Close
Faqja 80 prej 105 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 1044
    faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar mė parė nga riduana Lexo Postimin
    po ja shpjegoj nga sociologjia kollovar eshte fjal e rendomte e gjuhes te perditshme une ja shpjegova me sqrime ok tutankoman
    ahh ok

mendova se ishte e gabuar...mgjth nuk eshte e rendomte

eshte njesoj site thuash , i dashur ose dashnor .
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848

Arrow

Citim Postuar mė parė nga tutankamon Lexo Postimin
    ahh ok

mendova se ishte e gabuar...mgjth nuk eshte e rendomte

eshte njesoj site thuash , i dashur ose dashnor .
    e rendomte nuk do te thote qe eshte fjale e keqe ose dicka e till por kur eshte fjale e fjalorit te perditshem

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga ARKIA Lexo Postimin
    Si i thone ne shqip dhe cila eshte rrenja e fjales, kur nje mashkull jeton ne shtepine ose familjen e femres(te martuar). Me intereson edhe perberja e fjales.
    FLM!
    Gezuar!

hahahaha nga ne i themi Korb e shkuar korbit (Dmth. me i zi se korbi)
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar mė parė nga Poeti Lexo Postimin
    hahahaha nga ne i themi Korb e shkuar korbit (Dmth. me i zi se korbi)

Pse duhet te quhet KORB ai njeri Poet ? Atehere do te duhej edhe femra qe shkon tek familja e djalit ( te martuar pra, nusja ) te quhej QYQE. Une nuk e di si quhet ,por kursesi me ndonje emer perules apo injorues .

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Une mendoj qe duhet te quhej-Fatlum-
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Ku eshte dallimi ne mes Gomarit dhe Magarit. A jan te njejt si Gomari edhe Magari

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Foleja_ Lexo Postimin
    Pse duhet te quhet KORB ai njeri Poet ? Atehere do te duhej edhe femra qe shkon tek familja e djalit ( te martuar pra, nusja ) te quhej QYQE. Une nuk e di si quhet ,por kursesi me ndonje emer perules apo injorues .

Foleja_
    Thenja ime kishte nje hahhahaha prapa, por sido qe te jete (nuk e them per tani, por me pare) kur kane pyetur nje te moshuar: Kush eshte me i zi se korbi ai eshte pergjigjur: Dhenderri ne shtepi te nuses, sepse nuk ka qene ne gjendje te kete shtepi ku do te sjell nusen.

Fundja kur thua nusja ne shtepi te burrit do te duhej te qeuhej QYQE??? perse, kur eshte ne traditen tone nusja te shkoj ne shtepi te dhenderrit, megjithese edhe kjo po ndryshon me ndertimin e folese (shtepise) se tyre, apo vendbanimit te tyre ndaras nga familja e dhenderrit dhe nuses.

e panjohura,

Te quhet Fatlum qe eshte me nenen dhe babain e nuses ne te njejten shtepi dhe ata ti grahin sa here kane pune per te bere, me duket paksa e tepruar apo jo!?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Edhe tek postimi ime kishte nje fig ( ) prapa!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar mė parė nga Poeti Lexo Postimin
    Foleja_
    Thenja ime kishte nje hahhahaha prapa, por sido qe te jete (nuk e them per tani, por me pare) kur kane pyetur nje te moshuar: Kush eshte me i zi se korbi ai eshte pergjigjur: Dhenderri ne shtepi te nuses, sepse nuk ka qene ne gjendje te kete shtepi ku do te sjell nusen.

Fundja kur thua nusja ne shtepi te burrit do te duhej te qeuhej QYQE??? perse, kur eshte ne traditen tone nusja te shkoj ne shtepi te dhenderrit, megjithese edhe kjo po ndryshon me ndertimin e folese (shtepise) se tyre, apo vendbanimit te tyre ndaras nga familja e dhenderrit dhe nuses.

e panjohura,

Te quhet Fatlum qe eshte me nenen dhe babain e nuses ne te njejten shtepi dhe ata ti grahin sa here kane pune per te bere, me duket paksa e tepruar apo jo!?
    Poet , a i grahin edhe nuses ata te burrit sa here kan pune per te bere.Kjo sa i perket pergjegjjes per te panjohuren qe ia dhe.

E sa i perket asaj qe thua se eshte quajt me i zi se korbi ai qe ka jetuar ne familjen e nuses eshte nga injoranca dhe nga perulja qe ju ka ba femres sone neper shekuj. Shtepia qe nuk ka pas mashkull ,apo djale ta trashegoj pasurine e babait iu eshte dhene kusherinjeve te zotit te shtepise e jo vajzave , sepse ka qene nencmim ta trashegoj femra.Kjo eshte idiotizmi me i madh qe ka egzistu ne Kosove ( nuk e di a ka qene kjo edhe ne Shqiperi ). Tek e fundit te njejte jan femijet ,vajze apo djale. Nusja e dhenderri jan pjese e familjes ,pa pasur nevoj me i grah askush por duke pas respekt te dyanshem me prinderit e nuses apo djalit.

Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Tani vertete nje shaka nga une e shendrrove ne teme te panevojshme diskutimi. Une kam dy femije dhe kane qe te dy vendin ku do te jetojne, djali ka investuar ne ndertimin e shtepise, vajza e ka banesen ku jetojme tash, kurse une dhe gruaja, ku te na duan, apo as tek njeri e as tek tjetri...kjo sa per te te treguar se cfare mendoj une...

Sa per ti grah kush kujt, mendoj se e more nga bishti, ngase ti shume mire e di se ke shkruar te burri dhe jo burri tek ti apo jo. Kush kujt i grah ehste qeshtje kush sa dhe si e kupton jeten (sot nuk mundesh me i grah as femijes me te vogel, nese ai nuk do te te ndihmoj).
    Pastaj per kete pune mund te hapim nje teme tjeter dhe te diskutojme.

P.S. Ne njihemi mjaft mire per ta kuptuar njeri tjetrin dhe dua vetem kete te te them: Nuk kisha dhe nuk kam kurre ne jete qellim te lendoj apo ofendoj dike....Por nese te kam lenduar me postimin tim, sinqerisht te kerkoj falje.

Faqja 80 prej 105 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •