Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të korrigjohet historia shqiptare, sipas kërkesave të Republikës së Turqisë?

Votues
291. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

55 18.90%
  • JO

236 81.10%
Faqja 37 prej 104 FillimFillim ... 2735363738394787 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 1037
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-08-2011
    Postime
    25
    votuan JO

****, ademgashi_dk, agu_dk, ajzberg, Antiproanti, ARIANI_TB, AskTheAnimals, Baptist, BlooD_VenoM, BlueBaron, daniel00, Dardanius, derjansi, Diella1, dielli1, DoLpHiN, don, rri mirë, Drenica 97, drenicaku, e panjohura, Edvin83, elza, Enkeleu, fegi, Fishtani1, Foleja_, Gameness, Genti.., Geri Tr, Gi de Masha, Goca_e_Tivarit, Gogi, Gregu, Hard, Hyllien, iliria e para, Illyri, illyrian rex, IL__SANTO, ismani, Izadora, Jack Watson, javan, Kermilli, Kreksi, kriko-38, l-island, Longarus, Lordlover, MaDaBeR, MafiaWarz, mario_kingu, medaur, mesia4ever, Mexhi, Nikk, Pa_doreza2, Pirate of Love, PLAKU, Pleakley, Principat, projekti21_dk, qeveriablu, Rrushi_CH, s0ni, Scion, seleukeia, Shpend Hajdari, Station, The_Capital, troptit, ubermensch-, ulisse, Uriel, Vidasusi, xfiles, Yes*, ylli_pr ... votuan 78 veta ose 82.98%

Nese ne jemi funderine anti shqiptare ,ju i bie te jeni funderina anti shqiptare dhe greke te perbetuar

kjo vjen sipas mendimit te PA DOREZA.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-08-2011
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Lere se do kene mallkuar veten qe se kane pare qe sondazhi ka opsion per te pare se kush e per cilin ka votuar Gjera te tilla ne fakt nuk eshte se jane te papritshme duke patur parasysh postimet qe bejne keta antare. Ata PO-ne e kane thene prej kohesh me mbrockullat qe kepusin neper pergjigjet e tyre. Sidoqofte turkoshaket jane me publik ne forum tani.
    Kur luan EL CLASICO o je me barcen o me realin ,ne kete rast sipas teje o je turk o je grek Po Darius??

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Ai ministri turk qe dha sondazhin se ka patur njerez te famshem ne ministrin turke me origjine shqiptare, kjo na del e vertete por kur e lexojmi gjuhen e te shprehurit te anetareve ketu sot pas 100 vite pamvarsije, merreni me mend se sa paska vuajtur populli shqiptarê ne kohen e turqise nga kjo pakicë shiptare me poste te larte ne Stamoll...
    ...pra ruana Zot nga pakica se kjo po i shkaktojka me shume deme popullit te tij se sa vete pushtuesi i huaj !

Provat jane ketu para syve, nuk na duhet deshmi tjeter !

PO--- 16 anëtarë----16.84% PO !
    JO ----79 anêtarë ----83.16% JO !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 28-08-2011 më 05:22
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga maurisi Lexo Postimin
    Kur luan EL CLASICO o je me barcen o me realin ,ne kete rast sipas teje o je turk o je grek Po Darius??
    Domethënë Shqipëria është topi i futbollit mes Ankarasë dhe Athinës? Ky është synimi?
    Po që do e çoni përpara këtë vend ju Turgutët.
    -

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    "Pikellimi i Kosoves eshte pikellimi yne, gezimi i Kosoves eshte gezimi yne" tha Erdogani me gojen e tij.
    Epo si ka mundesi qe turqit gezohen kur 3 milione shqiptaret ne Turqi nuk lejohen te kene shkolla shqipe?

Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Pse ofendon YES*?
    Aaaa qenke mosmirënjohës, unë të përshendes dhe ti më thua që të fyeva...Ke votuar që në fillim kur është hapë sondazhi, dhe tani u kujtove të thuash : jo e kam bërë gabim. Sa gallatë që jeni, mor aman. Mos do thuash tina që të harrova jevgjit grekë, nuku harrova una, por njësoj jeni juve. Dihet pse ke votuar pro, sepse nëse e arrin turku këtë, pse më pas mos të synojnë edhe vëllezërit e tu grekë më pas, fundja jevgjit kanë ditur shumë mirë të bëjnë marrëveshje bashkë.

votuan JO

****, ademgashi_dk, agu_dk, ajzberg, Antiproanti, ARIANI_TB, AskTheAnimals, Baptist, BlooD_VenoM, BlueBaron, daniel00, Dardanius, derjansi, Diella1, dielli1, DoLpHiN, don, rri mirë, Drenica 97, drenicaku, e panjohura, Edvin83, elza, Enkeleu, fegi, Fishtani1, Foleja_, Gameness, Genti.., Geri Tr, Gi de Masha, Goca_e_Tivarit, Gogi, Gregu, Hard, Hyllien, iliria e para, Illyri, illyrian rex, IL__SANTO, ismani, Izadora, Jack Watson, javan, Kermilli, Kreksi, kriko-38, l-island, Longarus, Lordlover, MaDaBeR, MafiaWarz, mario_kingu, medaur, mesia4ever, Mexhi, Nikk, Pa_doreza2, Pirate of Love, PLAKU, Pleakley, Principat, projekti21_dk, qeveriablu, Rrushi_CH, s0ni, Scion, seleukeia, Shpend Hajdari, Station, The_Capital, troptit, ubermensch-, ulisse, Uriel, Vidasusi, xfiles, Yes*, ylli_pr ... votuan 78 veta ose 82.98%

Nese ne jemi funderine anti shqiptare ,ju i bie te jeni funderina anti shqiptare dhe greke te perbetuar

kjo vjen sipas mendimit te PA DOREZA
    Kur luan EL CLASICO o je me barcen o me realin ,ne kete rast sipas teje o je turk o je grek
    Po ju njësoj jeni, mos na bëni si armiq tani, nuk i'u lë dot origjina jevge të jeni kundër njëri tjetrit. Ja, se ju përshëndes tani, të gjithë jevgjit kudo që ndodhen, si grekë, si turq, serbë....se keni goxha mbështetje.
    Ja ua thonë vëllezërit tuaj, tek kjo video

Nuk thonë kot, që humori është "gjysma" e së vërtetës...
    P.S: Mos ta shohi Hyllieni videon, se ka alergji të fortë nga Obama
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 28-08-2011 më 06:03

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Aaaa qenke mosmirënjohës, unë të përshendes dhe ti më thua që të fyeva...Ke votuar që në fillim kur është hapë sondazhi, dhe tani u kujtove të thuash : jo e kam bërë gabim. Sa gallatë që jeni, mor aman. Mos do thuash tina që të harrova jevgjit grekë, nuku harrova una, por njësoj jeni juve. Dihet pse ke votuar pro, sepse nëse e arrin turku këtë, pse më pas mos të synojnë edhe vëllezërit e tu grekë më pas, fundja jevgjit kanë ditur shumë mirë të bëjnë marrëveshje bashkë.
    Te gjithe GREKOFILET dhe SLLAVOFILET ,jane pro ketij nderrimi te historise ,ne menyre qe me vone te dalin dhe te thone : E SHIKONI O BOTE QE SHQIPTARET S'KANE LUFTUAR KUNDER TURQVE,BILE ATA NUK I QUAJNE AS PUSHTUES,KUR DIHET QE GJYSMA E EVROPES ISHTE NEN SUNDIMIN TURK,PRA SHQIPTARET JANE TURQ DHE SI RREJEDHIM S'KA SHQIPERI,PRA ESHTE KOHA QE ATE TE ASHTUQUAJTUR SHQIPERI TA NDAJME MIDIS NESH( sllavet dhe greket) SEPSE JANE TOKAT TONA QE NA JANE MARRE PADREJTESISHT::

Te njejtin pretendim kishin greket edhe ne fund te luftes se dyte boterore,se Shqiperia ishte bashkepuntore e boshtit,dhe kjo per arsyen se Italia sulmoi greqine nga kufiri Shqipetar,nderkohe qe greket lejuan mbretin Zogun te ikte si lepur duke kaluar permes Greqise dhe duke lene Shqiperine ne meshire te fatit.

Te njejten taktike duan te ndjekin edhe tani por kete rradhe ne menyre me te sofistikuar

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-08-2011
    Postime
    25
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Epo si ka mundesi qe turqit gezohen kur 3 milione shqiptaret ne Turqi nuk lejohen te kene shkolla shqipe?
    Kosovari dhe shqiptari ne shqiperi nuk lejon shqiptaret te shkollohet vetem se mban shami ti kerkon shkolla shqipe ne Turqi , te sugjeroj te kerkosh shkolla shqipe ne Itali se atje u asimiluan krejt per dallim nga shqiptaret e Turqise.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-08-2011
    Postime
    25
    Kermill ne fakt jane greket dhe sllavet qe nuk duan te ndrojne historin shqiptare se po u del ne mejdan e zeze e historise kombtare Skenderbeu

Citim Postuar më parë nga maurisi Lexo Postimin
    Kosovari dhe shqiptari ne shqiperi nuk lejon shqiptaret te shkollohet vetem se mban shami ti kerkon shkolla shqipe ne Turqi
    Po çfarë thua o mersin, sa birra ke pirë tani në Ramazan? Në Shqipëri u lejohet femrave me shamia, të ndjekin si shkollën e mesme, po ashtu të lartë, madje edhe të punojnë në shtet edhe me shami. Unë kam një të njohurën time që është mjeke, dhe punon në shtet dhe mban shami që në gjimnaz.
    Paradoksi këtu qëndron, se na akuzoni që në Shqipëri nuk lejohet shamia në shkolla (kur po gënjeni shumë fort në këtë pikë) dhe ndërkohë që pikërisht në Turqi - ku juve i'u digjet zemra për të, nuk lejohet shamia në asnjë shkollë dhe në asnjë institucion shtetërorë. U lejohet shamia, vetëm në universitete teologjike, por në asnjë institucion tjetër.
    Këto dengla, shiti atyre që t'i blejnë. Ah, nuk ka lezet të gënjeni në Ramazan, dhe dy ditë para Fitër Bajramit, nuk i'u shkon vallahi bilahi tallahi...

Faqja 37 prej 104 FillimFillim ... 2735363738394787 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •