Ku din TI ore ceshte kauzaliteti ! ....shembull je TI per logjiken e mbrapasht "Prej catie deri ne themel" ti nuk shkon as ne themel te shtepise p.sh.Historin e popullit tone Shqiptar ( jo i yti )na spjegon qe fillon prej kohes se Turqeve te tu, dhe ashtu mbetesh ne kulm nuk te intereson te shkosh gjer ne themel.Mbetesh ne kulm sikur hajdut -zbrit shume me poshte sepse populli yne Shqiptar ka rrenjet shume me poshte ,ka themel e jo te ndalesh vetem ne 300 vitet e fundit....kjo tregon qe te paret e tu ne Teove kane arrdhur nga stepat e Azise....Psst kastravec ,zanin mos ta nji ma te shkruash varijantin tend te historise sone...akuzat e tua jane te njejta me te sllaveve...
Leri ore Harapet,cme duhet Omeri yt-Thuaj zeshem SKENDERBEU ishte prijes i rezistences Shqiptare kunder pushtimit Turk dhe shehadeti im eshte "Shen Gjergj Kastrioti i quajtur Skenderbe ,jam krenar qe jam sternip i Skenderbeut qe ja leroi nenen bishave Azijatike,Amin "Omeri per shembull u be prijes i nje perandorie gjigande...Leri ore Harapet e pist edhe Ebu Lehebi edhe aj tjetri Omeri por trego Ku eshte dallimi i Skenderbeut dhe Sulltaneve te tu,ka dallim?..tregom pra, ku eshte dallimi mes Omerit dhe Abu Lahabit,Ne historikun e njerezis ishte Skenderbeu (jo vetem per shqiptaret) dhe nje numer "apsolut" te sotshem te Shqipetareve jane ne anen e TIJ perpos do "mesallaxhijve" si puna e Nuh Muses & com. jane kunder dhe si njeh kush dhe mbi ju dhe qendrimet e juaja antishqiptare duhet ndertuar nevojtore qe Shqipetaret e vertet te bejne "nevojen"njeri eshte ne historikun e njerezise (jo vetem te muslimaneve) nje "numer" i madh, e tjetri perpos do "masallexhijve" si puna jote nuk njihet dot, perkundrazi, tash e 1400 vjet mbi shtepine e tije te dikurshme ndodhet nje nevojtore publike..,Shihe njehere vehten ore qe je bere dordolec Forumi...shihe njehere relacionin ne pika fillozofike....dhe me thuaj se ke dituri ose aftesi intelektuale te kapish realitetet ne vijen kausale te tyrevone te kam zbuluar por nuk kam humbur gje sepse ke fituar gjer tani "trauma alla Jarigas" ndersa mua me shkakton "bezdine e mizave" ..me thuaj qe ke aftesi te kapish realitetin tone,Turqeli Stambolli...
etika dhe morali jane per mua udherrefyes te jetes sime,dhe nuk eshte Isa e as ka qene i Merjemes -Por ISUSI bir i perendis i lindur nga MARIJAmbi vlerat e etikes dhe moralit, qe "goja" po na i cmon shume, e sidomos qe na i paske identifikuar tek profeti i madh i njerezise, Isa, biri i mejremes.....
Te le teje si i DIJTUR qe te jesh i avancuar....Ti dyshon ne mjeksine time e une nuk dyshoj fare ne Inxhinjerin tende -NUK mundesh te jesh Inxhinjer edhe ate ne Wien nje mendje e till e matufosur...hamall Wienez mundesh........si duket ne asnje lemi nuk qenke i avancuar....shpresoj se je ndonje veterinar, e nuk miresh me njerez, se vallahi ka me t'mbet njeri nder duar....prap se prap, qe tash shprehi keqardhje per macat e qente e mjere.....
,Nuk eshte keqperdorim por skllaveri e plote,muslimanet i quajne muslimanet e tjere si "vllezer"...ndersa "skllaverija" e ulur kembekryq ne mes te shteteve te tyre...vllazeri JO interes PO [/QUOTE]....interessant, skllaveri e sheh "keqperdorimin" e pakistanenzeve ne abu dhabi apo dubaiSkllavi nuk ka te drejta O NUH rrumpalla,me ne fund pranon skllaverin qe per turpin "e botes moderne" egziston ende......sklleveria ne islam eshte e kushtezuar me "Kontrata",... nje skllav ne islam i ka te njejtat te drejta,...Lere ore edhe futbollin se MESSI nuk kushton aq,je "hallakatur" krejt..........i mjeri Messi kushton 350 mio. €.
Por,cfar kuptimi arrini me shokun e zemres ore,je ne vehte njeriu te "deklason" cdo dite e ti e adhuron (sindroma Stokholmashtu sic kuptohem me jarigaguzin.....nese me shokun e zemres)..cfar shoku te zemres i thua njeriut ore,e cileson si "guza" ,ai ndoshta nuk e din por une e di sllavishten perfekt ....
Sjellja ime le te jete si te jete-cdo here do jem keshtu....hahahahse deri tani sjellja jote ne kete mjedis le nje pasqyre te nje vogelushi pa edukate, e nuk jam i sigurt, se deri sa kohe mund te fshihesh pas "moshes se re" qe ke.....rebelizmi ka deri diku edhe kufijt e veta...
Bay Bay ....
Krijoni Kontakt