Close
Faqja 4 prej 20 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 194
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Sipas asaj qe e shofi te njeri , njeri nga ata duhet ti kete 14 vjeq sipas vitit te lindjes me 1996 , atehere abuzimet sexuala kane ndodhur me heret qe do te thote do i kishte personi qe ka abuzuar vetem 12 vjeq gje qe nuk eshte e mundur .
    Pastaj , kur behet fjale per t'ia nxi fytyren shqiptareve atehere na thuan , SHQIPATERE ISHIN dhe ne te kunderten , si pershembull per sportistat na thuajne KETA JANE" GREK " .
    Ai qe eshte akuzuar nga dy femrat per abuzim sexual eshte ai me sy te nxire
    Nuk po te kuptoj cdo te thuash me siper nese nuk perton shkruaje me qarte

Nese keta do ishin greke i gjithe forumi do kishte postuar te shante e te gjukonte
    te jesh njeri eshte e veshtire duhet te gjukosh kriminelet edhe pse jane patriotet tende ..sepse keshtu ndjek rrugen e drejtesise
    eshte dicka e veshtire e di .....

Nuk do shume tru me soni te kuptosh se greqija edhe italija skane te njejten popullsi qe keshtu gjerat ketej mesohen ,kurse andje keni shume raca edhe sju ben pershtypje zezaket jane te paret me marokenet qe marin kampion per keto gjera
    krimi atje eshte cdo 1 sec qe keshtu....
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 12-10-2011 më 14:59
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga ionian Lexo Postimin
    Nuk jane opinione personale dhe per kete besoj edhe ti kot kundershton. Nese shqiptaret ne gre jane 500 mije dmth 5 % e popullsise , thuhet qe 40% e te denuarve per vrasje ne burgjet greke jane " trima" si keta karafilet qe po flasim.
    Dicka me thote se nese do jetonin ne shq. nuk do te silleshin keshtu ...
    Une prandaj te pyeta a ka statistika. Nese nuk ka, atehere cdo gje eshte opinion personal. Me thua qe kundershtoj kot, dhe pastaj sjell si prove qe "thuhet" qe 40% e te denuarve per vrasje jane shqiptare.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Helena, sado e madhe qe eshte amerika sado rraca te ndryshme qe ka, kriminelat nuk i etikojne te shajne nje popull te tere. Krimineli eshte kriminel. Mbas 9/11 u kapen keq me fene myslimane, por serisht i mbledhin te gjithe ne nje etikim "ekstrimist islame" jo te ndara ne shtete sic pershembull bere ti mesiper me Marokienet, qe une ketu as nuk e kam degjuar qe Marokienet bejne krime te shumta ashtu sic aludove ti.

Bejne krime kriminelet dhe nese qellojne te jene shqiptar domosdo do shahet i gjithe populli si popull/rrace kriminelash. Ne te kunderten kur krimet behen nga vete greket apo italianet...quhen thjeshte kriminela?! Nese mendon keshtu atehere per mua ka dicka qe s'shkon.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Tutankamon le te benin cte donin po jo te sillenj ashtu ne nje femer para syve te femijes kjo kalon kafsherine
    Pershtypje me ben edhe mua qe e nxoren me njolla zakonisht nga koka e poshte i bejne daulle
    Sa bukur ..............hajduta dhe perdhunues ,bravo ju qofte .Jam krenare qe jam shqiptare .

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Cudi vetem ne Greqi, Itali kane marre namin e keq Shqiptaret. Kurse ketej nga SHBA-ja per cudi s'kemi emer te keq, deri ku te kene turp njerezit te thojne prejardhjen e tyre. E njejta rrace eshte dhe ketej ne Amerike apo kalojne oqeanin dhe ndryshojne rracen?
    Ne itali dhe Greqi shumica e shqiptareve qe kane vajtur jane llum i shoqerise prandaj mos te te vije fare cudi .Ne greqi deri para krizes jetonin rreth 1.000 000 shqiptare kurse ne amerike shifra eshte shume me e vogel.

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    Këta kapobandat e pavlerë që i kapi policia janë fatkeqësisht pjesë e llumit të shqiptarëve rrugëve të Athinës. Këta janë për ti vrarë të gjithë e sidomos ata anëtarë të bandës që kanë bërë krime ekstreme.
    Falë zotit për ata tani rrojmë në demokraci, dhe e shumta do hanë vetëm ndonjë të rrahur por ....... për raste të tilla duhet të kishte dënim me vdekje.
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ne itali dhe Greqi shumica e shqiptareve qe kane vajtur jane llum i shoqerise prandaj mos te te vije fare cudi .Ne greqi deri para krizes jetonin rreth 1.000 000 shqiptare kurse ne amerike shifra eshte shume me e vogel.
    Duan dajak tere diten....nuk njolloset emri yne pse kto farat e keqia s'dine si te punojne me djersen e ballit.

Po ashtu nuk mund te thuash qe rracizmi kundra shqiptarve nuk ekziston ne keto dy shtete, dicka qe une kurre nuk e kam ndjere ne amerike biles dhe ne fillim kur s'flisja as gjuhen.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Duan dajak tere diten....nuk njolloset emri yne pse kto farat e keqia s'dine si te punojne me djersen e ballit.

Po ashtu nuk mund te thuash qe rracizmi kundra shqiptarve nuk ekziston ne keto dy shtete, dicka qe une kurre nuk e kam ndjere ne amerike biles dhe ne fillim kur s'flisja as gjuhen.
    Soni fillimisht kur u hapen kufinjte greket na hapen shtepite ne shqiptareve dhe ne i vodhem , i braktisem .Deri sot vjedhin .Shqiptaret qe punojne neper hotele kryesisht deri tek carcafet dhe jasteket vjedhin .Kush punon ne restorante vjedhin ushqime etj .Ti si Soni do te te pelqente te kishe hajduta te punonin per ty ?
    Nuk them se nuk ka shqiptare qe cdo gje e ka bere me djersen e ballit por jane te pakte .

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Soni fillimisht kur u hapen kufinjte greket na hapen shtepite ne shqiptareve dhe ne i vodhem , i braktisem .Deri sot vjedhin .Shqiptaret qe punojne neper hotele kryesisht deri tek carcafet dhe jasteket vjedhin .Kush punon ne restorante vjedhin ushqime etj .Ti si Soni do te te pelqente te kishe hajduta te punonin per ty ?
    Nuk them se nuk ka shqiptare qe cdo gje e ka bere me djersen e ballit por jane te pakte .
    Vjedhja eshte gje e ulet qe vetem njerez pa karakter e bejne. Eshte krim dhe nuk ka justifikim!! Kjo sa i perket mendimit tim per vjedhjen ne pune/shtepi nga kushdo qe e ben.

E kam te veshtire te pranoj kete "jane te pakte" sepse realiteti qe njoh eshte ndryshe nga pershkrimi yt. Shqiptaret ketej shkojne ne shkolle dhe punojne ne te njejten kohe. Ok mbase djemt jo dhe me aq % te larte sesa vajzat vazhdojne shkollen, por gjithesesi ky eshte realiteti qe une njoh dhe bazoj mendimet e mija.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Vjedhja eshte gje e ulet qe vetem njerez pa karakter e bejne. Eshte krim dhe nuk ka justifikim!! Kjo sa i perket mendimit tim per vjedhjen ne pune/shtepi nga kushdo qe e ben.

E kam te veshtire te pranoj kete "jane te pakte" sepse realiteti qe njoh eshte ndryshe nga pershkrimi yt. Shqiptaret ketej shkojne ne shkolle dhe punojne ne te njejten kohe. Ok mbase djemt jo dhe me aq % te larte sesa vajzat vazhdojne shkollen, por gjithesesi ky eshte realiteti qe une njoh dhe bazoj mendimet e mija.

Dhe ketu shqiptaret shkojne ne shkolle dhe punojne .Personalisht punoja dhe mbarova dhe shkolle profesionale sepse diploma e universitetit te shqiperise nuk hyn ne pune .Kushurira ime punon dhe eshte ne vit te dyte per doktoreshe .Dua te them qe kush do te beje progres dhe te kete nje jete me te mire studjon sepse asnje dere nuk eshte e mbyllur.

Faqja 4 prej 20 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •