Close
Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 194
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    O Boy gjithanej kshu o shqipe ca studiojne ca punojne ca shesin drroge ca vjedhin ca merren me grabitje ca me mashtrime do ekzistojn kto gjera o Romano De Roma

Citim Postuar më parë nga Mr_Elbasanlliu Lexo Postimin
    Me vjen keq per cunat qe i ka ndodhur kjo gje se burgu ne Greqi esht i rande .
    I Kan pas leket hallall qe kan grabit Ishalla dalin sa ma shpejt
    Ah me te vertet per te ardhur keq jane
    po nese abuzimi sexual kishte te bente me familjen tende do te vinte keq?
    Se nese kishte te bente me familjen time nuk besoj se do mendoja keshtu si ty
    Leket i ndanin me familjen e tyre u mesua sot
    edhe nese lajmi eshte i sakte do bejne burg edhe prinderit
    Jeta eshte e bukur eshte keq ta kalosh ne burg
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga maratonomak Lexo Postimin
    kriminaliteti vjen si rjedhoje e nje shteti te paafte e nje shpoqerie te paafte dhe edukimi shkollor te paafte dhe se fundi nje familje te paafte dhe kemi rezultate te tilla te turpshme si familje , shoqeri popull dhe si shtet .

gjithashtu vjen edhe prej varferise dhe mjerimit , ku spikat deshira qe te maresh me force ate qe nuk mund ta maresh me pune e me nder pasi keshtu mendojne pjesa elitare e nje kombi apo pushtetaret .
    Me shkaqet jam dakort, por ama duhet renditur familja e para.

i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200
    Sa here ndodh ndonje krim i rende ne Greqi uroj me veten time qe te mos jene shqiptare. M e shume nga cdo here kete radhe . Po ja qe " trimat" me zhgenjyen.
    Arsye mos kerkoni se nuk ka . Pjesen me te madhe te frymezimit per te bere ato qe bene besoj se e moren tek te qenit shqiptar. Duke jetuar ne Greqi dhe duke ne kontakt edhe me rraca te tjera vetem ne e kemi kaq te lehte per te marre jete njerezish. Nuk besoj se ata tipa vuanin per buken e gojes . Te mbyllem gojen dhe le ti leme ato provincializmat me te kenaqurit duke qene shqiptar. Une kam kohe qe sndjehem i tille .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Ah me te vertet per te ardhur keq jane
    po nese abuzimi sexual kishte te bente me familjen tende do te vinte keq?
    Se nese kishte te bente me familjen time nuk besoj se do mendoja keshtu si ty
    Leket i ndanin me familjen e tyre u mesua sot
    edhe nese lajmi eshte i sakte do bejne burg edhe prinderit
    Jeta eshte e bukur eshte keq ta kalosh ne burg
    Sipas asaj qe e shofi te njeri , njeri nga ata duhet ti kete 14 vjeq sipas vitit te lindjes me 1996 , atehere abuzimet sexuala kane ndodhur me heret qe do te thote do i kishte personi qe ka abuzuar vetem 12 vjeq gje qe nuk eshte e mundur .
    Pastaj , kur behet fjale per t'ia nxi fytyren shqiptareve atehere na thuan , SHQIPATERE ISHIN dhe ne te kunderten , si pershembull per sportistat na thuajne KETA JANE" GREK " .

Citim Postuar më parë nga ionian Lexo Postimin
    Sa here ndodh ndonje krim i rende ne Greqi uroj me veten time qe te mos jene shqiptare. M e shume nga cdo here kete radhe . Po ja qe " trimat" me zhgenjyen.
    Arsye mos kerkoni se nuk ka . Pjesen me te madhe te frymezimit per te bere ato qe bene besoj se e moren tek te qenit shqiptar. Duke jetuar ne Greqi dhe duke ne kontakt edhe me rraca te tjera vetem ne e kemi kaq te lehte per te marre jete njerezish. Nuk besoj se ata tipa vuanin per buken e gojes . Te mbyllem gojen dhe le ti leme ato provincializmat me te kenaqurit duke qene shqiptar. Une kam kohe qe sndjehem i tille .
    Nga e di qe shqiptaret bejne me shume vrasje ne Greqi?

Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nga e di qe shqiptaret bejne me shume vrasje ne Greqi?
    Nuk e di po per ate qe jam i sigurte eshte se vetem shqiptaret vrasin " pse me pe"
    Nese nuk jeton ne Gre nuk ta shpegoj dot

Nuk e di po per ate qe jam i sigurte eshte se vetem shqiptaret vrasin " pse me pe"
    Nese nuk jeton ne Gre nuk ta shpegoj dot
    Ato jane opinione personale qe krijohen thjesht se njef me shume shqiptare se afrikan. Degjon me shume histori per shqiptaret ddhe je me i informuar per ata. Po se besoj se shqiptaret jane ata qe bejne me shume vrasje ne Greqi.

Se besoj se sillen ndryshe shqiptaret kur shkojne ne Greqi. Ai shqiptar qe te vret se e shef, te vret si ne Greqi si ne Itali asthu dhe ne Amerike etj.

Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ato jane opinione personale qe krijohen thjesht se njef me shume shqiptare se afrikan. Degjon me shume histori per shqiptaret ddhe je me i informuar per ata. Po se besoj se shqiptaret jane ata qe bejne me shume vrasje ne Greqi.

Se besoj se sillen ndryshe shqiptaret kur shkojne ne Greqi. Ai shqiptar qe te vret se e shef, te vret si ne Greqi si ne Itali asthu dhe ne Amerike etj.
    Nuk jane opinione personale dhe per kete besoj edhe ti kot kundershton. Nese shqiptaret ne gre jane 500 mije dmth 5 % e popullsise , thuhet qe 40% e te denuarve per vrasje ne burgjet greke jane " trima" si keta karafilet qe po flasim.
    Dicka me thote se nese do jetonin ne shq. nuk do te silleshin keshtu ...

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Cudi vetem ne Greqi, Itali kane marre namin e keq Shqiptaret. Kurse ketej nga SHBA-ja per cudi s'kemi emer te keq, deri ku te kene turp njerezit te thojne prejardhjen e tyre. E njejta rrace eshte dhe ketej ne Amerike apo kalojne oqeanin dhe ndryshojne rracen?

Faqja 3 prej 20 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •