po me duken,sepse shifet qart se per shqiptar behet fjal,mos vall juve u duken tradita induze ..
sikur njerzit-shqipet ne fakt edhe para 100 viteve te kishin pasur para ose kushte njejt sikur sot do te kishin bo dasma te tilla....madje edhe ne kohen e Skenderbeut,po te ishte nga kjo ane....
c'far s'te duket ty tradit shqiptare....
mos po dojke dhendri e nusja t'shkojn atje te lopa e ti bejen sevda,si induzet zot qe e kan LOPEN,....
nejse.....haj Tetovamas zdrip ntok o shoc se shom nalt ije tu fluturau nise...
vertet ta them,jo per ofendim e per dic...
sido qe te jet...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
me ket miletin ton xhi nuk ndodhen, ta vendojn infraktin
Tema te serta? Hahahahaha
O fshatar i thjesht, shkove ne gurbet dhe mesove internetin. lol
Per gjuhen Shqipe une ty te mbaj ligjerata, nuk jam si puna jote me 4 vite shkolle fillore. Rrezik,nuk i dihet ai ke mbaru edhe ato 4 vite.
Ti njehere si pike e pare shko mesoj qytet e vendlindjes tende, pastaj eja me trego gjuhen Shqipe mua.
http://www.forumishqiptar.com/showth...t=91080&page=2
Mos ri si haxhuze vetem duke ua mbajt neper goje njerzive, cfare dasme ka be filani e fallani. Po ti ne familjen tende nuk ke pas asnje dasem? (S'ka shance)
Pastaj ato qe ti i ke pershkruajt me larte(qe i ke mare neper goje), pikerisht ato gjera ndodhin me shume andej nga fshati jot.
Per ta mbyll muhabetin me ty, mua vetem nje gje me ben pershtypje.
Perse te pengon aq shume fakti se dikush qe paska shume para, ne dasem te femijes se vet i ka shpenzuar 200 mije euro?!
Pse a ty duhet te te mare leje se cfare te beje me parate e veta, dhe sa te shpenzoje?
Ti per vete nqs nuk e sheh te arsyeshme, atehere mos shpenzo shume para ne dasmen tende, ose mos bej hic. Shume e thjeshte eshte, nuk ka nevoje te besh gjith ato paragjykime.
P.S; Nje pjese e shqiptareve e kane ne gjak mizivirllikun, vetem me punet e dynjase miren. Shif, filani keshtu e fallani ashtu.
Ndersa shtepine e tyre nuk e shohin... ne fakt te gjithe keto tipa qe meren me keto gjera, mutlliqet me te medhaja i kane ne shtepi te vete.![]()
Kete nuk e shpika une, po vete e ke shkruajtur ti zotni qe je nga Nerashti. Nese i don provat, ti sjelli.
Tash me ne fund na dole edhe genjeshtar(renavec themi ne).
Hajt shendet se nuk e kam ndermend me te mirem me ty.
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 28-08-2011 më 23:53
#VamosArgentina
Citat : Pse te pengon aqe shume fakti se dikush paska shpenzuare 200 mije euro ??
Personalishte mua kjo budallaki s'me pengon a'spak,sepse une nuk n'varem nga ai dhe ase qe me vjene koha te n'varem nga dikush .Kolektivishte si shqipetare me pengon bile shume ,sepse kurre ishte lufta ne Kosove, dhe Maqedoni ,po te njejtit persona qe pasurine e kane vetem per lavde nuk i ndihmuane vellezerit tane ne lufte me asnje cente . Per kete raste kemi shume argumente. Po hajte se i digjet ne te vertete Nastradinit shtepia se e shohim !!!!
Vazhdojme per edukaten tuaj, simbas komentit tuaj shkaravine komente .
Zoteri i nderuare, ju munde te ofendoni sa te doni , pore kjo nuk eshte pergjegjesia dhe obligim i ime , une s'munde te ju edukoje dhe ase qe e kame afetsine per edukaten tuaj . Zoti aqe ta ka dhene edukaten ty.
Se pari po fillojme te shkllimi i juaj : Jame i sigurte se ndoshta ju jeni shkolluare me nasihate te atyre Profesoreve qe kane marrun diplomat e tyre te falsifikuara . Nga kjo rrjedhe edhe edukata juaj ,pra edukate e falsifikuare ,edukate e nasihateve . Rrudhe gojen dhe pastro falorin ,kurre te flasish me njeres qe nuk i njehe .
Ju te ashtuquajturit shkollare te Maqedonise (shkollim me nasihate )), a e dini se edhe mbas maleve te Sharrit ,bota vazhdon dhe eshte pa funde.
Citat : O fshatare i thjeshte shkove ne gurbet dhe e mesove internetin :
Ne ate kohe kurre une kame filluare ta perdore internetin ,jame i sigure se ju Thekthi ,nuk e keni ditur se Shkupi ne cilen ane te Maqedonise i vjen.
Thekthi !! Sa vjete te kane perkulur ne djepe apo koloovraste ?? ,se ju dhe disa si ju duhet te perkundeni ne djepe shume vjete, se per ndryshe nuk coheni ne kembe. 5 vjete me ju lene ne djepe ju fleni dhe nuk coheni nga gjumi, sepse fajin gjithemone ja hudhni te tjereve .
Citat : Ky mileti jone ta pidafen infraktin :
Perjashtojme mergimtaret nga ky infrakte .
Po e trajtojme temen si te pergjtheshme
Thekthi !! Jotoni ju ne toke apo ne qiell ?? Cili eshte ai milet qe ta pidafen infraktin ??? Kush ju ka faje juve se e shikoni njeri tjetrin vella me vella si thiu sepaten ??
Kush ju ka faje juve qe beheni xheloza me njeri tjetrin ,pa asnje arsye ??
Kush ju ka faje juve qe vriteni me njeri tjetrin mbas shpine ??
Kush ju ka faje juve se per inat te njeri tjetrit e hani nje these me krype ???
Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 29-08-2011 më 15:10
sepse kurre ishte lufta ne Kosove, dhe Maqedoni ,po te njejtit persona qe pasurine e kane vetem per lavde nuk i ndihmuane vellezerit tane ne lufte me asnje cente . Per kete raste kemi shume argumente. Po hajte se i digjet ne te vertete Nastradinit shtepia se e shohim !!!!
Edhe ju mos shpejtoni aqë shumë se nuk e njeh këte person dhe smunde të thuash që ska dhënë të holla për vendëlindjen kur ka qenë nevoja.
Une të garantoj se ma shumë se ti ka dhënë.
Jamë bashkëfshatar i tijë dhe prandaj të drejtohem.
klm.
Nga qielli ne toke ne te zbresin keta njeres qe do ti pershkruaje me poshte :
Tetovarja !! Patriotizmin qe shpreheni e keni nga natyra apo kopje ?? Ju s'munde ta ndyshoni mindimin time sai perket nje te pasuri shqietare qe harxhon miliona euro per sevda ,dhe kurre eshte fjala ndihme per popullin shtridhen si urrintha . Kurre ishte lufta ne Kosove ,dhe ne Maqedoni , nje pjese e madhe e atyre qe benin dasma apo ahenjgje te shtrejta shtridheshin si urrintha per ndihme luften apo ndihme populaten shqipetare . Kjo vazhdon per cdo shqipetare , pa marre parasyshe se nje shqipetare paska harxhuare 200 mije euro per nje syneti. Sa per mua keto njeres si te duane ne ti bejen femijet e tyre synet ,jo me Helikopter , pore ne te fluturojne me satelite per syneti ne Hene , apo Marse . Personalishte mua s'me pengon aspak .
Ka mundesi ju Tetovarja te me tregoni se c'eshte statuti i nje mergimtari apo emigranti ,simbas logjikes suaj kurre ai hasdiset me pasurine e huaj ???
Ne asnje komente une nuk bisedova personalishte dhe individualishte per askend , tema eshte duke u trajtuare si e pergjithshme.Ne Maqedoni apo ne mergim nuk eshte vetem nje i pasur ,pore jane shume .
Nuk thashe une se ai ka ndihmuare luften a po jo ???. Tema ka marre nje kahje te pergjitheshme . Tashe jemi duke e bere nje analize ndermjet te pasurve dhe te varfurve Patrioteve dhe hipokriteve Kushe koritet me shume ???
Nje fjale popullore thote : Vereshtat qe ti lavderojne shume ,merre nje shporte te vogel me vete .
juve ju ka asimilu feja islame,boll jemi ne pus por ju na e kaloni,keni shume pune per te ber,bota sot ben qudira ne fushen e shkences e teknologjis e ne merremi me syneti a nuk eshte per te qesh dhe per te qar ne te njejten koh.
Tetovare hapni syt merruni me pune te ndershme duani kombin,urrene fen dhe kjo do ju qoj perpara,popujt qe jan mbeshtet ne fe sot luftoin per egzistenc kapirash zonja tetovare
Krijoni Kontakt