Close
Faqja 13 prej 30 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 297
    _____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Nuk bėj shaka, ta them vėrtet.
    Nė Itali dhe nė Greqi nė disa familje greke dhe italiane qė unė kam qėnė prezent shum herė, familjet hanin bashkė, kurse nė SHBA pėr shkaqe pune kryesisht na rastiste qė tė hanim veē e veē me pėrjashtim tė rasteve tė rralla (tė shtunė dhe tė dielė)
    Sa kam jetuar vetem larg familjes, ne konvikt apo apartament me shoqe....rradhe jemi ulur sebashku ne shtepi te hanim nje vakt. Pervec kur dilnim ne restorante qe domosdo je ne tavoline me njerin apo tjetrin.
    Kur iki per vizite nga njera shoqe apo tjeter e njejta gje me ndodh, jam duke ngrene une me shoqen edhe e motra apo i vellai merr pjaten dhe iken nga dhoma gjumit. Italia e Greqia qenka si Shqiperia! Ashtu ka lezet.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    ketu shumica nuk po din pse eshte krenar ???

Shume njerez thone : "e djathta do e mbroj Shqiperine" ose "e majta do e mbroj Shqiperine"..JO,vellezer dhe motra,JO ..!!! Shqiperine do ta shpetojme ne Shqiptaret,as e majta as e djathta..KUR SHQIPTARET JANE TE BASHKUAR ASNJERI NUK MUND TI MUNDI !!! KUR SHQIPTARET JANE TE BASHKUAR E PAMUNDURA BEHET REALITET!!!!

Do Ta dish nga vi ??? vi nga nje vend qe quhet Shqiperi ..Nje vend qe shquhet per trimeri.... aty ku edhe gjaku nuk falet por lahet para se te thaet..

Jam Shqiptar 100% se keshtu ma do zemra

deri diku text copy past por fjal qe ne zemren time tingellojn sikur i kam shkruajtr vet
    Duhet te jemi krenar per cfare jemi edhe ta prenzatojm vendin tone me te mirat e saja
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Lumi ai qe nuk eshte shqiptar

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Po c'fare do ishte ai oqean , pa ate pike uji ?

Jam krenare si cdo popull tjeter qe eshte krenar per origjinen e vet.
    Nuk paske kuptuar ate qe kam dashur te them me kete metafor. Ti ke lene te gjiiiithe ate shrim qe bera une rredh te qenit krener per Kombesine, dhe ke cituar nje Metafore qe perdora per te thene se "Historia e dhimbshme e kohes se Diktatures nuk duhet te Cenoj Identitetin Kombetar" Sepse ne Kronollogjine e Historise Mije-vjecaresh eshte vetem nje Pike uji ne Oqean. Kam nenkuptuar qe edhe pse "ajo" periudhe eshte nji nga pikat e shumta qe perben "Oqeanin Shqipetare" duhet te jete e paperfillshme. Identiteti Kombetare matet me nje Meter Tjeter. Kemi shume gjera te tjera qe duhet te na bejne Krenar.

Besoj se Tema eshte perse ndjeheni Krenar . Ne qoftese do te hapeshte nje teme tjeter me titullin "Turpet qe kane bere Shqiptaret". Ne vecanti Turpet qe ka bere "shqiptari" gjate kohes se diktatures dhe ne vazhdim deri me sote. Mund te flasim gjate e gjere...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Maqellarjot : 12-10-2011 mė 15:13
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ca pyetje?! lol. Patjeter qe jam. Te mos jesh, I bie mos kesh identitet dhe respekt per veten. Shqiptare dhe krenare deri ne vdekje
    Po s`te pelqeu pytja Pink mos u pergjigj LOL..Pastaj Pinko, jo te gjithe jane krenar...ka shume qe mohojne qe jane shqiptar...e studiova pak territorin s`bera pytje kot..
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Nuk jam krenar pėr asgjė, pėrse duhet tė jem nė fund tė fundit??
    po c'te duhet "100% lab" atehere?

edhe per mua krenaria eshte e panevojshme.
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Robery Lexo Postimin
    Po s`te pelqeu pytja Pink mos u pergjigj LOL..Pastaj Pinko, jo te gjithe jane krenar...ka shume qe mohojne qe jane shqiptar...e studiova pak territorin s`bera pytje kot..
    Te mos jesh krenar nuk do te thote te mohosh identitetin!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Te mos jesh krenar nuk do te thote te mohosh identitetin!!
    c'eshte identiteti?
    nje fjale, nje kuptim...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    c'eshte identiteti?
    Tė qenėt i veēantė nga tė tjerėt dhe i njėjtė vetėm me vetveten nė disa veēori e tipare qė shėrbejnė pėr t’u njohur pa vėshtirėsi si i tillė
    Por nuk eshte e thene qe "identiteti" duhet krenaria duhet te shkojne bashke

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Tė qenėt i veēantė nga tė tjerėt dhe i njėjtė vetėm me vetveten nė disa veēori e tipare qė shėrbejnė pėr t’u njohur pa vėshtirėsi si i tillė
    pra sipas ketij perkufizimi identiteti i perbashket nuk egzistoka.

nejse. n'dac besoje, n'dac jo, identiteti - sido t'a perkufizosh - nuk duhet hic.
    nje fjale, nje kuptim...

Faqja 13 prej 30 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •