Ah,miku im Wienez ceshte ky hedonizem.Hedonizmin une e kuptoj si kenaqesi qe eshte normale tendenca drejt asaj,"zoti" na ka krijuar qe te kenaqemi ne kete jete e jo te ngrysemi nga frika per "fatin" tone ne te arrdhmen....edhe une pajtohem qe edhe ne kenaqesit nuk duhet tepruar sepse atehere kalon ne varshmeri,e kritika ime Islamit nuk eshte "verberi" por nje kontribut i imi modest qe te shohini me mire....kjo eshte kenaqesia ime personale....mund te jem edhe me shume kritik dhe i drejtperdrejt por e di qe nje"gje" te till nuk jeni te gatshem ta mbani mbi supe....jeni te dobet shpirterisht

....
Ebu Lehebi edhe mund te kete pasur kesi qendrime,ajo nuk me intereson.Me duket shume cinike fati i tij,me sa e di une Muhamedi thirri Mekasit qe te shperdaje pretendimin e tij dhe te marr pergjigje "A besoni qe une jam i derguari i zotit "dhe dialogu me turmen shkon keshtu:
*Muhamedi - Une ju them qe jeni prane ndeshkimit te aferm.Deshmoni qe nuk ka zot tjeter pervec allahut dhe UNE jam i derguari i tij .
*Ebu Lehebi-A per kete na ke thirrur o Muhamed,qofsh i mallkuar u shkaterrofsh...( hahah edhe UNE do ju kisha pergjigjur ne ate menyre)
Dhe shikoni tani cka ndodh !!!! per shkak te zenkes personale ku shihet edhe karakteri hakmarres i Muhamedit ,AI sajon nje sure plot mllef ndaj kundershtarit te TIJ "Qofte i shkaterruarr Ebu Lehebi ...AI do te hyje ne zjarr te ndezur flake..." dhe ketu nuk ndalet por mllefi i te "derguarit" kalon edhe te gruaja e Ebu Lehebit ,vazhdon surja kercenuese "Edhe gruaja e tij ... ne qafen e saj do te kete nje litar te perdredhur" !!!!
Zoti i plotfuqishem nderhyne ne zenkat personale te dy Mekasve ne lufte per pushtet....sajim gjenial i Muhamedit qe nuk e kishte te veshtire te luaj lojra te tilla me njerez primitiv te asaj kohe....Pra,e vertetojm teorine e forumistit Jarigas -qe shpalljet qe pretendon Muhamedi jane te pershtatura nevojave te tij personale dhe luftes per pushtet...
Edhe UNE kur ti me ofendon mund te them "Me eshte shpallur nga i plotfuqishmi qe NUH MUSA do te shkoj ne xhehnem,Ai eshte i shkaterruar dhe do te hyj ne zjarr..."

cka i thone kesaj PALLAVRA....
Prap pretendime Megalomanie,krekosje pa mbulese

Krijoni Kontakt