Close
Faqja 19 prej 20 FillimFillim ... 917181920 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 192
    Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Nga qielli ne toke ne te zbresin keta njeres qe do ti pershkruaje me poshte :

Tetovarja !! Patriotizmin qe shpreheni e keni nga natyra apo kopje ?? Ju s'munde ta ndyshoni mindimin time sai perket nje te pasuri shqietare qe harxhon miliona euro per sevda ,dhe kurre eshte fjala ndihme per popullin shtridhen si urrintha . Kurre ishte lufta ne Kosove ,dhe ne Maqedoni , nje pjese e madhe e atyre qe benin dasma apo ahenjgje te shtrejta shtridheshin si urrintha per ndihme luften apo ndihme populaten shqipetare . Kjo vazhdon per cdo shqipetare , pa marre parasyshe se nje shqipetare paska harxhuare 200 mije euro per nje syneti. Sa per mua keto njeres si te duane ne ti bejen femijet e tyre synet ,jo me Helikopter , pore ne te fluturojne me satelite per syneti ne Hene , apo Marse . Personalishte mua s'me pengon aspak .

Ka mundesi ju Tetovarja te me tregoni se c'eshte statuti i nje mergimtari apo emigranti ,simbas logjikes suaj kurre ai hasdiset me pasurine e huaj ???
    shikoni ju zotri intelekti,ka mundesi me te mos me citoni mua,as qe do tju citoj...
    patriotizmin ekam kopje a nuk po duket a
    smund te jem aq origjinale ne ndjenja e te nencmoj gjakun time,fisin tim,sjam aq e pist ne karakter e moral,e ne krenarin time se jam shqiptare,dhe se ashtu me ka qelluar te jetoj ne kete Tetove,me keto doke e zakone,nuk e pata zgjedhur une se cfar nacionaliteti te kem,e cfar feje,e si jem si te dukem etj etj...
    por keto jan ceshtje te natyres,dhe ne smund t'i ndyshojm...

une as qe dua te ndryshoj mendimin tuaj,sepse ne venet e juaja ndoshta me nuk kalon ky gjak qe ka c'do [erson per vendlindjen e vete...

une nuk nencmoj popullin time,kuren e kures,po sikur jo 100 vite te jete pas botes,por edhe me biliona shekuj po qe.....une perseri do ti dal krah ketij populli,qofshin te pa logjikshme doket e tij....

madje: c'me hyne ne udhe mua se sa ka harxhuar filani e fisteku,po dojke ata te pasurit te investitojn mbi popullin,c'ke mor bur i dheut...

personi ne fjale mund te jete nje individ i thjesht qe ka punuar e ka mbledhur para,dhe don te beje dasem dhe c'ka....

ne ketu kemi politikana,te pasur,plus qe ate pasuri kan edhe nga ne,ate poste e kan nga ne,pa me thuaj cili ka investituar a?!
    mos vall ka pune per stedentet ketu,a......ti po dojke te tjeret te ndihmojn...

po qese tu dukkan se shtridhen si urintha,edhe ju jeni nje mergimtar apo...
    te holla me siguri keni,por jo qe te ndihmoni me para kesh dikend,por pre s'po hapni nje ndermarje te vogel dhe te punsoni punetor aty,keshtu mund te ndihmosh.....

ose....

madje je kaq i mencur,perse nuk behesht ndermjetsues i nje firmeje prej te arushat e bardha dhe te hapish nje filial ketu a....

me cfar pasurie u hasdiska mergimtari mor shoku,ai ate pasuri atje eka merituar sepse ka punuar,ka hapur kanale ndoshta,ka pastruar wc ndoshta atje ne mergim,apo eshte kujdesur per ndonje plak,porrrrrr.....ty sti ka mar hua ata para as i ka vjedhur.....
    dhe vetem ai ka plotesisht te drejt ti harxhoj ata si ti doje zemra e tije-kupton....
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    juve ju ka asimilu feja islame,boll jemi ne pus por ju na e kaloni,keni shume pune per te ber,bota sot ben qudira ne fushen e shkences e teknologjis e ne merremi me syneti a nuk eshte per te qesh dhe per te qar ne te njejten koh.
    Tetovare hapni syt merruni me pune te ndershme duani kombin,urrene fen dhe kjo do ju qoj perpara,popujt qe jan mbeshtet ne fe sot luftoin per egzistenc kapirash zonja tetovare
    zotri Drenica.....

kapiri po si jo....

mos e nderlidhni fen me kete tem sepse aspak s'ka te beje...

c'do person eshte i lire te besoj ne ate qe deshiron....
    ne kemi qen ne pus edhe para 500 viteve,dhe seshte cudi per ne,jemi mesuar te rrim ne kete pus...

feja islame nuk thot mos meso,mos lexo,bile fjale t e para qe jan te shkruara ne Kur'an thuan lexo....

ne e duam me shum se c'do kush popullin tone,sepse cajo fe qe ju thuanu urrejeni,neve na meson te mos urrejm askend,edhe po na bene keq e na demtuan ne t'ua kthejm me te mire....

se jemi te asimilu ka faj tjeter kush,ka faj vet popilli shqipta,c'do shqipta ketu duhet te ndjej veten fajtor....
    sepse po te ishim edhe ne pjes e Shqiperis,me ne krye me xhaxhin Enver sot ndoshta sdo ishim ketu qe jemi,
    por e paret na kan lene ne kete toke ku sot jemi....

per shkenc e per teknologji ne presim dicka nga shqiptaret me intelktual se sa ne,sepse ne akoma sa kemi nis te mesojm alfabetin,avash avash shkojn keta pune...

une skam ndgjue se dikush qe eshte mbeshtur ne fe sot luftonka per ekzistenc,te pakten jo ata qe edhe une i perkas asaj feje....

Ne mbeshtetena ne Zote,sepse vetem AI rregullon c'do gje,
    pa buk e pa uj nuk vdesim....
    sa per teknologji e shkenc aspak nuk jan te domosdoshme per te "mbijetuar"

kapirish z.Drenica....
    Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 30-08-2011 më 11:31
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    zotri Drenica.....

kapiri po si jo....

mos e nderlidhni fen me kete tem sepse aspak s'ka te beje...

c'do person eshte i lire te besoj ne ate qe deshiron....
    ne kemi qen ne pus edhe para 500 viteve,dhe seshte cudi per ne,jemi mesuar te rrim ne kete pus...

feja islame nuk thot mos meso,mos lexo,bile fjale t e para qe jan te shkruara ne Kur'an thuan lexo....

ne e duam me shum se c'do kush popullin tone,sepse cajo fe qe ju thuanu urrejeni,neve na meson te mos urrejm askend,edhe po na bene keq e na demtuan ne t'ua kthejm me te mire....

se jemi te asimilu ka faj tjeter kush,ka faj vet popilli shqipta,c'do shqipta ketu duhet te ndjej veten fajtor....
    sepse po te ishim edhe ne pjes e Shqiperis,me ne krye me xhaxhin Enver sot ndoshta sdo ishim ketu qe jemi,
    por e paret na kan lene ne kete toke ku sot jemi....

per shkenc e per teknologji ne presim dicka nga shqiptaret me intelktual se sa ne,sepse ne akoma sa kemi nis te mesojm alfabetin,avash avash shkojn keta pune...

une skam ndgjue se dikush qe eshte mbeshtur ne fe sot luftonka per ekzistenc,te pakten jo ata qe edhe une i perkas asaj feje....

Ne mbeshtetena ne Zote,sepse vetem AI rregullon c'do gje,
    pa buk e pa uj nuk vdesim....
    sa per teknologji e shkenc aspak nuk jan te domosdoshme per te "mbijetuar"

kapirish z.Drenica....
    Zonja apo zonjusha tetovare
    Une besoi dhe jam thell i bindur qe armikun me te madh te kombit e kemi pas pikrisht fen islame,nese i kethehemi ne retrospektiv asnjeher feja islame nuk eshte marr me problemet kombetare,perkundrazi na u eshte paraqitur si penges per te hecur perpara.
    Une mbaj mend kur ne drenice njerzit kan sakrifiku edhe jeten per te mundesua shkollimin efemres,heqjen e feregjes etj etj dhe pengesa kryesore kan qen hogjollaret(te cilet ishin aleat te sllave) dhe ja arritem,sot per qudi jan qu lugat myslimanet dhe duan prap te kethejn feregjen.
    Kombi shqipetar ka pas dy demka siq thoshte i madhi kadare njeren komunizmin dhe e dyta fen islame.
    te paren e shporrem na ka mbet kjo me e keqja por edhe kjo e ka fundin,rinia shqipetare duhet te lexoi shume te dij se ku i ka rrenjet dhe ta marri fatin e kombit ne duar te veta,mos te merren me syneti e pislleqe alla turke.
    Ju te maqedonis duhet te jeni me fat qe nuk jeni asimili totalisht ne turq fal univerzitetit te prishtines,mbaj mend shok nga maqedonia qe studionin ne prishtin ne vitet e 80 dhe te ju them te verteten asgje nuk gjasonin ne shqipetar ata ishin te indoktrinuar me fen dhe turkun,por me kalimin e kohes i asimiluam ne shqipetar dua te them se univerziteti i prishtines ju ka shpetu nga humbja e te qenurit shqipetar.
    lereni fen sepse ajo eshte ushqim e injorantve te cilet nuk shofin me larg se hunda e tyre

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    shikoni ju zotri intelekti,ka mundesi me te mos me citoni mua,as qe do tju citoj...
    patriotizmin ekam kopje a nuk po duket a
    smund te jem aq origjinale ne ndjenja e te nencmoj gjakun time,fisin tim,sjam aq e pist ne karakter e moral,e ne krenarin time se jam shqiptare,dhe se ashtu me ka qelluar te jetoj ne kete Tetove,me keto doke e zakone,nuk e pata zgjedhur une se cfar nacionaliteti te kem,e cfar feje,e si jem si te dukem etj etj...
    por keto jan ceshtje te natyres,dhe ne smund t'i ndyshojm...

une as qe dua te ndryshoj mendimin tuaj,sepse ne venet e juaja ndoshta me nuk kalon ky gjak qe ka c'do [erson per vendlindjen e vete...

une nuk nencmoj popullin time,kuren e kures,po sikur jo 100 vite te jete pas botes,por edhe me biliona shekuj po qe.....une perseri do ti dal krah ketij populli,qofshin te pa logjikshme doket e tij....

madje: c'me hyne ne udhe mua se sa ka harxhuar filani e fisteku,po dojke ata te pasurit te investitojn mbi popullin,c'ke mor bur i dheut...

personi ne fjale mund te jete nje individ i thjesht qe ka punuar e ka mbledhur para,dhe don te beje dasem dhe c'ka....

ne ketu kemi politikana,te pasur,plus qe ate pasuri kan edhe nga ne,ate poste e kan nga ne,pa me thuaj cili ka investituar a?!
    mos vall ka pune per stedentet ketu,a......ti po dojke te tjeret te ndihmojn...

po qese tu dukkan se shtridhen si urintha,edhe ju jeni nje mergimtar apo...
    te holla me siguri keni,por jo qe te ndihmoni me para kesh dikend,por pre s'po hapni nje ndermarje te vogel dhe te punsoni punetor aty,keshtu mund te ndihmosh.....

ose....

madje je kaq i mencur,perse nuk behesht ndermjetsues i nje firmeje prej te arushat e bardha dhe te hapish nje filial ketu a....

me cfar pasurie u hasdiska mergimtari mor shoku,ai ate pasuri atje eka merituar sepse ka punuar,ka hapur kanale ndoshta,ka pastruar wc ndoshta atje ne mergim,apo eshte kujdesur per ndonje plak,porrrrrr.....ty sti ka mar hua ata para as i ka vjedhur.....
    dhe vetem ai ka plotesisht te drejt ti harxhoj ata si ti doje zemra e tije-kupton....

Citat a mundesi qe me mos te me citoni mua ,dhe ase qe do te citoje!!hehehehehe

Une u mundova qe kete teme ta trajtojme si teme te pergjitheshme ,dhe jo individuale . U pajtuame qe s'na intereson fundi fundit, se kushe sa harxhime bene per syneti apo ahengje te tjera.

Nuk po me intreson a'spak kush dhe si e harxhon pasurine , pore me intereson qe pasuria e tyre mos te jete e fituare ne krim, dhe te njollosen gjithe shqipetaret si kombe ne pergjithesi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 30-08-2011 më 18:03

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Habitem me ju qe thoni qe me ato para do kishte ngritur keshtu apo ashtu per te ndihmuar njerezit. Po mjafton ti investoje per te ardhmen e femijes, shkollimin e tij e me tej.
    Sado i pasur te jete parate nuk jane kurre te teperta. Si puna e jevgut dhe ky.
    Njerez qe rrojne per opinion te botes!
    Feelings change - memories don't.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Habitem me ju qe thoni qe me ato para do kishte ngritur keshtu apo ashtu per te ndihmuar njerezit. Po mjafton ti investoje per te ardhmen e femijes, shkollimin e tij e me tej.
    ai ka investu per rrushin e çunit.

20 vite me pare kane banue 10 vete me nji dhome.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276

Po ate ka bere dhe ai,per te ardhmen e e djalit ka menduar LOL

E ke gabim, ai rron qe ti eci trapi i djalit sa me mire
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ai ka investu per rrushin e çunit.

20 vite me pare kane banue 10 vete me nji dhome.
    Pse nuk jetojne me ashtu?
    Nje gje me bene pershtypje. Mire ne na ngopi Enveri ne nje shtepi 20 veta e s'na jepte shtepi po keta qe pane bote me sy para nesh pse vazhdojne te jetojne akoma ne koloni? Dhe ketu ne Amerike ka plot nga shqiptaret e Kosoves qe jetojne p.sh dy vellezer te martuar brenda me vjehrrin me vjehrren. Po jetohet?!

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Po ate ka bere dhe ai,per te ardhmen e e djalit ka menduar LOL

E ke gabim, ai rron qe ti eci trapi i djalit sa me mire
    Eshte garanci thua qe do kete sukses me femrat? Lum si une qe e kam bere djalin synet!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

E bete shume mire qe filluate qe tema te trajtohet si e pergjithshme , sepse ju ne kete raste keni te drejte plotesishte , kurre thoni se pasuria duhet te investoehte ne femijet .

Investimet per femijet dikush nga shqipetaret , nuk e kupton definicionin e investimit per femijet .

Faqja 19 prej 20 FillimFillim ... 917181920 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •