Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 156
    Harambash Killer Maska e Gameness
    Anëtarësuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash në "kullën e fildisht".
    Postime
    623
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O mos u merr me ket taliban,se nuk din ky ma shume,eshte tem e rend per te,ky eshte i indoktrinuar nga ideologjia fetare,ky eshte viktim,por me kalimin e kohes ka me pa edhe ky qe me pas kan feja aq edukues nuk kishim hap shkolla fare
    Oh pe di bre vlla, po ca mi bo ktina. Ani m'vjen gjynah dyqysh kur ja shoh nofken aq t'bukur, aq shiptare, fisnik mo. Ani plus student a din? Vic nejse. Ama per nime viktim. Mu po m'vjen keq si shiptar mi pa kto sene. Nryshe jena rrit na. Un kurr skom pa perpara mjekrra kaq t'qija. Kaq kercenuese. Jo bre vlla. Tonshi grat krejt zi si futa. Jo bre vlla mas pari jena shqiptar. E e kena dinjitetin shqiptar e tonshi t'tjerat. Ejiiii
    Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Gameness Lexo Postimin
    Oh pe di bre vlla, po ca mi bo ktina. Ani m'vjen gjynah dyqysh kur ja shoh nofken aq t'bukur, aq shiptare, fisnik mo. Ani plus student a din? Vic nejse. Ama per nime viktim. Mu po m'vjen keq si shiptar mi pa kto sene. Nryshe jena rrit na. Un kurr skom pa perpara mjekrra kaq t'qija. Kaq kercenuese. Jo bre vlla. Tonshi grat krejt zi si futa. Jo bre vlla mas pari jena shqiptar. E e kena dinjitetin shqiptar e tonshi t'tjerat. Ejiiii
    .

ky postim meriton reputacion

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar më parë nga Gameness Lexo Postimin
    Qyre, qyre ti prapë më bane me qeshë....lol..... si mjekër cjapi... a thua a e din këta se cjapi me brina te shumë popuj konsiderohet si pjellë dreqi
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga [SIZE="5"
    Gameness;3188763]Oh pe di bre vlla, po ca mi bo ktina. Ani m'vjen gjynah dyqysh kur ja shoh nofken aq t'bukur, aq shiptare, fisnik mo. Ani plus student a din? Vic nejse. Ama per nime viktim. Mu po m'vjen keq si shiptar mi pa kto sene. Nryshe jena rrit na. Un kurr skom pa perpara mjekrra kaq t'qija. Kaq kercenuese. Jo bre vlla. Tonshi grat krejt zi si futa. Jo bre vlla mas pari jena shqiptar. E e kena dinjitetin shqiptar e tonshi t'tjerat. Ejiiii[/SIZE]
    Hahahahah o me lot kam qeshur
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    kosova po ecen ne rruge te mbare

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Nejse nuk eshte diqka per tu quditur, une per vete nuk kam besuar qe shoqeria jon te jete e gatshme te sfidohet me moral dhe parime morale.

Aq e kriminalizuar eshte shoqeria jon sa qe pasuria e vetme qe na shpaloset gjendet neper kronikat e zeza dhe sidomos ne rastin e arsimit tone ku shkollat tona jan bere si klube nate qe ka edhe keso pamjesh :

http://www.youtube.com/watch?v=Ymq_7lSsVqg

Kjo eshte nje deshmi qe ne vitet e ardhshme, votuesi musliman te ndaj kallamin prej sheqeri kur jep voten e tij
    Kta po zihen me grushta keta ne video, po e fute edukaten fetare islame ne shkolle sigurisht qe hoxh Krasniqi do jete profesor e do i mesoj te hedhin bomba
    kap sa te mundesh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Po qdo nxens do zgjedh se cilen fe deshiron te mesoj, apo mund te zgjedh qe te mos e mesoj fare fen eshte lend zgjedhore e cila eshte ne doren e nxensit
    Jo zotri ximi nuk mund te mos e mesojne fene kur ta fusni ju ne shkolla , se po nuk diti nxenesi mesimet e hoxh krasniqit i humbin vitin hehe
    jeni te papare o mjekrosha

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ska gje , ne mos sivjet , nmot do te behet. Para 7 viteve ceshtje te ktilla as skan mund me u fol ne parlament , ndersa sot me nje diferenc te vogel u kundershtua.
    Prit gomar sa te dal bar hehehe
    kap sa te mundesh

nuk paska per ti zen gjumi sot talebanet e maqedonis per kt lajm qe u erlli nga kosova

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    U bo lesh tash kjo teme. Pse cdohere duhet te kalohet ne chit-chate bajate? pffff

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    kosova po ecen ne rruge te mbare
    Duke shkelur vlerat e demokracise a?

Krejt pune politike ishte, qe te lekundet koalicioni qeverises, por shpresoj qe PD-ja ta mare vendimin e duhur tani.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kandy* : 29-08-2011 më 17:38
    I feel Kosovereign!

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •