Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 156
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Eshte e paster si loti.

Dyshon se do te votonin kunder vet propozimit te tyre?
    Ne politike gjithqka eshte e mundur, ndoshta propozimi i tyre ka pase prapavije per destabilizimin e koalicionit qeverises !

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Ky debakli i sotem do t'iu kthej me kembe ne toke Kandy.

Kushtetuta e Kosoves iu ofron te gjitha te drejtat. Kur apetitet shtohen fillojne edhe rreziqet. Ushqimi i tepert ju dergon ne obezitet.

Vazhdoni dhe praktikoni fene sa te mundeni, por keni kujdes me ambiciet e medha. Aty mund t'iu shtypet koka, ashtu sic iu shtyp edhe sot.
    Jo mor Illyrian jo, nuk lejojme ne me nau shtyp koka aq lehte. S'ka mujt shkau per nje shekull me na e shtyp koken, e po na e shtypin keta klincat e sotit.
    Kadal beg se ka hendek, kjo pune s'ka qare pa u bo. Ka vec vonim, se shpetim JO.
    I feel Kosovereign!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Ne politike gjithqka eshte e mundur, ndoshta propozimi i tyre ka pase prapavije per destabilizimin e koalicionit qeverises !
    Po po gjithcka eshte e mundur. Pa dyshim!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Po po gjithcka eshte e mundur. Pa dyshim!
    He ca u bo qe ndrove mendje? A s'qe deri para pak minutash e pamundur kjo?
    I feel Kosovereign!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Jo mor Illyrian jo, nuk lejojme ne me nau shtyp koka aq lehte. S'ka mujt shkau per nje shekull me na e shtyp koken, e po na e shtypin keta klincat e sotit.
    Kadal beg se ka hendek, kjo pune s'ka qare pa u bo. Ka vec vonim, se shpetim JO.
    Sikur te votonin pro amandamentimit sigurisht tani nuk do te ishe duke iu referuar si 'klincat'. Me kundershto.

Ata 'klincat' jane vet ne. Te mire apo te keqinj vet i kemi zgjedhur. Ne kete votim nuk kishte pozite e opozite, kesaj rradhe ishin nje.

Praktikimi i drejte dhe ne menyre tradicionale do t'iu sherbej edhe juve ne raportin tuaj me popullin. Ambiciet e medha do t'iu armiqesojne me ate.

Shkau e luan diplomacine moti. Nuk e djeg doren kur e ka mashen. Mos pranoni qe te beheni masha e tyre, por therrisni mendjes. Gezoni ato qe iu ofrohen dhe garantohen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 29-08-2011 më 18:28

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    He ca u bo qe ndrove mendje? A s'qe deri para pak minutash e pamundur kjo?
    Ty te marr per me te zgjuar se kaq. Mos u ul kaq poshte se kam nje doze rrespekti per ty.

Eshte i thjeshte per tu kuptuar ai postim, provo edhe nje here.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Nuk behesh turk duke e paraqitur realitetin historik jo.
    Cilat realitete historike saktesishte ??

Ato qe turqit skan qen armiqt tane apo ato qe Skenderbeu nuk eshte heroi yne ?

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Sikur te votonin pro amandamentimit sigurisht tani nuk do te ishe duke iu referuar si klinca. Me kundershto.

Ata 'klincat' jane vet ne. Te mire apo te keqinj vet i kemi zgjedhur. Ne kete votim nuk kishte pozite e opozite, kesaj rradhe ishin nje.

Praktikimi i drejte dhe ne menyre tradicionale do t'iu sherbej edhe juve ne raportin tuaj me popullin. Ambiciet e medha do t'iu armiqesojne me ate.

Shkau e luan diplomacine moti. Nuk e djeg doren kur e ka mashen. Mos pranoni qe te beheni masha e tyre, por therrisni mendjes. Gezoni ato qe iu ofrohen dhe garantohen.
    A s'eshte klinc cifti i Gjinit qe ia futi kot tere muhabetit duke genjyer para syve?

Shkau ka dashur t'na e crenjose kete fe qe moti, sepse e kishin pengese per vellezerim-bashkim, por sa te jemi ne nuk do t'lejojme permes kesaj feje te perzihet raca jone me racat sllave. Dhe gjithsesi kerkojme falje per pengesen qe po ua shkaktojme ne kete projekt.
    I feel Kosovereign!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Cilat realitete historike saktesishte ??

Ato qe turqit skan qen armiqt tane apo ato qe Skenderbeu nuk eshte heroi yne ?
    Eshte muhabet i gjate ky realiteti historik, s'mund te te ndricoj une ty ketu ne forum me te.
    I feel Kosovereign!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    A s'eshte klinc cifti i Gjinit qe ia futi kot tere muhabetit duke genjyer para syve?

Shkau ka dashur t'na e crenjose kete fe qe moti, sepse e kishin pengese per vellezerim-bashkim, por sa te jemi ne nuk do t'lejojme permes kesaj feje te perzihet raca jone me racat sllave. Dhe gjithsesi kerkojme falje per pengesen qe po ua shkaktojme ne kete projekt.
    E ke humbur kontrollin si duket!

Ishit ju qe bashke me racen sllave propozuat amandamentimin e ligjit ne parlament. Ju e gjetet mbeshtetjen tek ata, jo kundershtuesit e amandamentimit te ligjit.

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •