Close
Faqja 17 prej 20 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 192
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Shifra e shpenzimeve mund te mos jete e vertete, gjithsesi pak rendesi ka.

Vetem nje gje me vjen cudi ne kete teme, gjith keto paragjykime. Thua ti se na ka mare neve parate qe ka be dasem.
    Po lejeni miletin ne punen e vete, gjersa ai ben 200 mije euro shpenzime dhe nuk e ka aspak problem, atehere ku qendron problemi tek ne?

Mos valle duhet te na pyes neve se cfare te beje me parate e veta? Hej bela.

Ka para njeriu dhe harxhon sa ti doje qejfi per dasem, 200 mije euro, apo 1 milion eshte pune e tij.

P.S; Po te kem para shume, jo 200 mije euro, po dyfishin e kisha harxhu per dasem te femijes tim, hiq K... nuk me hante se cfare thote dynjaja. Qashtu

Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    . Ne anen tjeter po ti shiqojshe se si jetojne ne mergim nga large e veren se i ka kepucet e shkyera . Te shkretet ecin si me qene me amortizer ne kembe .

Nje pjese e madhe e gubetcive mendojne gjithe vitin se kurre do te shkojne ne vendelindje c'fare budallakishe do te bejne .Keto budallaki nuk i bejne burrat ,pore jane do hankonene qe e kane lene shkopin te lopet ne shtalle dhe kane ardhur ne evrope .
    Po tej ku e din se si jeton aj ne mergim? A ja ke mbajt fenerin?
    Perderisa aj e ka sejll te boje dasem 200 mije euro, atij vetem kundrat i kushtojn ma shom se sa peshon taj.
    Ke mbet taj te kallxojsh masalla kta, jo kundrat e came, jo me lop. Cullo cobani nihere...
    Taj shom muhabete grash ije tu kallxa ktau, xhi osht kjo puna jote, si duket taj vet konke ne at gjendje me ket xhi e pershkrujsh.
    O ju te nerasht kompanis lini gerdi me dasmat, o kush. sboheni xha nafak ju.
    Ne kurse tet bojm njer, pi katundari xhi ishe te cum ne danimark te civilizohesh, amo taj paske mbet nkopsht zollogjik me arashat e bardha

hajt shendet, ene mos u bon haxhuze ti mbajsh neper goj punet e dynjas, po shejf bon deni se te hajrit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 27-08-2011 më 23:42
    #VamosArgentina

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    o thekthi be vlla a ene tej tzu rrjeta e marimanges a hahaha....

ejjj be ne cto ina o vlla,cato tradita kina sen ndryshojm...

a e ke nje video cfar dasme ejjj" ajshe madrid" kerkoe mne youtobe ta shohesh niher se g o dasem hahahah....

pi struge eshte mduket,e ne ctai tmarim ta bojm hiperboll ncnnccnn,aj te pershnd.me ibon mavi mavi
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Shifra e shpenzimeve mund te mos jete e vertete, gjithsesi pak rendesi ka.

Vetem nje gje me vjen cudi ne kete teme, gjith keto paragjykime. Thua ti se na ka mare neve parate qe ka be dasem.
    Po lejeni miletin ne punen e vete, gjersa ai ben 200 mije euro shpenzime dhe nuk e ka aspak problem, atehere ku qendron problemi tek ne?

Mos valle duhet te na pyes neve se cfare te beje me parate e veta? Hej bela.

Ka para njeriu dhe harxhon sa ti doje qejfi per dasem, 200 mije euro, apo 1 milion eshte pune e tij.

P.S; Po te kem para shume, jo 200 mije euro, po dyfishin e kisha harxhu per dasem te femijes tim, hiq K... nuk me hante se cfare thote dynjaja. Qashtu

Po tej ku e din se si jeton aj ne mergim? A ja ke mbajt fenerin?
    Perderisa aj e ka sejll te boje dasem 200 mije euro, atij vetem kundrat i kushtojn ma shom se sa peshon taj.
    Ke mbet taj te kallxojsh masalla kta, jo kundrat e came, jo me lop. Cullo cobani nihere...
    Taj shom muhabete grash ije tu kallxa ktau, xhi osht kjo puna jote, si duket taj vet konke ne at gjendje me ket xhi e pershkrujsh.
    O ju te nerasht kompanis lini gerdi me dasmat, o kush. sboheni xha nafak ju.
    Ne kurse tet bojm njer, pi katundari xhi ishe te cum ne danimark te civilizohesh, amo taj paske mbet nkopsht zollogjik me arashat e bardha

hajt shendet, ene mos u bon haxhuze ti mbajsh neper goj punet e dynjas, po shejf bon deni se te hajrit.
    Thekthi !! Kastravec i Pollogut , korigjo veteveten kurre te bisedojshe me te tjeret.

Meso gjuhen shqipe o tokmak, dhe mandej hyne ne tema te serta . C'ka ka lidhje f. Nerashte me kete teme o jevxhije . Une nuk jame nga Nerashti , po edhe te jeme nga ky fshate une e mbroje c'do shqipetare ,jo si ju jevxhijte lokalista qe keni prejardhje
    nga avganistanit .

Sa mbreza i mbane mende si shqipetare Thekthi ?? C'fare para 5 brezave kush jeni ju ??? Jevxhije te Anadollit . Lop e pollogut korigjo veten kurre te bisedojshe me te tjeret, nuk i ndegjojme k.... e ju ketu .
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 28-08-2011 më 15:33

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    o thekthi be vlla a ene tej tzu rrjeta e marimanges a hahaha....

ejjj be ne cto ina o vlla,cato tradita kina sen ndryshojm...

a e ke nje video cfar dasme ejjj" ajshe madrid" kerkoe mne youtobe ta shohesh niher se g o dasem hahahah....

pi struge eshte mduket,e ne ctai tmarim ta bojm hiperboll ncnnccnn,aj te pershnd.me ibon mavi mavi
    C'fare darsme nga Struga !! hehehhe C'ka mshefet nga gjithe ato dasma qe kushtojne aqe shtrejte ?? Pasuri e krimit .

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Paska bere namin ky,pa çka qe paska bere djalin synet,marzia dhe salltanete te tilla te neverisin..,nje cerremoni e tille mund te behet ne mnyre fare modeste brenda familjes dhe miqve te ngushte pa shume shpanzime....
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 28-08-2011 më 16:24
    Mos i bej dikujt ate,qe nuk ke deshire te ta bej dikush

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    mos ja pift sorra mendjen se edhe 2 milion mi pas ai i shpenzon ne nje aheng te till per pune sinetije ....ka pas pare tipi me ngren edhe lopt ...

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Njerezit i perdorin leket e veta ashtu sic duan brenda rregullave te shtetit ku jetojne dhe ku kane aktivitetin e tyre. Por per nje synetllik jane shume 200.000 Euro. Me aq lek mund te hapesh nje minibibloteke. Mund te financosht nje grup akademikesh te pergatisin nje enciklopedi per historine dhe traditen e shqiptareve te maqedonise. Me pak fjale mund te besh shume gjera ne te mire te komunitetit.

We never really grow up, we only learn how to act in public.

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    te solla kete vec per te te hapur tema te reja te meresh me "dhenjen e ligjeratave" sepse ndoshta tema paraprake tu ka bo monoton....

ps/ mund te mos jen nga struga-por gjithsesi jan SHQIPE....:d
    Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 28-08-2011 më 18:56
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Faqja 17 prej 20 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •