Hahah te thash qe e di ka do cojsh biseden,koncetrohu dhe trego ligjimitetin e dialogut qe shkruajta perse duhet allahu yt te perkrah njeren pale...ne krah allahu te te dashurit te vet...apo me mire pyetja TREGO perse ate qe thot i dashuri yt qe eshte pervoje personale e tij "xhibrili i tha Mihamedit kercenoju ndaj Ebu Lehebit" ne ta marrim si te vertet ...kur shihet qarte qe eshte motivim vetjak i Muhamedit per nencmimet e perjetuar prej tij...dhe ku eshte dallimi ndermjet varrimit te Muhamedit dhe Ebu Lehebit ,edhe Muhamedi nuk u varros disa dite-gjersa ju fry barku

Ja qe jam mashkull dhe do flija me gjith qejf me Paris Hiltonin

dhe me tjera femra ,qe me ben te njejte ne nje segment sikur i dashuri i yt

ne te vertet hedonist sexual,i varur prej sexit ka qene Muhamed Mustafaja...hahahah
Ke te drejte per kete do na pergjigjen viktimat e fisit hebre te Medines,vjedhja e karavaneve dhe urrdherrave vrasje per te tjere persona...sex me robinja...apo don ti postoj cilat ,i din edhe TI por i hesht,e ka disa qe nuk heshtin....pa marr parasysh sa ju djeg... Humanizem ne piedestal....Don te thuash qe TI dhe Jarigas duheni si vellezer-e une do ju thoja qe kjo dashuri eshte Mazohizem.Nuk me cudit Ti por Jarigas...nejse,pune e juaj...
E di qe nuk jam mendjemadh por E DI qe jam I DITUR...kete nuk e thonin as mendjet me te ndritura te njerezimit por cka jane ATA para mendjes se NUHES hihihihi Megalomania for NUHA ,me lejo lartemadheri NUHESKE te qendroj prane TEJE vetem do te ndegjoj,te premtoj nuk do jem i merzitshem ...hahahah.Deri tani prej TEJE ndegjova vetem apologji Harapeske,Islamiste ,asgje tjeter i vetdashuruar narcist...ke kujdes kur shikon ne pasqyre se pe puth vehten...hihihiihi
Billali beri karrierr por cti bejme Skllaverise qe jetoi ne vendet Islame gati deri ne ditet tona,bile ne nje forme suptile edhe sot eshte e pranishme...lexo Nuh poziten e punetoreve te themi Palistinez ne shtetin tend te dashur Saudit dhe do te shohish forma moderne te Skllaverise..ne mes te shtetit dinjitoz Islam....
Sa bukur e di historin e Harapit mor Jahu e ate Shqiptare i jep konotacione NUHESKE.Ndegjo cfar emra Abu Sufjan,Abu Lahab,Abu Bakri,Umari ja ndien Qeveriseblu per idhujt tuaj Harap....e Jezu krishtin mos e prek se je i ulet te komentosh TI ate...Jezusi im nuk eshte as i Bibles e aq me pak i Kuranit tend....
Bay bay medioker....
Krijoni Kontakt