Close
Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 194
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Mos pi shume se nuk di se cflet pastaj.Gjynaf te biesh kaq poshte.
    N.Q.S KENI KUNDER ARGUMENTA MUND TI SHKRUANI!?

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga HEN-RI Lexo Postimin
    Ha..ha ha ha sa fantastike qe je ti moj goc.Me pelqen shume sarkazma juaj.

Shqiptari nuk shke....n kurre motren e vet,vajzen e xhaxhait etj...Shqiptari nuk i ben kurre dashnor motres se tije...Shqiptari nuk e hudh kurre ne gjygj babain nenen apo motren per ceshtje prone apo banale...... ( veti keto tashme te njohura te shoqerise greke).Shqiptari eshte koke mushke dhe i eger,por kurr i pabese....Kemi shum gjera qe na bejne te ndihemi krenare.
    100 ...1000 APO 10 000 shqiptare nuk perfaqesojne kurre atdheun tone te dashur qe quhet SHQIPERI.
    Ne shqipetaret nuk kemi pushtuar asnje shtet! Ne shqipetaret nuk kemi asimiluar asnje popull! Ne shqipetaret nuk kemi konvertuar ne fene tone asnje te huaj me hir apo pahir....Ne shqipetaret nuk kemi sherbime sekrete dhe as ifinancojme ato per luftera eversive apo per ti bere dem ndonje populli fqinj.
    NE SHQIPETARET JEMI KRENAR!
    OS SA MIRE ME KEN SHQIPETAR

Shq nuk e sh ...motren e vet por ja jep tjetrit .Sa shq shiten motrat ? Sa shq bene dasma fallco dhe shiten grate ?
    Mos dilni aman te thoni se keto nuk egzistojne ......

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Shq nuk e sh ...motren e vet por ja jep tjetrit .Sa shq shiten motrat ? Sa shq bene dasma fallco dhe shiten grate ?
    Mos dilni aman te thoni se keto nuk egzistojne ......
    E keni fjalen per jevgjit dhe harixhijte e shqiperise??? Se ata i kane bere keto pune.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    E keni fjalen per jevgjit dhe harixhijte e shqiperise??? Se ata i kane bere keto pune.
    Nuk kane qene as arixhinj dhe as evgjit .
    Kur te kem kohe nje dite do te ti them dhe me emra po deshe djemte e arte te gjir sepse te tjeret nga Shq e mesme nuk i njof me emra .Dhe keta tipat kush jeton ne Athine i njef .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Ne cdo shoqeri civile ka njerez plehera dhe te pavlere ,por problemi eshte te mos jene ne mase ashtu sikurse jane ne Greqi ( frut i bastardimit te popullsise) .Keto fenomene jane te njohura atje ku eshte asimilimi i nje etnie apo populli nga populli tjeter.
    Eshte e vertete qe kane ndodhur disa ngjarje te tilla ne Shqiperi,por qe kane qene raste sporadike apo te bera nga shumica e atyre etnive qe permenda.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Ne cdo shoqeri civile ka njerez plehera dhe te pavlere ,por problemi eshte te mos jene ne mase ashtu sikurse jane ne Greqi ( frut i bastardimit te popullsise) .Keto fenomene jane te njohura atje ku eshte asimilimi i nje etnie apo populli nga populli tjeter.
    Eshte e vertete qe kane ndodhur disa ngjarje te tilla ne Shqiperi,por qe kane qene raste sporadike apo te bera nga shumica e atyre etnive qe permenda.
    Nai kala .Ke degjuar ndonje grek ti te kete shitur motren se une jo deri me sot.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Nai kala .Ke degjuar ndonje grek ti te kete shitur motren se une jo deri me sot.
    Sot...? mbase.
    Hyr online ne bibloteken kombetare USA dhe germo dhe zbulo bemat e palikareve greke se ckane bere......
    Duhet te dish se ne Pompein e lashte dhe ne Romen e lashte prostitutat helene ishin me te paguarat dhe me te kerkuarat.
    Pra duhet te kesh kurajo dhe durim kur te vendosesh te kerkosh ne biblotekat kombetare te shteteve ku eshte me i madh perqendrimi i emigranteve grekedhe te zbulosh kronikat e tyre......dhe jo te merresh me thashetheme filxhanash

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Po pse te kujt do tregoj tendin????????/
    ?
    Une nuk te dhashe arsye t'ma kthesh me kete menyre. Me the qe po me tregoje realitetin, te thashe po me tregon mendimin tend sepse perciptimi i realitetit eshte ndryshe per te gjithe. Prsh dhe maratonomaku jeton ne Greqi por s'mban mendimet e tuaja. Prandaj te lutem me flit mua si te flas, sepse si flet me te tjeret ne kete teme s'me intereson.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    ?
    Une nuk te dhashe arsye t'ma kthesh me kete menyre. Me the qe po me tregoje realitetin, te thashe po me tregon mendimin tend sepse perciptimi i realitetit eshte ndryshe per te gjithe. Prsh dhe maratonomaku jeton ne Greqi por s'mban mendimet e tuaja. Prandaj te lutem me flit mua si te flas, sepse si flet me te tjeret ne kete teme s'me intereson.
    Ndoshta maratonomakut i kane bere keq greket , mua shume prej tyre me kane ndihmuar .Dua te te them qe cdo njeri flet sipas eksperiencave te veta .

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Sot...? mbase.
    Hyr online ne bibloteken kombetare USA dhe germo dhe zbulo bemat e palikareve greke se ckane bere......
    Duhet te dish se ne Pompein e lashte dhe ne Romen e lashte prostitutat helene ishin me te paguarat dhe me te kerkuarat.
    Pra duhet te kesh kurajo dhe durim kur te vendosesh te kerkosh ne biblotekat kombetare te shteteve ku eshte me i madh perqendrimi i emigranteve grekedhe te zbulosh kronikat e tyre......dhe jo te merresh me thashetheme filxhanash
    E po pastaj mos ti veme faj shq qe shiten morat por grekerve qe ju dhane shembullin e keq .

Faqja 14 prej 20 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •