Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të korrigjohet historia shqiptare, sipas kërkesave të Republikës së Turqisë?

Votues
291. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

55 18.90%
  • JO

236 81.10%
Faqja 36 prej 104 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 1037
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Keta do jene ne te ardhmen mesusit e Historise se lavdishme te popullit shqiptar sipas diktatit aziatiko arabik nga Romelistani !
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    funderrinat antishqiptare te deklaruara te forumit jane keto:
    Adna, ahmed_tr, dijetari, figaro, fisniku-student, ganimet, Genn Kelmendi, imer68, INDRITI, Kryqi i Paqes, Marmara, maurisi, Qendrim452, Sovrani, zenusi, Ziti
    mund te kete ndonje qe ka humbur udhen ne oborr te shtepise se vet aty por -ja qe e kane humbur
    Baptist faleminderi shum I nderuar nje gjume te embel
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    votuan PO

Adna, ahmed_tr, dijetari, figaro, fisniku-student, ganimet, Genn Kelmendi, imer68, INDRITI, Kryqi i Paqes, Marmara, maurisi, Qendrim452, Sovrani, zenusi, Ziti ...votuan 16 veta ose 17.02%

votuan JO

****, ademgashi_dk, agu_dk, ajzberg, Antiproanti, ARIANI_TB, AskTheAnimals, Baptist, BlooD_VenoM, BlueBaron, daniel00, Dardanius, derjansi, Diella1, dielli1, DoLpHiN, don, rri mirë, Drenica 97, drenicaku, e panjohura, Edvin83, elza, Enkeleu, fegi, Fishtani1, Foleja_, Gameness, Genti.., Geri Tr, Gi de Masha, Goca_e_Tivarit, Gogi, Gregu, Hard, Hyllien, iliria e para, Illyri, illyrian rex, IL__SANTO, ismani, Izadora, Jack Watson, javan, Kermilli, Kreksi, kriko-38, l-island, Longarus, Lordlover, MaDaBeR, MafiaWarz, mario_kingu, medaur, mesia4ever, Mexhi, Nikk, Pa_doreza2, Pirate of Love, PLAKU, Pleakley, Principat, projekti21_dk, qeveriablu, Rrushi_CH, s0ni, Scion, seleukeia, Shpend Hajdari, Station, The_Capital, troptit, ubermensch-, ulisse, Uriel, Vidasusi, xfiles, Yes*, ylli_pr ... votuan 78 veta ose 82.98%
    faleminderit Adem Gashi Kam nje kritik te vogel ndaj teje me teri nofka !!!!
    Nderimet e mia gjumin e embel

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    ka ardhe koha me zgjedhe ndermjet serbise apo evropes, turqise, amerikes.
    amerika nuk mund ta kuptoje evropen pa turqine.
    boll me historine e serbise ne shkollat shqiptare.
    te gjithe ata qe duan te na armiqesojne me turqine ia duan te keqen shqiperise.

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Baptist!
    Je gabim.
    Kryqi i Paqes keni qene ne sherbim te sulltanit vetem e vetem per t'i perfituar Kishat Ilire per ti tjetersuar ne dobi e juaj Hijenat e afrikes perfitojn ne kurrizin e te tjerve
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 27-08-2011 më 21:40

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    ne kohen e otomaneve katoliket e turqise kane pasur shume me shume te drejta se sa ata kane sot ne amerike apo evrope.

Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Kryqi i Paqes keni qene ne sherbim te sulltanit vetem e vetem per t'i perfituar Kishat Ilire per ti tjetersuar ne dobi e juaj Hijenat e afrikes perfitojn ne kurrizin e te tjerve
    Gabim teknik. Pa dashje kam votuar Po. Te pakten une nuk votoj kurren e kurres Po ne kete rast. Nejse keqkuptime ndodhin, kur e pashe se c'kisha votuar ishte vone.
    Pra vota ime eshte JO People. Per pak sa iu be qejfi turqve te forumit............................ funny!
    Paqe!
    Paqe!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Baptist!
    Je gabim.
    E thash qarte se:
    mund te kete ndonje qe ka humbur udhen ne oborr te shtepise se vet aty, por -ja qe e kane humbur
    Por edhe te humburit mund te gjejne shpetim - po qe se e kerkojne me te vertete.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ne kohen e otomaneve katoliket e turqise kane pasur shume me shume te drejta se sa ata kane sot ne amerike apo evrope.
    ne cilin vend te turqise paska pasur katolik keshtu?
    Dhe c'te drejta u mohohen katolikeve ortodokseve budisteve apo muslimaneve ne amerike -e qe per dallim i paskan pasur me tepri tek egersirat aziatike keshtu?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    funderrinat antishqiptare te deklaruara te forumit jane keto:
    Adna, ahmed_tr, dijetari, figaro, fisniku-student, ganimet, Genn Kelmendi, imer68, INDRITI, Kryqi i Paqes, Marmara, maurisi, Qendrim452, Sovrani, zenusi, Ziti
    mund te kete ndonje qe ka humbur udhen ne oborr te shtepise se vet aty por -ja qe e kane humbur
    Lere se do kene mallkuar veten qe se kane pare qe sondazhi ka opsion per te pare se kush e per cilin ka votuar Gjera te tilla ne fakt nuk eshte se jane te papritshme duke patur parasysh postimet qe bejne keta antare. Ata PO-ne e kane thene prej kohesh me mbrockullat qe kepusin neper pergjigjet e tyre. Sidoqofte turkoshaket jane me publik ne forum tani.

Faqja 36 prej 104 FillimFillim ... 2634353637384686 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •