Close
Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 194
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Maratonomak kemi edhe nje gje tjeter si race e kam ven re ne forum bej pyetje
    edhe te gjithe flasin ane e mban edhe asnjeher nuk pergjigjen ne pyetjet?
    Clidhje kane pyetjet time me varferine?
    Kurre une erdhe ketu keta femije nuk kishin lindur ,une kalova varferi edhe prap ula koken edhe punova
    Familja e ka fajin e para pas te tjeret
    Bravo! Ata qe jane te varfer shofin punen e vet nuk kthehen ne kriminel. Kriminel kthehet ai qe perkrahet nga familje ne nje rruge te tille. I ndershmi & i varferi i mban shpresat tek puna & shkolla jo tek krimi.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Maratonomak kemi edhe nje gje tjeter si race e kam ven re ne forum bej pyetje
    edhe te gjithe flasin ane e mban edhe asnjeher nuk pergjigjen ne pyetjet?
    Clidhje kane pyetjet time me varferine?
    Kurre une erdhe ketu keta femije nuk kishin lindur ,une kalova varferi edhe prap ula koken edhe punova
    Familja e ka fajin e para pas te tjeret
    nese ti mendon se si race shqiptari eshte kriminel , atere eshte problemi yt .

sigurisht qe familja e ka fajin , qe edukon dhe rit femije te tille por pergjejesia me e madhe bie mbi shtetin dhe politiken qe zbaton dhe ekonomia e paafte qe kane si program ne qeverisje.

por perseri nuk mund te dalim e te themi qe gjithe shqiptaret jane cuba , hajdute dhe te eger , qe jetonin ne male , shpellas dhe jetonin prej kusaresise dhe plackitjes .

une nuk ndihem keq kur deklaroj qe jam shqiptar alvanos edhe pse ketu e 20 vjet degjoj per shqiptaret famekeq si hajdute dhe kriminele .

eshte e vertete qe shqiptari 500 vjet nen sundimin turk u vu ne sherbim te turkut , dhe plackiste anembane ballkanit dhe njihej si popull i pakontrolluar dhe qe kishte kusarine dhe vjedhjen ne rend te paare por kjo erdhi si rezultat i roberimit dhe sundimit nga turku , pasi nese do na jipej mundesia di kishim zhvilluar edhe nje komb nje shtet nje qyteterim dhe nje kuluture bashkekohore , por kjo sndodhi jo se nuk ishim te zote por se luftuam dhe humbem .

shqiptari u ka mbijetuar prej shekujve asimilimit dhe fames se keqe qe u eshte ngjitur , por se ka qene nje mbi jetese , ka qene edhe e veshtire dhe rezultatet i shohim ende edhe sot prej mbijeteses prej shekujve.

me pak fjale , ti bie dakord me greket , maqedonasit sllave dhe serbet madje edhe disa europiane qe dikur si iliret jetonin prej piraterise dhe plackitjes dhe se zbriten nga malet , ashtu jane edhe sot , hajduta te eger te pacipe dhe keqinj .

une nuk mendoj aspak keshtu .

ne jemi popull fisnik qe mikpritjen e shihim si shenjteri dhe bujarine si zakon kombetar .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Greqi, kapen 5 shqiptarë, të bandës së grabitësve me kallash

....edhe nje stumulim i vogel per te qen Krenar...

Maratonomak di greqisht? Se shqip nuk meremi vesh ne te dy jo
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Maratonomak di greqisht? Se shqip nuk meremi vesh ne te dy jo
    me vjen keq qe nuk po meremi vesh .
    ndoshta ketu vertetohet me qarte fakti i shpikur qe shqiptaret jo vetem qe jane te eger hajdute dhe te ashper jane edhe kokeforte dhe kokebosh .

mbase une nuk kam aftesite e duhura per te te kuptuar por , te pakten kuptoj qe ti i urren shqiptaret si nje raciste e thekur , dhe qe ndihesh e fyer kur prezantohesh si shqiptare .

ky eshte qellimi i gjithe meseles qe ndermore qe ne fillim te hapjes se temes kaq te rendesishme mbi shqiptaret si race dhe familjet e tyre te paafta per te ritur femije te devotshem per nje shoqeri te rregullt pa kriminalitet .

duke hapur tema dhe lajme te tilla ne nje fare menyre ti thua ;

a nuk po e shihni more ju placin syte , a nuk shihni se cfare jane shqiptaret ? dhe ju me thoni qe une te jem shqiptare , jo ne asnje menyre nuk jam shqiptare , jam nje greke ndoshta edhe itraliane po kurre nje shqiptare , race e qelbur.

Ti thuaj cte duash une fjalet qe po reshton nuk i kam thene
    shqipetare te tille si dua
    nese ti i do mbaji afer!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Ti thuaj cte duash une fjalet qe po reshton nuk i kam thene
    shqipetare te tille si dua
    nese ti i do mbaji afer!
    qe i ke thene i ke thene , mos e moho , edhe nese nuk e ke thene e ke lene per tu kuptuar .

shqiptare te tille as une nuk i dua , ua dorezoj organeve te rendit dhe ligji meret me ata .

une nuk do imbaja afer por do i ndeshkoja duke i kallezuar ne rajonin policor .

por , nese shqiptare te tille as une e as ti nuk i duam , te pakten shqiptaret e ndershem dhe te rregullt a i pranon , a bashkohesh me ata si nje komunitet , si nje komb si nje popull si vellezer ?

mos u ngut dhe mos u merzit , ne thjesht po diskutojme , edhe pse une mund te kem ngutur ne pershtypje dhe rezultate te nxituara mbi qendrimin qe ke ti rreth ceshtjes ne fjale.

Maratonomak po ti te gjitha postimet qe ke bere ke nxiere rexultatet tende mo djale une cte bej ?
    Te ri edhe te te ndryshoj ty mendimet?
    Nese ti shkrimet time i ndryshon edhe i mer me tjeter kuptim une skam cte bej skam nerva te te sqaroj qe nuk jam elefand...
    Jo nuk bashkohem me ata si komb ata nuk jan pjese e popullit shqiptar per mua ju kam hequr vizen

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Me vjen keq per cunat qe i ka ndodhur kjo gje se burgu ne Greqi esht i rande .
    I Kan pas leket hallall qe kan grabit Ishalla dalin sa ma shpejt

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Cdo vend edhe race ka qelbesirat e tij
    cdo emer te kete kjo race per mua do jene mbeturina
    urrej ata qe me ndotin emrin
    nuk dua ta degjoj me emrin e kombit tim ne lajme edhe neper gazeta
    Pse duhet te krahasohem me te tjeret ?Pse nuk duhet te jem me i mire nga te tjeret?
    Kush nuk e ka menduar rrugen e kollajshme?
    Kush tha qe ska grek,italian etj te poshter?
    Cdo dite vetem lajme te tilla degjojme ketu edhe 20 vjet nuk mendon se si na shikojne ?Me poshte se pakistanezet?
    Perse duhet te ndjehem une fajtore?
    Mire bejne e na shajne ne ju japim shkak per dite!
    Po e mbyll me kaq me mire!
    Ta them une pse-ne:
    Cdo shtet ka nje perqindje kriminaliteti ose veprash penale gjate vitit. Greqia ka nje perqindje kriminaliteti gjithmone e ne rritje, sidomos ne kete periudhe krize. Shqiptaret ne Greqi perbejne pak a shume 6-7 %(disa thone 10) te popullsise. Eshte matematikisht e pamundur qe ne ate perqindje aq te larte kriminaliteti te shoqerise Greke te mos bejne pjese edhe shqiptaret, duke qene se perbejne 7% te popullsise.
    Fajin pastaj e bejne mediat qe i diferencojne krimet ne baze kombesie, duke ushqyer keshtu rracizmin. Krimi eshte krim, nuk ka kombesi. Mund ta beje nje grek, nje shqiptar, nje amerikan, nje kanadez...kushdo qe ka preferuar te ndermare nje jete prej krimineli.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •