Jam krenare sepse pavarsisht te gjitha te metave qe kemi asnje popull nuk arrin dot te jete si ne thjesht eshte vendi me mi mire per mua Te jem SHQIPETARE eshte krenaria ime
Jam krenare sepse pavarsisht te gjitha te metave qe kemi asnje popull nuk arrin dot te jete si ne thjesht eshte vendi me mi mire per mua Te jem SHQIPETARE eshte krenaria ime
![]()
Ti ke ke ik per kumlla t'egra o doktor. S'bohet robi kaq servil ja dhjefsha bicimin
Per salen jo vetem qe sjam krenar ,por me vjen turp qe vendin e tim e perfaqson nje njeri si ai. Ska mallkim me t'madh per ket vend. Perfshi dhe gjithe paraardhesit e tij.
Tani persa i perket temes....
Te pyesesh nje grek ta kthe pergjigjen direkt sepse ka 1001 shembuj per te qene krenar.
Te pyesesh nje italian e njejta gje.
Nje kroat po ashu. etj etj.
Ndersa kur lexova kte pyetjen e temes t'them drejten u mendova pak se spo gjeja asigjo te hajrit per t'qene krenar? Mund t'thush qe jam krenar qe jam shqiptar ,por pytja lind pse? Detyrimisht fillova te coj nepermend nene terezen , ismail kadaren ,gjergj kastriotin ,ymer pampurinetj etj. Por prap sme dalin llogarite .lol.
Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.
Une mendoj qe krenaria eshte nje lloj vesi,por me vjen mire qe jam shqiptar edhe pse ''nuk me del esapi i numrave me njerez te shquar''........................Maqellarjot te pershendes.......
Dija eshte injorance e mesuar.....
Po nuk tė thash gjė ore i uruar, thjesht ja sugjerova njė tjetre qė nuk po gjente me se tė ishte krenare.
Mendimi jot ėshtė i joti dhe unė e respektoj.
Dikush kėtu ėshtė krenar qė ka mbi krye S.Berishėn, (qė edhe vėndi mė i humbur nė botė do ta kishte pėr turp), por gjithsecili e zgjedh vet me se tė krenohet.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Nuk ka kuptim te jesh krenar qe je diēka per te cilen nuk pate asnje kontribut apo zgjedhje.
Ne lindem shqiptar, as u beme dhe as zgjodhem te ishim.
Egziston edhe nje fenomen tjeter interesant me "krenarine kombetare",
nese del nje shqiptar i mire mbi te tjeret ne krenohemi, ah filani apo filanka jane shqiptar,
kurse per kriminelet themi "ah, po nje person nuk mund te perfaqesoje nje popull",
tani eshte ose njera ose tjetra,
nje person nuk mund te perfaqesoje nje popull as per mire e as per keq, ēdokush perfaqeson veten.
Sigurisht kjo nuk do te thote qe nuk e dua vendin tim, eshte si puna e prinderve, nuk i zgjodhe ti, mund te mos jene shkencetare e muzikante, te pasur apo gjeni por perseri i do se jane prindrit e tu.
Jashte shqiperise e kam mbrojtur gjithmone kombin ne mos per gje tjeter sepse popujt e tjere nuk jane me te mire, ku ka me ndyresira se fqinjet tane psh. Me rrace e keqe se greku serbi e pse jo dhe italiani.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 08-10-2011 mė 15:16
mir ke llafosur o xinxifilo..
po te ishnja vlonjat psh ose lushnjar.. do isha krenar.. se do me kish rene kushedi goxha hektar.. vreshta ulli e ca gomar.. ne divjake a ne novosel e fratar..
po keshtu..me nje ballkon me nje kercu..
ku varim breket.. e mbajm ca dru..
e kur vete ne plazh.. te thon cohu ..
pago shezlong ose qerohu..
jo vallahi nuk jam krenar..
edhe se jam goxha shkiptar..
..
..
jam krenar per te ardhmen tone
JO SEKS PARA MARTESE
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt