Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 156
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Milkway nese ke deshir muj me te pru hala mirpo kisha kerku nga ti te di se a eshte kall naj kish xhat luftes ?
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    A s'eshte klinc cifti i Gjinit qe ia futi kot tere muhabetit duke genjyer para syve?

Shkau ka dashur t'na e crenjose kete fe qe moti, sepse e kishin pengese per vellezerim-bashkim, por sa te jemi ne nuk do t'lejojme permes kesaj feje te perzihet raca jone me racat sllave. Dhe gjithsesi kerkojme falje per pengesen qe po ua shkaktojme ne kete projekt.

shkau kurre nuk ka deshe te na e crrenjose kete fe e as fet tjera,sa xhamia jane ndertu ne kosove ne kohen e kralit?sa ne kohen e titos?sa ne kohen e milloshevicit?

ne kohen e kralit nuk ka pase asnje shkoll ne gjuhen shqipe,ka pase plot mejtepe.

feja nuk ka qen dhe nuk eshte pengese e bashkim vllazerimit,as ati komunist e as e keti demokratik.

sa shqiptaret musliman jane sllavizu ne sangjak te novi pazarit,turqizu ne prizren e shume qytete tjera.

serbia do te deshironte qe politika e shqiptareve te kosoves te ishte religjioze,fundamentaliste,ata do te donin qe politika e LDK te ishte si e vellazerise muslimane e UCK si hamasi.

kerkesa per lejimin e bartjes se shamise dhe mesimit fetar(musliman dhe te krishter)ne parim eshte e drejte,por menyra si behet kjo kerkes eshte krejtesishte e gabuar,nuk eshte ofru asnje shpjegim cka do te mesojn nxenesit e klases se pest,6,7,8 etj kush do te jap mesim,krijohet pershtypja se qellimi eshte qe te sigurohen vende pune,rroga nga shteti per hoxhollaret.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    “Populli shqiptarë ka fenë e rilindësve, me vlerën e së cilës kemi ardhur deri këtu”.(Jakup Krasniqi, Kryetar i Kuvendit te Kosoves)

Kryeministri i vendit(Thaçi) la të nënkuptohet se mbështet këtë amandamentim ligjor(mesimbesimit), i cili u shpreh se është për vlerat evropiane dhe respektim të plotë të kushtetutës.

“Ajo çfarë ka ndodhur dje në Kuvendin e Kosovës nuk ka qenë rastësi, por organizim që të refuzohen kërkesat tona”, ka thënë Ramiqi(nga komuniteti i besimtareve musliman), duke shtuar se për të gjitha këto ka qenë fare mirë i informuar kryeministri Thaçi, por ai është sjellë sikur për këtë po vendos Kuvendi.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Kish pas shku njëri tek mektebi i hoxhes se ju kish pas desht hoxha diçka, i bjen deres nuk lëviz asnjë za, sa u largu prej aty dul hoxha , dhe hoxha i tregon se une isha duke e fal dreken e fëmijët e katundit i kam ktu t'u i msu , Si fëmijet e katundit e kurr një za hoxho unë s'nijta kurgjo .: hoxha: po aty janë nëper banka ulur krejt,po unë isha t'u e fal dreken e s'un fola , ..si fëmijt e katundit kurr një zhurm s'u ni, po me ardh te shkolla jonë një mbi bank tjetëri nër bank , një shpin t'atij kshtu janë ata te shkolla , hoxha i'a kthen ke të drejt , ke të drejte na te xhamia i mësojm se e kan baben njeri dhe rrin si njeri ndërsa ju e keni mësu se e kan baben majmun lëvizin si majmuna ( Hoxhakup Asipi)

Femijet rrine urt, o Ximi, sepse femijes se njome e te shkrete i permendet panderprere, nga ana e hoxhes; xhahnemi, zjarri e shejtani. IU fusin friken ne palce femijeve te shkrete.

Krijohet nje frige e tmerrshme ne koken e tyre duke bere qe femijet te rriten, zhvillohen, piqen dhe te vdesin me tmerrin dhe friken nga xhehnemi. Kjo eshte arsyeja e 'diciplinimit' te tyre ne mejtep. Ne kete menyre nje femije mund te jete nje besimtar i devotshem, lehte i manovrueshem dhe i indoktrinuar mire; por ne anen tjeter ai do te jete nje njeri i dobet, me te drejta te mohuara dhe i paplotesuar gjate tere jetes. Do t'i mohohet mundesia e zgjedhjes duke iu marre me kete rast ekskluziviteti i kesaj mundesie nga vet hoxha dhe ata qe e percjellin hoxhen nga pas...e qe nuk jane gje tjeter veq nje gjenerate e mehershme qe ka kaluar neper proceduren e njejte qe po kalojne tani edhe keta femije.

Ne shkollat publike dhe laike nuk ekziston elementi i frikesimit me xhahnem, me zjarre qe nuk shuhen kurre, me shejtan etj etj. Praktikohen metoda mesimore qe sherbejne ne aftesimit e femijeve ne menyre qe te pregaditen vet, pa kurrfar presioni e frige nga xhahnemet e shajtanet, te bejne dallimin nga e mira dhe e keqja ne baze te logjikes dhe njohurive qe i kane mesuar gjate jetes...e jo ne baze te imponimeve dhe frikesimeve nga shejtanet e kuq, me brire, qe ndezin zjarre te medha ne te cilat do te digjen te gjithe ata qe nuk e degjojne hoxhen etj...

P.s. ne fotot qe i ke sjelle ti, jane gjithsejt dy apo tri xhami, por te fotografuara nga pozicione te ndryshme dhe me aparate fotografike te ndryshme. Vetem xhamine e Lagjes se Hadum Ages, qe gjendet ne Gjakove, e pashe 3-4 here aty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 30-08-2011 më 17:24

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Ne beme nje kerkese shume legjitime, pa na interesuar se kush jane serbet.
    Jeni ju qe i keni gjithmone ne mendje ata dhe opinionet e tyre. Dhe tash ne vend qe ne te kritikojme nje shkelje flagrante te demokracise ne Kosove, duhet te degjojme dengla se ca tha shkau, ca boni shkau. Po per ne le t'shkojne ne rrs se s'ua veme veshin e as syrin se ca bejne ata, shohim punet tona ne.
    Nuk eshte shkelje e demokracise. Ju a jeni shqiptar..? Nese po ateher perfaqesuesit e popullit tend shqiptar(shumica gati absolute) deklaruan se nuk ka nevoje per kete indoktrinim fetar neper shkolla. Kjo eshte demokracia. Shpalluni pakice muslimane dhe do te keni trajtim te veçante dhe te gjitha privilegjet. Sikur shkijet, ata mendoj se ne shkollat e tyre kane sigurisht ore mesimi fetar.
    Pra nuk eshte shkelje e demokracise, shkelje e vlerave evropiane po.. permes demokracise. Por vlera evropiane te mirefillta ne nuk kemi fare dhe kjo shkelje eshte vetem routine e funksionimit te shtetit te Kosoves..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ximi e di mor burr qe xhamijat jane kall ne lufte , por une se pata ne kete kuptim .

Une e thash qe xhamijat para lufte sjane kall , por vetem jane qel me te madhe.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Jo jo mendoj qe je gabim ketu. Obligative eshte te jene pjese e parlamentit..jo e qeverise.
    As njera, as tjetra.

Obligative eshte vetem garantimi i se drejtes per te qene pjese e parlamentit dhe e qeverise. Nuk eshte e mundshme qe ne demokraci dikush ta obligoje dikend apo te obligohet per te qene pjese e parlamentit apo qeverise.

Pershendetje

Asnjehre ne Historine e Shqiptareve nuk ka pase probleme nderfetare. Gjithmone dhe Gjithnje problemi kyc tek Shqiptaret ka qene dhe eshte Mos Zgjedhja e Ceshtjes Kombetare. Lufta e UCK-se ne Kosove, Lufta e UCPMB-se ne Lugine te Presheves dhe lufta e UCK-Kombetare ne Iliride nuk eshte bere nen betimin e flamujve fetar as te atij Krishter e as te atij Islam. Por qe te trijat luftrat e Shqiptareve ishin nen betimin te te vetmit Flamur - Flamurit Kombetar Shqiptar me Shqiponje Dy Krenare. Skender Beu, Ismail Qemaili, Isa Boletini, Avni Rustemi, Adem e Hamze Jashari, Fehmi e Xheve Lladrovci, Adrian Krasniqi e shume e shume heronj e deshmore te Kombit Shqiptar neper shekuj nuk luftuan armiqte tane shekullore me flamuj fetar po keta deshmore luftuan me Flamur Kombetar Shqiptar. Para se te jemi Musliman, para se te jemi Katolik, para se te jemi Ortodoks, apo para se te jemi me fe tjera apo edhe pa fe - Ne Gjthmone dhe Gjthnje se pari duhet te jemi SHQIPTAR. Sepse vetem keshtu kemi mbijetuar, mbijetojme dhe do mbijetojme. Feja eshte ceshtje personale e cdo individi. Ndersa KOMBI eshte ceshtje e te Gjitheve NE.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Kish pas shku njëri tek mektebi i hoxhes se ju kish pas desht hoxha diçka, i bjen deres nuk lëviz asnjë za, sa u largu prej aty dul hoxha , dhe hoxha i tregon se une isha duke e fal dreken e fëmijët e katundit i kam ktu t'u i msu , Si fëmijet e katundit e kurr një za hoxho unë s'nijta kurgjo .: hoxha: po aty janë nëper banka ulur krejt,po unë isha t'u e fal dreken e s'un fola , ..si fëmijt e katundit kurr një zhurm s'u ni, po me ardh te shkolla jonë një mbi bank tjetëri nër bank , një shpin t'atij kshtu janë ata te shkolla , hoxha i'a kthen ke të drejt , ke të drejte na te xhamia i mësojm se e kan baben njeri dhe rrin si njeri ndërsa ju e keni mësu se e kan baben majmun lëvizin si majmuna ( Hoxhakup Asipi)
    jo more nuk osht per ata po hogjallart jau kan shti frigen ne palc fmive: rrini mir se Zoti jau then qafen. Ata pej friges se Zotit nuk bojn za.

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •