Nuk ka fjale shqip per spielplatz-in , kendi i lodrave eshte e pergjitshmja ose me specifike tek rreshitsja , te shilarsja , tek rrotullamja ect ect .
Nejse po pres dhe une ndonje sqarim tjeter :- ))
Nuk ka fjale shqip per spielplatz-in , kendi i lodrave eshte e pergjitshmja ose me specifike tek rreshitsja , te shilarsja , tek rrotullamja ect ect .
Nejse po pres dhe une ndonje sqarim tjeter :- ))
Jeto sot se neser nuk i dihet
Playground eshte kend lojrash me sa di une.
E mira do te ishte te kishte ne fjale te vetme po ja qe se kemi. Me mire kend lojerash se sa une qe e quaja park lojerash.
AUTOCHTHONOUS
Edhe ata kane bashkuar dy fjale dhe e kan bere nje. Quaje kendlojrash nese do nje fjale![]()
Qyfyre si ti them vajzes une,eja te shkojme ne kendlojrash? Sme duket qe tingellon mire. Me mire ti them ne kendin e lojerave me duket.Motra ime me tha thuj shkurt ,shkojme te lojerat. Nuk qenka edhe kaq e thjeshte tu mesosh shqipen si duhet femijeve kur se di vet tamam....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 26-09-2011 mė 15:57
AUTOCHTHONOUS
Me sa e di une gjermanishten fjala eshte kend lojrash. Pastaj varet nga fjalia nqs do te thuash Kendin e lojerave, kend lojrash, kende lojrash etj. Ne baze te fjalise pershtatet dhe fjala por fjala baze eshte kend lojrash.
Ju expertet e gjermanishtes a me tregoni si quhet ne gjermanishte:
Dera e kapexhikut........ ( por jo Gartentor )
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Krijoni Kontakt