bote, por rrini e kapeni me Helene e Ksanthin pse jetojne ne Greqi??

Pse nuk eshte e vertete qe degjojme pothuajse cdo dite lajme ku shqiptari eshte ne mes si hajdut, drogaxhi, perdhunues a ku di une c'tjeter??? Eshte mese llogjike qe kur ndodhin te tilla gjera ne shtete te tjera, ne lajme te thuhet qe ishin shqiptar... po ashtu sic do thuhej ne lajmet tona nese nje italjan/grek vret dike.
    Degjojini me kujdes lajmet e kronikes kur flitet per te tilla gjera. Nese ne mes ka te huaj i thuhet kombesia, nese jane vendes nuk thuhet sepse kuptohet.

Pranoni realitetin dhe denojeni krimin/dhunen, pak rendesi ka nese eshte shqiptar apo kusheri.... qofte edhe person i familjes, duhen denuar. E verteta mbetet e vertete, kush perpiqet ta justifikoj te mos kujtoj se tregon ndonje burrerri te madhe!

P.s Soni me beri pershtypje ai shembulli mesuesit me nxenesen shqiptare. Jo te gjithe e kane me shenja rracizmi. E di sa here ne universitet me ka ndodhur qe pedagog te bejne batuta te tilla me ato qe vinin vone? Edhe as qe dihej ne ishte italjan apo i huaj sepse ishim mbi 100 studenta ne klase. Duhet ti marrim gjerat me me thjeshtesi.

me cito nje cik te lutem se ne ca komenti ti mendon se ke pare dike qe justifikon krimin? e te keqen.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    me cito nje cik te lutem se ne ca komenti ti mendon se ke pare dike qe justifikon krimin? e te keqen.
    Ka menyra e menyra te te justifikuarit te krimit, e jo vetem duke e shkruar ate drejtperdrejte.
    Ne shume komente ketu flitet keq per greqine e greket, qe ato i kane fajet pse shqiptaret jane bere hajduta; apo i justifikojne duke thene qe i kane bere nga halli sepse jane te varfer, se shteti jone nuk i jep pune e bla bla bla...

Ja Endless, keto jane menyra per te larguar vemendjen nga tema. Kush ka edukate, kulture e eshte "njeri", edhe buke e djath ha por nuk e ul kurre veten ne te tilla sjellje.
    Hajt po tolerojme drogen...edhe vjedhjet po ia vejme fajin varferise; po perdhunimet?? Po prostitucionin?
    Para pak javesh u kapen nje bande shqiptaret ketu te une, tre veta te 22-25 vjecet qe kishin 3 vajza ne zoterim per prostitucion... po kete per ca ta justifikojme?

Jam dakord qe ne cdo vend te botes ka te tille njerez, e do kete gjithmone sepse e tille eshte e gatuar qenia njerezore.... por nuk me pelqen qe te dalim ne trimat shqiptar e te perpiqemi te kthejme fajin ndaj grekve apo italjaneve per trutharet tane!
    Do doja vertete shume qe te mbushej shqiperia me mijra refugjat te huaj, qofshin italjan/grek apo tunizin e marokine, e te shohim si do flisnim neve nese keto te huaj do benin sjellje te tilla.

La vita non si spiega, si VIVE!

Vetem berluskoni nuk eshte i keq per shqipetaret kur ne 97' i fundosi ne tha pa pik meshire se shqipetaret do kalojne me mire ne fund te detit
    E verteta eshte kjo qe greket qe kam njojtur une ne jeten time ketu kur si kam degjuar te flasin keshtu
    kemi te njeten race me keta te dy qe keshtu mos na vij keq!
    Jemi njerez qe nuk dime te respektojne edhe nuk do behemi kur njerez !
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Endless c'qenke nje maskara ti. Na vjen ne te tjerve turp te te lexojme jo me ty.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Eshte normale qe ajo u prek sepse ishte ne moshe te vogel, e plus kur je ne gjimnaz bien me shume ne sy keto gjera. Ai prof mund te kete qene me termend rracist, as qe e ve fare ne dyshim.... thjesht me terhoqi vemendjen sepse kam vene re qe i perdorin goxha keto batutat italjanet.
    Nuk i gjindet fundi ketyre bisedave sociale. Ngela duke folur per gjera te panevojshme keto dite ne forum. Mjafton qe te dime si te edukojme femijet tane sepse boten eshte e pa mundur ta ndryshojme. Te kene besim ne vetevete (confident) qe mos ti perulin njerez idiote.

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ajo u prek...iku ne shtepi duke qare nga mosha se s'dinte te bente dallime sic pershembull di te besh ti.

E pa vertete ky pohimi yt mesiper. Jane disa qe s'dijne te respektojne, por kurresesi keto disa s'me perfaqesojne mua dhe te tjere.
    Jane disa qe nuk dine te respketojne ,jane disa qe vjedhin,vrasin..
    ateher cfare perqindje na mbetet per ata qe jane nejrez?
    Nejse sigurisht qe nuk perfaqeson asnje nga ne
    po me vjen inat qe nuk mundohemi te behemi me te mire se tjetri....

Ne ne shkolle nuk na silleshin keshtu flas per veten time asnje here nuk na ulnin
    edhe pse vonoheshim edhe pse mesime ikte mbrapa nga qe zdinim gjuhen
    perkundrazi femijet qe erdhen te paret ketu na kishin mbas mesimit klasa me vete per te permiresuar gjuhen.
    Rendesi ka qe familja time nuk eshte ulur kur nga greku
    eshte sjelle me edukate
    Me urejtje nuk fitohet asnje gje me miresjellje edhe njeriun me te eger e ben te kuptoje gabimin e te kerkoje falje...

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Jane disa qe nuk dine te respketojne ,jane disa qe vjedhin,vrasin..
    ateher cfare perqindje na mbetet per ata qe jane nejrez?
    Nejse sigurisht qe nuk perfaqeson asnje nga ne
    po me vjen inat qe nuk mundohemi te behemi me te mire se tjetri....

Ne ne shkolle nuk na silleshin keshtu flas per veten time asnje here nuk na ulnin
    edhe pse vonoheshim edhe pse mesime ikte mbrapa nga qe zdinim gjuhen
    perkundrazi femijet qe erdhen te paret ketu na kishin mbas mesimit klasa me vete per te permiresuar gjuhen.
    Rendesi ka qe familja time nuk eshte ulur kur nga greku
    eshte sjelle me edukate
    Me urejtje nuk fitohet asnje gje me miresjellje edhe njeriun me te eger e ben te kuptoje gabimin e te kerkoje falje...
    Helena, te ta them troc, shpresoj qe mos ta marresh per te keqe. Problemin e kam me menyren sesi mendon ti, kete dua qe ti te ndryshosh. Prandaj te kam sjellur lloj lloj shembuj ketu. Une per vete nuk urrej asnje rrace ne bote sepse e shoh te pa nevojshme ti jap kaq shume rendesi dikujt, sepse e di te bej diferencen midis politikes dhe njeriut, sepse di te bej diferencen midis njeriut te thjeshte dhe kriminelave. Por mendoj qe ti i fut te gjithe ne nje thes dhe s'duhet ta besh kete. Si thua ta mbyllim ketu?

Sigurisht qe e mbyllim ketu
    por as une nuk urrej njerezit mbase menyra e te shprehurit eshte gabim edhe duket ashtu
    por nuk do te thote qe do lavderoj njerez te tille .

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •