Close
Faqja 3 prej 30 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 297
    Qe te ndjehesh krenare duhet te kesh edhe nje arsye qe te jesh
    Do isha me krenare nese populli tim deshte me shume njeri tjetrin edhe te miren e tij.....
    nese do kishte lindur ne vendin tim nje einstein,mozard,bahn johan sebastian

nese ne vendin qe jetoj shqipetaret do kishin nje sjellje me te edukuar do isha me shume krenare
    jam krenare per token edhe vendin qe u linda por jo per shumicen e njerezve qe jetojne ne te...
    Shume here ula koken edhe nuk fola se isha ne nje vend te huaj edhe duhet te tregoja durim sigurisht edhe edukaten time edhe pse disa njerez me shikonin si hajdut edhe si gogol i hardhur nga nje vend i varfer
    te drejte kishin sepse disa ju kishin dhene shkak qe tju krijonin kete pamje
    po durimi me solli ne gjendjen qe jam sot edhe te njejtit njerez flasin mire per vendin tim edhe per familjen time.
    Edhe shperblim me i madh se ky nuk ka!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 07-10-2011 mė 16:29
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Jam krenar qe jam Shqiptar sepse kur me pyesin ku bie kjo Shqiperia i them ne Evrope , me pyesin prape ku ne Evrope? I them ne mes te Greqise dhe Italise. Sinqerisht kur i shqiptoj keto dy shtetet e fundit qe i kemi prane vertete ndihem krenar qe jam Shqiptar .
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-05-2011
    Postime
    60
    Citim Postuar mė parė nga Robery Lexo Postimin
    A jeni, mbi te gjitha, krenar qe jeni shqiptar?
    Cfare ju vjen ne mendje, nese po, qe ju ben te ndjeheni krenar?...

Nuk e di per te tjeret por gjeja qe me ben me shume krenar qe jam Shqiptar eshte GJUHA jone.
    Leni kisha ene xhamija
    Feja e Shqiptarit asht Shqiptaria

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Ke listėn mė sipėr pse e vret mėndjen.
    sa i perket listes lart, ne shumice eshte bezuar ne Fakte historike.
    Ne fund te fundit ky eshte mendimi im
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Maqellarjot : 08-10-2011 mė 10:28
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    krenare qe jam shqiptare mhhh prit te mendohem i her ....???....???....
    jo jo as edhe nji gje nuk me vjen ne mendje se nuk ka per cfare te jem krenare qe jam shqiptare?Cfar ka ber shqiperia ose shqiptari qe te jem krenare??Une personlaisht jam normal nuk mundem te them qe jam krenare....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

S'paska dal asnje krenar i vertete kteja mesa shoh.... Normale, cdo virtyt qe kishim e kemi humbur me kalimin e kohes! As per politike, as per ekonomi, as per sport, as per muzike...per asgje s'jemi ne te shkretit!

Na rrofte e shkuara e ato bukuri natyrore (per aq sa do i mbajme pa i shkaterruar) se per gje tjeter si kemi punet mire!

La vita non si spiega, si VIVE!

Me ben pershtypje si skane postuar kosovaret akoma?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    krenare qe jam shqiptare mhhh prit te mendohem i her ....???....???....
    jo jo as edhe nji gje nuk me vjen ne mendje se nuk ka per cfare te jem krenare qe jam shqiptare?Cfar ka ber shqiperia ose shqiptari qe te jem krenare??Une personlaisht jam normal nuk mundem te them qe jam krenare....
    cdo njeri eshte krenar per Atdheun e vet, vetem njerezit e ckulur nga vatani dhe pa personalitet nuk kane krenari per Atdheun e tyre, dhe ne kete rast vlen te thuhet se sa pak e njihni Atdheun tuaj,
    historine e tij,
    lufterat e tij
    mbijetesen e tij,
    mikpritjen e tij,
    ndershmerine e tij
    rolin ne zhvillimet boterore
    kontributin ne mbrojtje te qyteterimit
    kontributin fonetik
    sigurisht qe smund te jemi krenar me diktaturen komuniste 50 vjecare,
    por na ben krenar qendresa dhe mbijetesa ndaj kesaj diktature
    na ben krenar fakti qe nuk jemi hakmares ndaj persekutoreve duke treguar qyteterim.
    Me e pakta qe mund te ndihemi krenar sot eshte zhvillimi ekonomik pozitiv ne kete kohe krize boterore dhe kjo eshte e faktuar
    krenar se sivjet ishim ne 10 destinacionet turistike te preferuara ne bote dhe kjo pas nje 97 ku emri i Shqiperise figuronte ne vendet me te padeshiruara.
    Nuk kemi ate zhvillim ekonomik qe do na bente superior, por...
    Ndihuni krenar njerez.
    Shume te tjere na kane zili per ate qe jemi
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-10-2009
    Postime
    461
    Jame krenar se jame shqipetar,I vetmi shqipetare ne bote,jame mbetun vetun,per ate jame krenar.Pasi te bahen te gjithe si une do te jen shqipetar KRENAR.

i/e regjistruar Maska e paulvandyk
    Anėtarėsuar
    21-09-2011
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    19
    Jam krenar qe jam Shqiptar sepse kurre gjate historise nuk kemi pushtuar apo roberuar ndonje vend tjeter!
    Electronic Dance Music is a Universal Religion

Faqja 3 prej 30 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •