Close
Faqja 4 prej 30 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 297
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    Jam krenare sepse pavarsisht te gjitha te metave qe kemi asnje popull nuk arrin dot te jete si ne thjesht eshte vendi me mi mire per mua Te jem SHQIPETARE eshte krenaria ime

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anėtarėsuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    jemi krenar qe kemi ne krye SALI BERISHEN

Ti ke ke ik per kumlla t'egra o doktor. S'bohet robi kaq servil ja dhjefsha bicimin

Per salen jo vetem qe sjam krenar ,por me vjen turp qe vendin e tim e perfaqson nje njeri si ai. Ska mallkim me t'madh per ket vend. Perfshi dhe gjithe paraardhesit e tij.

Tani persa i perket temes....

Te pyesesh nje grek ta kthe pergjigjen direkt sepse ka 1001 shembuj per te qene krenar.
    Te pyesesh nje italian e njejta gje.
    Nje kroat po ashu. etj etj.

Ndersa kur lexova kte pyetjen e temes t'them drejten u mendova pak se spo gjeja asigjo te hajrit per t'qene krenar? Mund t'thush qe jam krenar qe jam shqiptar ,por pytja lind pse? Detyrimisht fillova te coj nepermend nene terezen , ismail kadaren ,gjergj kastriotin ,ymer pampurin etj etj. Por prap sme dalin llogarite .lol.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Une mendoj qe krenaria eshte nje lloj vesi,por me vjen mire qe jam shqiptar edhe pse ''nuk me del esapi i numrave me njerez te shquar''........................Maqellarjot te pershendes.......
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Citim Postuar mė parė nga Robery Lexo Postimin
    A jeni, mbi te gjitha, krenar qe jeni shqiptar?
    Cfare ju vjen ne mendje, nese po, qe ju ben te ndjeheni krenar?...
    Krenohem me politikaret qe na udheheqin

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin
    sa i perket listes lart, ne shumice eshte bezuar ne Fakte historike.
    Ne fund te fundit ky eshte mendimi im
    Po nuk tė thash gjė ore i uruar, thjesht ja sugjerova njė tjetre qė nuk po gjente me se tė ishte krenare.

Mendimi jot ėshtė i joti dhe unė e respektoj.
    Dikush kėtu ėshtė krenar qė ka mbi krye S.Berishėn, (qė edhe vėndi mė i humbur nė botė do ta kishte pėr turp), por gjithsecili e zgjedh vet me se tė krenohet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin

Ti ke ke ik per kumlla t'egra o doktor. S'bohet robi kaq servil ja dhjefsha bicimin

Per salen jo vetem qe sjam krenar ,por me vjen turp qe vendin e tim e perfaqson nje njeri si ai. Ska mallkim me t'madh per ket vend. Perfshi dhe gjithe paraardhesit e tij.

Tani persa i perket temes....

Te pyesesh nje grek ta kthe pergjigjen direkt sepse ka 1001 shembuj per te qene krenar.
    Te pyesesh nje italian e njejta gje.
    Nje kroat po ashu. etj etj.

Ndersa kur lexova kte pyetjen e temes t'them drejten u mendova pak se spo gjeja asigjo te hajrit per t'qene krenar? Mund t'thush qe jam krenar qe jam shqiptar ,por pytja lind pse? Detyrimisht fillova te coj nepermend nene terezen , ismail kadaren ,gjergj kastriotin ,ymer pampurin etj etj. Por prap sme dalin llogarite .lol.
    kjo treegon se sa pak e njeh vendin tend
    Greket per dijenine tende krenohen me historine para 2000 vjetesh se me te sotmen jane turpi i botes, por me ate histori qe ata krenohen, ne fakt eshte historia jone e vjedhur prej tyre
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Nuk ka kuptim te jesh krenar qe je diēka per te cilen nuk pate asnje kontribut apo zgjedhje.
    Ne lindem shqiptar, as u beme dhe as zgjodhem te ishim.

Egziston edhe nje fenomen tjeter interesant me "krenarine kombetare",
    nese del nje shqiptar i mire mbi te tjeret ne krenohemi, ah filani apo filanka jane shqiptar,
    kurse per kriminelet themi "ah, po nje person nuk mund te perfaqesoje nje popull",
    tani eshte ose njera ose tjetra,
    nje person nuk mund te perfaqesoje nje popull as per mire e as per keq, ēdokush perfaqeson veten.

Sigurisht kjo nuk do te thote qe nuk e dua vendin tim, eshte si puna e prinderve, nuk i zgjodhe ti, mund te mos jene shkencetare e muzikante, te pasur apo gjeni por perseri i do se jane prindrit e tu.

Jashte shqiperise e kam mbrojtur gjithmone kombin ne mos per gje tjeter sepse popujt e tjere nuk jane me te mire, ku ka me ndyresira se fqinjet tane psh. Me rrace e keqe se greku serbi e pse jo dhe italiani.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 08-10-2011 mė 15:16

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mir ke llafosur o xinxifilo..

po te ishnja vlonjat psh ose lushnjar.. do isha krenar.. se do me kish rene kushedi goxha hektar.. vreshta ulli e ca gomar.. ne divjake a ne novosel e fratar..

po keshtu..me nje ballkon me nje kercu..
    ku varim breket.. e mbajm ca dru..
    e kur vete ne plazh.. te thon cohu ..
    pago shezlong ose qerohu..
    jo vallahi nuk jam krenar..
    edhe se jam goxha shkiptar..

..

..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    jam krenar per te ardhmen tone
    JO SEKS PARA MARTESE

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    cdo njeri eshte krenar per Atdheun e vet, vetem njerezit e ckulur nga vatani dhe pa personalitet nuk kane krenari per Atdheun e tyre, dhe ne kete rast vlen te thuhet se sa pak e njihni Atdheun tuaj,
    historine e tij,
    lufterat e tij
    mbijetesen e tij,
    mikpritjen e tij,
    ndershmerine e tij
    rolin ne zhvillimet boterore
    kontributin ne mbrojtje te qyteterimit
    kontributin fonetik
    sigurisht qe smund te jemi krenar me diktaturen komuniste 50 vjecare,
    por na ben krenar qendresa dhe mbijetesa ndaj kesaj diktature
    na ben krenar fakti qe nuk jemi hakmares ndaj persekutoreve duke treguar qyteterim.
    Me e pakta qe mund te ndihemi krenar sot eshte zhvillimi ekonomik pozitiv ne kete kohe krize boterore dhe kjo eshte e faktuar
    krenar se sivjet ishim ne 10 destinacionet turistike te preferuara ne bote dhe kjo pas nje 97 ku emri i Shqiperise figuronte ne vendet me te padeshiruara.
    Nuk kemi ate zhvillim ekonomik qe do na bente superior, por...
    Ndihuni krenar njerez.
    Shume te tjere na kane zili per ate qe jemi
    hahahahahahahahaha sa kam qesh hahahahahahaha
    ky esht mendimi jot dhe cdo njeri ka mendimin e vet und e mendoj ndryshe...i imi esht ai qe kam shkrujt me perpara dhe na bone me qesh nuk njof njeri qe me ka zili ti njef se une jo??
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Faqja 4 prej 30 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •