Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Agimi i Artë: Protesta, dëshmi se do luftojmë për Vorio Epirin

Agimi i Artë: Protesta, dëshmi se do luftojmë për Vorio Epirin

“Agimi i Artë” bën të ditur qëllimin e protestës, që veprimtarë të tij zhvilluan dje në mesditë pranë kufirit greko-shqiptar në Kapshticë.

Sic duket edhe në foto, protesta udhëhiqej nga deputeti Kristos Papas, ndërsa pjesëmarrësit, mes të cilëve edhe shqiptari nga Lukova, mbanin në duar flamuj grekë, flamuj me stemën e Vorioepirit dhe flamuj nazistë.

Motiv për protestën, sipas njoftimit të “Agimit të Artë” ishin ngjarjet e fundit në Përmet, ajo që ata e quajnë “vala e terrorizmit të policisë shqiptare” në Himarë me rastin e ceremonisë përkujtimore të Aristotel Gumës, si dhe për të treguar se ata nuk harrojnë çështjen e Vorioepirit.
    agimi i arte 1
    Protesta e nacionalistëve grekë zgjati për rreth një orë dhe në të u dëgjuan slogane në mbështetje të cështjes së Epirit të Veriut, si: "Atje, atje në Përmet do të ngrejmë lart flamurin grek", ose “Vorio Epiri është Greqi, do të kthehemi sërish për këtë tokë”.

Në fjalën e tij Kristos Papas tha: "Kemi ardhur sot këtu, në kufijtë artificialë mes Shqipërisë dhe Greqisë, në mënyrë që të demonstrojnë luftën tonë për çlirimin e Vorio Epirit. Shqipëria e ka frikë “Agimin e Artë”, sepse është e vetmja parti që ka në programin e saj luftën për Vorioepirin”.
    kristos papas proteste
    Duke vijuar Papas tha se “Qeveria greke iu jep aleatëve të NATO-s bazat në Suda dhe Kallamata pa asnjë shkëmbim. Në fakt ajo që qeveria duhet të kërkojë ndërkombëtarisht është zbatimi i Protokollit të Korfuzit për Autonominë e Vorioepirit dhe ky do të jetë hapi i parë për çlirimin e kësaj toke greke”.

Në fund Papas i ftoi të pranishmit të kthehen me shikim nga Epiri i Veriut, siç u shpreh ai: “Të këndojmë himnin tonë kombëtar me zë të lartë, që të na dëgjojnë vëllezërit tanë në Sarandë, Himarë dhe Përmet".

Me himnin kombëtar dhe parullat nacionaliste ka përfunduar protesta e "Agimit të Artë" në Kapshticë.
    agimi i arte kapshtice
    (Balkanweb)

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Për: Agimi i Artë: Protesta, dëshmi se do luftojmë për Vorio Epirin

Në fjalën e tij Kristos Papas tha: "Kemi ardhur sot këtu, në kufijtë artificialë mes Shqipërisë dhe Greqisë, në mënyrë që të demonstrojnë luftën tonë për çlirimin e Vorio Epirit. Shqipëria e ka frikë “Agimin e Artë”, sepse është e vetmja parti që ka në programin e saj luftën për Vorioepirin”.
    Keta me kujtojne Aleancen kuq e zi ne nje fare menyre... qe te dyja gam gam bejne... njera do te mare vorio epirin tjetra do te mare epirin e jugut ....m.uti njeri kaka tjetri
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Keta me kujtojne Aleancen kuq e zi ne nje fare menyre... qe te dyja gam gam bejne... njera do te mare vorio epirin tjetra do te mare epirin e jugut ....m.uti njeri kaka tjetri
    pse krahason gjera qe nuk krahasohen?!apo keshtu ju vjen per se mbari ju grekerve...!-ku eshte ak tani? ekziston ndonje ak?,ndersa agimzinjte,qe te ta freskoj pak kujtesen,jane forca e 3 ne parlamentin grek...

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520

Sinqerte me shqeteson fakti qe quhet kjo gam gam i ketyre,por pse s'kalonte kufirin ai trimi njehere,por fruhej pas hekurave!

Ate te Lukoves pse nuk i ngrejne akuzen,edhe ta kapin ta rrasin ne burg kopilin?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

ate te lukoves Gent ne duar e paten dhe e liruan..na rrofte shteti qe kemi....atij ne radhe te pare duhet ti sekuhestrohet hoteli qe ka ne lukove,madje bente dhe mis albanian atje....

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar BLEDI_SH për postimin:

Gentian_gr (02-09-2013)

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    pse krahason gjera qe nuk krahasohen?!apo keshtu ju vjen per se mbari ju grekerve...!-ku eshte ak tani? ekziston ndonje ak?,ndersa agimzinjte,qe te ta freskoj pak kujtesen,jane forca e 3 ne parlamentin grek...
    neve grekerve? lol po ti o derbardhe je me pashaporte greke dhe je zyrtarisht grek. Cme can kaptinen kot!
    Ak deshte te mirte camerine, na beri dhe fotografi ne cameri me rastin e formimit te Ak-cameri lol. Dhe keta te agimit mund te jene dhe forca numer 1 ne parlament, cme duhet mua..... ti shikosh shumica arvanitas dhe shqiptare te vetquajtur grek jane, gam gam bejne Qeni qe leh nuk te kafshon thone. Vetem ne rast se persekutohen orthodhoksit , vetem atehere do shkeputet jugu si me magji. Kesaj tja kini friken ju "patriotat" dhe jo agimit te greqise.
    xfiles

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

neve grekerve? lol po ti o derbardhe je me pashaporte greke dhe je zyrtarisht grek. Cme can kaptinen kot!
    Ak deshte te mirte camerine, na beri dhe fotografi ne cameri me rastin e formimit te Ak-cameri lol. Dhe keta te agimit mund te jene dhe forca numer 1 ne parlament, cme duhet mua..... ti shikosh shumica arvanitas dhe shqiptare te vetquajtur grek jane, gam gam bejne Qeni qe leh nuk te kafshon thone. Vetem ne rast se persekutohen orthodhoksit , vetem atehere do shkeputet jugu si me magji. Kesaj tja kini friken ju "patriotat" dhe jo agimit te greqise.
    degjo ketu qelbesire,ta kam thene dhe nje here po ta perseris prape,letrat pasaportat nuk e bejne njerine,por e ben shpirti dhe ate cka ai ndihet,qe ta dish ti i kam te dyja nenshtetesite,te paren shqiptare,dhe tjetren qe e mora per te lehtesuar jeten time dhe per asgje me teper ashtu si shum shqiptare kan marre pasaporta italiane,gjermane,zvicerane,amerikane etj,por keta pasaporta nuk i bejne ata me pak shqiptar,i kan marre qe te lehtesojne jeten e tyre ne shtetet ku jetojne,te njejten gje kane bere greket qe jetojne ne gjermani duke marre pasaporta gjermane,por gjermanine e shajne nate e dite..edhe pse ajo jo vetem ata si emigrant por edhe si shtet i mban me buk...shpresoj qe te kesh 2 pare mend te kuptosh shpjegimin me lart,por per nje koktul si ti e di qe kjo eshte e veshtire.
    -persekutohen ortodoksit?????hahhahahhahahahahhahahahhahaa,di ndonnje barcolete tjeter ti agimzi???

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Perse ofendon o grek i poshter?! haha po ti dhe u betove ta mbrosh greqine nga armiqte e jashtem dhe te brendshem...apo nuk quhet se u betove me bibel si vorioqipriot qe je. Degjon o jorgo, ti nuik e ke mare pashaporten ashtu sic e kane mare dhe greket ne gjermani, ti je quajtur vorioepiriot. Ironike apo jo. Tani ne e ke bere per arsye te tjera ...shume pak rendesi ka.... thjesht mos llap kot per patriotizem kur je i pari qe i the shtetit grek..."ja ku jam, nje vorioepirot gati per pashaporte"
    Ben paralele me greket e gjermanise qe e shajne gjermanine...por ata nuk kane thene ndonjehere qe jane gjermane lol
    Thua qe gjermania i ka mbajtur me buke...kurse kur vjen puna per greqine thua se puna ju ka mbajtur me buke ( jo se nuk eshte e vertete, por po teishte kaq e thjeshte mund te punoje dhe ne shqiperi). prandj o grek i dashur, mos e bej haram ate buk qe ha atje dhe vjell vrer...ironike e !!

PS te me degjosh mua, ki kujdes car thua se mos te mer ndonje pe te asfalias dhe ta heqin ate pashaporte e te degdisin ne shqiperine tende te dashur
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korcar-L1 : 02-09-2013 më 15:07
    xfiles

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Perse ofendon o grek i poshter?! haha po ti dhe u betove ta mbrosh greqine nga armiqte e jashtem dhe te brendshem...apo nuk quhet se u betove me bibel si vorioqipriot qe je. Degjon o jorgo, ti nuik e ke mare pashaporten ashtu sic e kane mare dhe greket ne gjermani, ti je quajtur vorioepiriot. Ironike apo jo. Tani ne e ke bere per arsye te tjera ...shume pak rendesi ka.... thjesht mos llap kot per patriotizem kur je i pari qe i the shtetit grek..."ja ku jam, nje vorioepirot gati per pashaporte"
    Ben paralele me greket e gjermanise qe e shajne gjermanine...por ata nuk kane thene ndonjehere qe jane gjermane lol
    Thua qe gjermania i ka mbajtur me buke...kurse kur vjen puna per greqine thua se puna ju ka mbajtur me buke ( jo se nuk eshte e vertete, por po teishte kaq e thjeshte mund te punoje dhe ne shqiperi). prandj o grek i dashur, mos e bej haram ate buk qe ha atje dhe vjell vrer...ironike e !!
    ore ********** kur nuk di mos llomotit kot,nuk kam dhene asnje betim dhe nuk jam hequr asnjehere si ''vorioipirot'',pramdaj mbylle ore spiun i janulles,kur nuk di me mire qepe....
    ore kopuk gjermania themi po mban greqin me buk ore pis,un nuk bej asnje buk haram se nuk jam plehre si ti,ju a di per nder njerezve kur e meritojne,por ti nuk ke kuptuar akoma se per cka flasim...kur te gjej pune ne shqiperi jam i pari qe do punoj ne vendin tim,por per ty plehre greke sic e thashe me lart eshte shume e veshtire qe ti kuptosh ca gjera..
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 02-09-2013 më 15:12

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

shiko si nxehet greku...cke mer ti?! nuk ta jep njeri pashaporten pa u betuar ...o grekaqis
    xfiles

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •