Postuar më parë nga
blueton
nuh musa , te peruroj per shkrimin dhe menyren se si e ke trajtuar kete rast edhe pse nuk je keru per se afermi te i shohish gjerat ashtu sic i shoh une nga afer,
une personalisht isha ne dasem , dhe cdo gje ishte perfekte, pa gabime njerezit u gostiten ,hengren moren pjese ne koncertin e estrades edhe pse une si kam per qejfi por nuk dtth se te gjithe nuk duhet ti duan ata. te nesermen ishte nje kenaqesi te merje pjese ne sehirin me pelivana, cdo gje perfekte ,njejte sikur me qene ne NOU KAM,P pse te mos bejme edhe ne nje ndeshje me pelivana sikur qe bejne spanjollet me DEMA.
te kthehemi pak tek harxhimet.... nga parate e gurbetcinjeve tane ,ketu rrotulleohet nje sume e madhe parash mde qindra miljon euro mbrenda 3 javesh ,po i pyete mnjerezit qe punojne kendej me zanat, te gjithe jane te kenaqur , si muratoret, si ata qe lyejne shtepi si ata qe meren me pllaka dtth te gjithe me shpirte presin qe te vije sezoni i dasmave dhe nga kjo perfitojne te gjithe.
ata te mencurit qe thone qe eshte mire te hapen fabrika ,une shkurt do ju them qe ne me se pari te ndalojme fenomenin e FALIMENTIMIT te ketyre qe kemi e lere ate te hapim te reja. eshte kollaj te flasish prej KUKESI ,GJIROKASTRE, PRESHEVE,PRISHTINE,PRIZREN GJAKOVE pa pasur asnje ide se si eshte gostivari apo njerezit kendej nga kjo nahi e jona, thjeshte me ardhjen e gurbetcinjeve kendej lulzon cdo gje si per pasaniket ashtu edhe per te v arferit, dhe .. kendej nga ne nuk ka njerez qe vuajn per kafshate buke, jane andej nga afrika, GOSTIVARI DHE TETOVA gjate kesaj kohe i ngjane si nje MINI MONTE CARLO.. vetura te rangut te larte , duke filluar nga lamborghini,ferarri ,porche ...... dhe me tutje ,besoj qe keto te aritura nuk kane te bejne me njerez budallenj ,por me njerez qe dine se cfar eshte jeta dhe si te shfrytezohet ajo,ne kemi nje pervoje te madhe mbi 4o vjet me civilizime dhe kultura andaj me se paku kemi nevoje per mend nga ata qe dje kan dalur ne evrope, une kam qene ne tirane ,prishtine dhe cdo kund ku eshte vend shqiptarie ,por besoni qe shpijat dhe pasurit qe jane kendej neper FSHATRAT , them FSHATRAT e GOSTIVARIT DHE TETOVES nuk i gjen askund,
prandaj ne mund te tallemi dhe te nencmojme ,por ajo ishte nje darsem private qe njeriu e ben per femijen e vet, ndersa dasmori njihet ne kto ane per miresine dhe ndihmen e tij ne cdo aspekt KOMBTAR,FETAR DHE NJERZORE ani pse dikush flet ne forum nga mosnjohja e gjerave apo nga inati
Krijoni Kontakt