Close
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 156
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Kjo teme eshte shume me e gjere se qe mund te duket ne shiqim te pare. A e dini ju kush ishin perkrahesit e Ferid Aganit dhe partise se tij per amandamentimin e ligjit?

Ishte partia minoritare serbe SLS dhe deputetet tjere minoritar, pjese e grupit parlamentar te SLS. Burimin e lajmit e keni ne postimin nr.1 te kesaj teme.
    Emrat e 12 deputeteve te ketij grupi parlamentar:

Slobodan Petroviq, Nenad Rashiq, Sasha Rashiq, Petar Miletqi, Goran Marinkoviq, Jelana Bontiq, Jasmina Zhivkoviq, Biserka Kostiq, Sasha Milosavljeviq, Vesimir Saviq, Etem Arifi PAI (!), Sasha Gjokiq SDSKIM, Boban Todoroviq, Murselj Haljilji GIG (!).

Dhe grupi tjeter parlamentar 6+...poashtu i perbere nga deputetet minoritar jo serbe.
    Emrat e gjashte deputeteve te ketij grupi parlamentar:
    Rasim Demiri VAKAT(boshnjak), Enis Kervan KDTP (turk), Duda Balje VAKAT (boshnjake), Albert Kinolli PREBK (maxhup), Mufera Sinik KDTP (turke), Fikrim Damka KDTP (turke).

Gjithsejte per amandamentimin e ligjit kane votuar 18 deputet, pra padyshim se kane qene deputetet e Partise se Drejtesise dhe pjesa tjeter e votave ka ardhur komplet nga minoritetet.

Kjo do te thote se amandamentimin e ligjit nuk e ka votuar asnje shqiptar jashte Partise se Drejtesise se Ferid Aganit, biles nuk e kane votuar as deputet e Koalicionit te tij parazgjedhor nga KKR!
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 29-08-2011 më 17:48

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Kjo teme eshte shume me e gjere se qe mund te duket ne shiqim te pare. A e dini ju kush ishin perkrahesit e Ferid Aganit dhe partise se tij per amandamentimin e ligjit?

Ishte partia minoritare serbe SLS dhe deputetet tjere minoritar, pjese e grupit parlamentar te SLS. Burimin e lajmit e keni ne postimin nr.1 te kesaj teme.
    Emrat e 12 deputeteve te ketij grupi parlamentar:

Slobodan Petroviq, Nenad Rashiq, Sasha Rashiq, Petar Miletqi, Goran Marinkoviq, Jelana Bontiq, Jasmina Zhivkoviq, Biserka Kostiq, Sasha Milosavljeviq, Vesimir Saviq, Etem Arifi PAI (!), Sasha Gjokiq SDSKIM, Boban Todoroviq, Murselj Haljilji GIG (!).

Dhe grupi tjeter parlamentar 6+...poashtu i perbere nga deputetet minoritar jo serbe.
    Emrat e gjashte deputeteve te ketij grupi parlamentar:
    Rasim Demiri VAKAT(boshnjak), Enis Kervan KDTP (turk), Duda Balje VAKAT (boshnjake), Albert Kinolli PREBK (maxhup), Mufera Sinik KDTP (turke), Fikrim Damka KDTP (turke).

Gjithsejte per amandamentimin e ligjit kane votuar 18 deputete, pra padyshim se kane qene deputetet e Partise se Drejtesise dhe pjesa tjeter e votave ka ardhur komplet nga minoritetet.

Kjo do te thote se amandamentimin e ligjit nuk e ka votuar asnje shqiptar jashte Partise se Drejtesise se Ferid Aganit, biles nuk e kane votuar as deputet e Koalicionit te tij parazgjedhor nga KKR!
    Ku po e dine ti se kush çka ka votue ?

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Eshte e paster si loti.

Deputetët e Republikës së Kosovës të hënën kanë votuar kundër futjes së lëndës së edukimit fetar dhe bartjes së shamisë në arsimin publik parauniversitar në Kosovë, që ishte propozuar nga grupet parlamentare Kosova e Re, SLS dhe 6-Plus, pa mbështetjen e Komisionit funksional dhe Komisionit për legjislativ.
    Dyshon se do te votonin kunder vet propozimit te tyre?

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534

Dyshon se do te votonin kunder vet propozimit te tyre?
    hehehe sa te lehte e kane serbet berjen e politikes me shqiptaret naive.

A nuk i konvenon Serbise tani ta shoh Kosoven pa qeveri?
    I feel Kosovereign!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin

Nese une i shkruaj ato fjale qe i ke shkruar ti do te kishin me shume kuptim.

"hehehe sa te lehte e kane serbet berjen e politikes me shqiptaret naive.

A nuk i konvenon Serbise tani ta shoh Kosoven pa qeveri?"

E sheh?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

I intereson me shume ta shohi muslimane. E ti thote botes keta erdhen me turkun. Jane mbeturinat qe la turku. Kush e luftoi turkun? Turku thote na sulmoi serbi. Pse jo Shqiptari por Serbi qe ne fund te fundit eshte i ardhur per vete? Ju po i beni nje sherbim te madh Serbeve , fatkeqesisht. Po asimiloheni ne turq per inat te Serbit.
    Feelings change - memories don't.

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    "Nese une i shkruaj ato fjale qe i ke shkruar ti do te kishin me shume kuptim.

hehehe sa te lehte e kane serbet berjen e politikes me shqiptaret naive."

E sheh?
    Po, po pe shoh edhe mire bile.
    I feel Kosovereign!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    I intereson me shume ta shohi muslimane. E ti thote botes keta erdhen me turkun. Jane mbeturinat qe la turku. Kush e luftoi turkun? Turku thote na sulmoi serbi. Pse jo Shqiptari por Serbi qe ne fund te fundit eshte i ardhur per vete? Ju po i beni nje sherbim te madh Serbeve , fatkeqesisht. Po asimiloheni ne turq per inat te Serbit.
    Nuk behesh turk duke e paraqitur realitetin historik jo.
    I feel Kosovereign!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Po, po pe shoh edhe mire bile.
    Ky debakli i sotem do t'iu kthej me kembe ne toke Kandy.

Kushtetuta e Kosoves iu ofron dhe garanton te gjitha te drejtat. Kur apetitet shtohen fillojne edhe rreziqet. Ushqimi i tepert ju dergon ne obezitet.

Vazhdoni dhe praktikoni fene sa te mundeni, por keni kujdes me ambiciet e medha. Aty mund t'iu shtypet koka, ashtu sic iu shtyp edhe sot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 29-08-2011 më 18:13

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-06-2010
    Vendndodhja
    Aty ku nuk me gjen njeri
    Postime
    106
    Citim Postuar më parë nga Ver Lexo Postimin
    Bravo parlamentit te Kosoves! Ka treguar pjekuri. Po te kishte votuar ndryshe, ta harroje Kosova Evropen, te shkoje te bashkohet me Irakun pastaj me mire.

Pyetja ime eshte kjo: Kush i hedh keto propozime??? Kush i nxit keto ndjenja fetare (dhe njekohesisht anti-kombetare, pasi u thone njerzve bashkohuni me baze feje, jo kombi)???

Heee? Si eshte puna??
    Puna ketu eshte shume thjesht, Pse ti dhe ata te tjeret nuk doni te mesoni diqka me shume per jeten dhe Zotin tuaj, per Ate qe ju dha te gjitha kurse ju flitni keq per Ate.
    Pse te mos futet kjo Lende ne shkolle, dhe te mesoje secili diqka, te dije se cila eshte e mire e cila eshte e keqe.
    Cilin njeri eshte me leht te mashtrohet ate qe nuk din apo ate qe din?
    Pse te mos mesojne nxenesit kete lend dhe te shohin nese eshte me mire te mbuohesh apo te mos mbulohesh, pse te mos e kuptoj nxenesi se cila eshte Feja e vertet dhe cila eshte genjeshter?
    Pse ne te mos e mesojm te verteten ashtu si eshte?
    Pse te flasim dhe jo te mesojm?
    Pse debatojm kur nuk veprojme?
    Pse i thome femijes tane mos rri me ata qe falen vetem pse ata thone emrin ALLAH?
    Pse i urrejm Arabet, Irakianet, Iranianet, pse pse? askush nuk po thote se atje nuk ka njerz te keqinj, se nuk ka njerz qe nuk i dojn te miren Popullit te tyre, sikurse neve qe nuk na e dojn te miren keto politikanet tane, qe gjithe keto fjale i kane vetem genjeshtra.
    Pse njezit gjykojne te tjeret vetem nga pamja e jashtme dhe jo nga ajo e mbrendshmja? pse?
    Pse te gjithe te tjeret i shofim vetem si kopertina libri, dhe vetem nga pamja i vlersojm?
    Nuk eshte njeriu liber te shihet vetem nga jasht duhet te kuptohet nga mbrenda, duhet te lexohet.

Pyetja juaj: Kush i hedh keto propozime???

Ministri i arsimit Rame Buja e propozoj kete ne parlament se e dinte qe nuk do aprovohej, por a pyet kush pse e beri, cili ishte qellimi i toj pse e beri kete, a pyet kush per kete? Askush.
    Jemi mesur ne Shqiptaret vetem te gjykojme te tjeret dhe te mos mendojm ne me koken tone, dhe te shohim se cila eshte e mira dhe cila eshte e keqe.

Kur po shkruaj ketu ne forum tash ne kompjuter kendon Ilir shqiri i cili thote:

m`thuaj si u thon atyre
    qe perdit vjedhin atdheun
    mbi oxhaqe t`varur falso
    e mbajn trimin SKENDERBEUN

me za t`FISHTES m`vjen te thrras
    dhe njatat t`mberthyer n`varre
    kur do ti mallkoj e mjera
    nane lokja e shejt shqiptare

me plag n`zemer kthehem prapa jo evropa s`mpaska borgj
    brenda dites seq u m`plaka
    njajo shpres seq me dogj.

Edhe Fishta prktikonte fene dhe nuk i pengonte te done Atedheun e tij, shkruante per te.
    Nga erdhi ky mendim qe Mesimet fetare nuk na lene ne qe te duan Kombin tone, nga erdhi kjo qe Feja na ndalon, ose duke mesuar Fene nuk do e duam Kosoven dhe shqiperin tone te Dashur dhe kete gjuhe qe dhemb ne shpirt kur nuk e flet, kete gjuhe qe e kem fole fjalen e pare.

Ne fund fare nese dike e kam fyer me kete postim i kerkoj falje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shpend Hajdari : 29-08-2011 më 18:15

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •