shikoni ju zotri intelekti,ka mundesi me te mos me citoni mua,as qe do tju citoj...
patriotizmin ekam kopje a nuk po duket a

smund te jem aq origjinale ne ndjenja e te nencmoj gjakun time,fisin tim,sjam aq e pist ne karakter e moral,e ne krenarin time se jam shqiptare,dhe se ashtu me ka qelluar te jetoj ne kete Tetove,me keto doke e zakone,nuk e pata zgjedhur une se cfar nacionaliteti te kem,e cfar feje,e si jem si te dukem etj etj...
por keto jan ceshtje te natyres,dhe ne smund t'i ndyshojm...
une as qe dua te ndryshoj mendimin tuaj,sepse ne venet e juaja ndoshta me nuk kalon ky gjak qe ka c'do [erson per vendlindjen e vete...
une nuk nencmoj popullin time,kuren e kures,po sikur jo 100 vite te jete pas botes,por edhe me biliona shekuj po qe.....une perseri do ti dal krah ketij populli,qofshin te pa logjikshme doket e tij....
madje: c'me hyne ne udhe mua se sa ka harxhuar filani e fisteku,po dojke ata te pasurit te investitojn mbi popullin,c'ke mor bur i dheut...
personi ne fjale mund te jete nje individ i thjesht qe ka punuar e ka mbledhur para,dhe don te beje dasem dhe c'ka....
ne ketu kemi politikana,te pasur,plus qe ate pasuri kan edhe nga ne,ate poste e kan nga ne,pa me thuaj cili ka investituar a?!
mos vall ka pune per stedentet ketu,a......ti po dojke te tjeret te ndihmojn...
po qese tu dukkan se shtridhen si urintha,edhe ju jeni nje mergimtar apo...
te holla me siguri keni,por jo qe te ndihmoni me para kesh dikend,por pre s'po hapni nje ndermarje te vogel dhe te punsoni punetor aty,keshtu mund te ndihmosh.....
ose....
madje je kaq i mencur,perse nuk behesht ndermjetsues i nje firmeje prej te arushat e bardha dhe te hapish nje filial ketu a....
me cfar pasurie u hasdiska mergimtari mor shoku,ai ate pasuri atje eka merituar sepse ka punuar,ka hapur kanale ndoshta,ka pastruar wc ndoshta atje ne mergim,apo eshte kujdesur per ndonje plak,porrrrrr.....ty sti ka mar hua ata para as i ka vjedhur.....
dhe vetem ai ka plotesisht te drejt ti harxhoj ata si ti doje zemra e tije-kupton....
Krijoni Kontakt