Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 68
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Pse vetem kur kerkojne Shqiptaret ate cfare duan, e quan destabilizim te ballkanit!? Nese mbrapa kesaj levizje eshte me te vertete Turqia, atehere po te presim derisa te behemi te zot te vetes dhe te jemi ne gjendje te kerkojme te drejtat tona. Atehere kur fjalet do te kene me te vertete peshe.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Cila prej vendeve tona fqinje ne Ballkan nuk eshte anetare e BE dhe i eshte mohuar kerkesa per anetaresim ne BE? Te gjithe popujt tane fqinje, ose jane vende anetare te BE, ose jane ne proces per tu anetaresua ne BE. Turqia eshte delja e zeze e Ballkanit, qe nuk e duron dot situaten ne te cilen e gjen veten: nga nje ane aspiratat e saj per anetaresim ne BE veniten me cdo dite qe kalon duke e izoluar veten nga kontinenti evropian; nga ana tjeter i duhet te shohi edhe se si te gjithe popujt e saj fqinje, qe dikur ishin pjese e hegjemonise se saj, sot jane nje hap larg integrimit te plote ne Evrope.

Nje Shqiperi, Kosove, Maqedoni, Mal te Zi ne Evrope, a do t'ia kene me nevojen Turqise ashtu sic i kane pasur? Rritja e influences se BE mbi keto shtete ballkanike, ul imazhin dhe hegjemonine e interesave turke ne Ballkan. Pra Turqia i shikon aspiratat e ketyre vendeve per anetaresim ne BE, si nje kercenim per interesat e saj.

Albo
    Ju faleminderit per pergjigjen ,pore per momentin une theme se shqipetaret duhet te jene te kujdes'shem dhe ta mprehin thiken ne te dy anet.

C'do vonese qe e bene BE, me izolimin e ballkanit ,gjithe ajo vonese shkon ne favor te Turqise. Kete trike politike e dine edhe BE, pore edhe Turqia , kurse shqipetaret ende nuk e kane te qarte . Sa me shume qe BE , do te i izoloje shqipetaret ,aqe me shume Turqia, do ti beje propgandat e saja. Bullgari dhe Rumania ishin shtete te cilat nuk i plotesonin standardet per anetaresim ,pore nga friga e rusise , BE ishte e detyruare ti anetaresoje keto dy shtete.

Per mos me i besuare te gjitha intrigat e evropes dhe Turqise shqipetaret duhet te pregaditen.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    E mira eshte se ti dhe bashkemendimtaret tu jan raritet ne shqiperi ,ndikimi juaj eshte barazi me zero, minoritaret nuk do te vendosin per te ardhmen e kombit shqiptare!
    Nj avatar i till Margus,nuk i shkon te sillet si ty.Shoh qe vetem fyen dhe nuk merresh me shkrimet.Keshtu nuk perfiton vetem se shkarkon nje urrejtje ,perte ngarkuar nje me te madhe.Kam provuar dhe une dhe me jep shije te keqe e pendohem.

TetovaMas
    Citim:
    Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Dy shtetesia i jepet individeve na te cilet shoqeria perfiton.I jepet ne shenje nderimi, personave vip qe kontribojne ne permiresimin e imazhit te shqiptarve ne bote,i jepet nje investitori specifik,qe jeton ne kete vend per hskume kohe qe ti krijoje kushte lehtesusese,por nuk i jepet nje populli te tere te nje shhteti fqinj.Shqiptaret e shqiperse ka ndale lakuriq nga koha e diktatures dhe me veshtiresi te medha po mund te integrohen per te perballuar veshtiresite ekonomike.Ka akoma shume familje me ndihme sociale.Nese tev gjithe ju do te vinit e te hapnit bisnese ketu, duke qene me te fuqishem ekonomikisht, per shkak te liberalizimit te perfituar qe 70 vjet me pare,atehere ne do te viheshim ne veshtiresi dhe problematika do te jete per te bere estrade maqedonasit dhe serbet.Nje tjeter pengse eshte se ju, shqiptaret e kosoves dhe maqedonise suportoni nje problematike sociale te ushqyer nga mardheiet ne vendin tuaj.Ju mbartni nje doze terenduar islamike e cila mund te preke interesat e komuniteteve te nje tejter klture.
    Fundi fundit dyshtetesia, jepet kur te na interesoje dhe jo kur te na hape problem,si mes vedit dhe me vendet e rajonit.Pra dhe se shume te drejta ligji i pranon, eshte arsyeja ajo, qe ben ligjin te mos veproje,ose ta kufizoje per raste specifike.
    Aleanca po vrapon me pras ne ..........!Lejeni kete popull rehate e te gezoje ne paqe fukarallikun e vet.

Sa qesharake qe jeni me kete komentin tuaj !! Njeri me zemr ndoshta shume te ngushte !
    Po mir si ta merr mendja ty, une i shpik nga vetja keto qe them, por, nga nana tjeter nuk jemi ne gjyq qe ti kerkojme aktet ligjore njeri tjetrit.Une kam ndjekur politiken shqiptare dhe e njoh ate dhe nese nuk eshte bere asgje ne kete kerkese ,ju duhet te kuptoni se une kam shprehur nje te vertete.
    Meqenese po me ngacmon dhe ne mendimin personal.Ju betohem senuk kamasnje ndjesi qe ju te jeini pjese e popullit tim me te njetat te drejta si dhe ne.Ju keshilloj te respektoni vendin tuaj te quajtur Maqedoni,punoni per vete dhe per te, integrohuni dhe tergoni se jeni nje popull dashamires ne interes te paqes te mbushur me dashuri njerezore.I thone Aleksandri i Madh i mqaedonise , por ishte ilir, e pra iliret e Maqedonise jeni ju e mos e braktisni ate si braktiset manastirin e te tjera kulte nderi.

1 milion shqipetare nga Shqiperia jetojne jashte ,dhe nje pjese e tyre kane marre edhe nenshtetesi te po atyre shteteve ku punojne dhe jetojne . Po te ishin te gjithe simbas mendimit te juaj atehere shqipetareve te Shqiperise nuk eshte dashur qe te ju jepet nenshtetesi greke , angleze , amerikane apo gjermane .
    Po ate qe te thashe dhe une, keto vende jane te zhvilluara dhe kane mundesi te suportojne nje numer te konsiderueshem emigrntesh , qofshin dhe bukeshkale.Shqiparia mbytet dhe dhe armiqte do te ferkojne duart.Nese ka nje shpikje per te fundose shqiperine ,kjo eshte me e sigurta.
    1) Shqiperia nuk ka fukarallek , pore Shqiperia eshte vende i njeresve luksos ,
    Nese syu i nje maqedonasi qe ka gezuar lirite 70 vjet me pare, pranon lluks nivelin e shqiptareve qe gezuan nje liri te cunguar ne vetem disa vjet me pare, atehere ju jeni te pamundur per te bere perpara, diku tjeter e keni dufektin!!!Shqiparia nuk eshte me e fuqishme se Gjermania apo BE, vende te cvilat kane ju kane mbeshtete,me nje potencial ekonomik e kulturore te njgashem me parajsen .Kur su bete ne gjermani do te thote se ju rrezikoni te sillni eksperienca te hidhura ne shqiperi.

2) Ne Shqiperi nuk ka probleme fetare dhe ase qe do te kete.
    Qe nuk ka kete e di une jo ti.Por qe nuk do te kete me ardhjen tuaj kush me siguron?A nuk po keni kete problematike ne vendin tuaj, apo dhe ne vendet perendimore qe ju kane bere nder?Hajdeni ketu dhe na kerkoni sherihatin!!!!!na kerkoni mbulesen , devene dhe mbulimin e njerit sy.Jo zoteri ka dhe nje komunitet tjeter shqiptare ne shqiperi qe nuk i pranon keto dhe kerkush nuk ka te drejte te na prishe kete ekujliber te vendosur nga fillozofia e s'di se kuj.

Personlisht mendoj se shqiptaret duhet te bashkohen ne europe dhe kjo do te thote , se do te realizohet atehere kur niveli ekonomik te jete i barabarte, kur stansatrtet e lirise dhe te drejtat jane te barabarta, kur nivlet socialkulturore te jene ne te njeten linje , kur secili prej nesh do te konsideroje te konsideroje BE si vendin e tij dhe te punoje me perkushtim ne zhvillim e ne mbrojtje te saj.

Juve sot ju duhet bashkimi per qellime nacionaliste, per tu ndjere me potenciale se maqedonasit, per ti penguar ato , per ti dhunuar qe te bejne nje jete nen diktatin tua, ndoshta si nje suport per kerkesa irredentistej.Kjo eshte nje politike prej njerzish primitiv.Dy popuj zhvillohen ne gare vlerash, me kontribut te ndersjellete dhe jo me garen e antivleres , duke treguar forcen , egersine , mundesine per te bere keq, etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 26-07-2011 më 05:12
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Albo !! A bene ta dijme pake me saktesishte ,se pse eshte propagande e Turqise, per destabilizimin e Shqipetareve ??

po eshte propagand e turqis sepse disa ketu i shohin ceshtjet vetem me aspektin fetar. dhe me pas nxjerin lloj lloj argumentesh absurde ne mbeshtetje te ketij argumenti. ketu kane hall se mos u destabilizohet maqedonia apo mal i zi ndersa per kosoven nuk shoh asnje arsye pse do te destabilizohet.
    kjo eshte destabilizuese per rajonin e ballkanin dhe europen etj thua se po na flet ndonje komisioner europian ketu. sepse dihet europa mendon keshtu vetem per stabilitet pastaj se si arrihet ky stabilitet nuk ka rendesi, nuk ka rendesi nese nga brenda ky stabilitet zien me urrejtje e tensione si nje tenxhere me presion. keta kerkojn stabilitet artificial keta se kuptojn akoma se shqiptaret ne maqedoni skan per te bashkjetuar kurre paqesisht me maqedonasit po ashtu edhe ata te malit te zi. se kuptojne se sapo tu jepet mundesia se kurdo ne cdo kohe do te kene syte dhe mendjen nga shqiperia dhe se do te bejne cdo gje per tu bashkuar. kjo gjendje e tille nuk quhet stabilitet por gjendje tensioni e tejzgjatur e cila domosdo nje dite do te shperthej nje dite do te clirohet duam apo sduam ne.
    keta e kane kollaj nga shqiperia te flasin per stabilitet te shqiptareve ne maqedoni sepse po flasin ne kurriz te te tejre shqiptare dhe jo per veten e tyre sepse per vete jane rehat me shtet me qeveri shqiptare askush nuk u rri mbi koke nuk duhet te luftojne me askend per te folur gjuhen per te shkruar gjuhen per te mbajtur flamurin fene etj.

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anëtarësuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikë
    Postime
    251
    Ore boll se lat nam , pse ato lojrat qe ben greqia nuk jan destabilizuese per rajonin, ata ne nje far menyre kerkojn qe te destabilizojn shqiperin, apo nuk na qenkan destabilizuese per te vetmen arsye se shqiptaret nuk ndihen.

Un jam pro mendimit qe shqiptaret e maqedonis te marin pashaporta shqiptare, ne diasport (europ) ata jan elementi me pak kriminal sa per dijeni.

Ndoshta nuk esht mendimi i shendosht por ky esht mendimi im nese duhet te destabilizohet rajon qe te stabilizohet Shqiperia ateher le te behet.
    Mos haroni bashkpatriota se per tu stabilizuar rajoni europa vendosi qe te destabilizonte Shqiperin.
    Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kjo aleanca kuq e lesh i zi e vv-vet vendpo.rdha e mjafti e g999-ta e tjera kesij organizata e njesite guerile.. jan grupacione lahperesh.. qe prodhojne ngatrresa ose 21 janare..

mjafti prodhoj erion velira e idajet generall-beqira.. olta xhacka e taulant ballo zivera..

pra qelbaniker.. e qelbanikesha..

keshtu dhe kjo aleanca e leshkuqo-leshzive..

pun boshe..

ne shqiperi , kosove e maqedoni..ka tashme parti politike te rregullta..

kush do qe te meret me politik zgedh nje nga keto parti dhe i sherben kombit e popullit e vendit.. seriozisht brenda institucioneve legale..

pra larg nga keta faqezij..

..

Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Juve sot ju duhet bashkimi per qellime nacionaliste, per tu ndjere me potenciale se maqedonasit, per ti penguar ato , per ti dhunuar qe te bejne nje jete nen diktatin tua, ndoshta si nje suport per kerkesa irredentistej.Kjo eshte nje politike prej njerzish primitiv.Dy popuj zhvillohen ne gare vlerash, me kontribut te ndersjellete dhe jo me garen e antivleres , duke treguar forcen , egersine , mundesine per te bere keq, etj.
    sa gjynah keta mqedonasit cfare po heqin nga shqiptaret e paskemi kuptuar gabim neve dmth qenkan shqiptaret ata qe i "detyrojne" maqedonasit te sillen keq me shqiptaret atje. sepse keta jane primitiv duan te tregojne forcen, egersine, i dhunojn, keta duan qe maqeonasit te bejne nje jete nen diktatin e shqiptareve etj. sa te poshter paskan qene keta shqipteret .
    deri ne 2001 kur u be lufta ne maqedoni shqipteret skishin asnje te drejte deri aty ishte puna saqe nga shqiperia nuk mund te kalohej nje liber i shkruar ne shqip(ne dogan ti kthenin ose ti grisnin). deri ne ate kohe shqiptaret nuk kishin perfaqesim politik edhe pse ishin 30% e popullsis nuk kishin asnje te drejte vendimarrje etj. maqedonasit per tua dhen keto te drejta u desh lufta. lufte e cila u mbeshtet me pas edhe nga nderkombetaret ku me ndermjetsim te tyre u arrit marveshja midis maqedonasve dhe shqiptareve. aq te mire jane maqedonasit saqe as gjuhen nuk e lejonin imagjinoni te tjerat. gjithsesi edhe me merrveshje perseri jane perpjekur tu bejne bisht ku me hile e ku me dredhi detyrimeve qe u vijne ne baz te marveshjes. shqiptaret atje duhet cdo dite te luftojne ne ne cdo menyre te mundshme demokratike ligjore ose jo per te ruajtur keto te drejta qe kane mare dhe per te arritur ata qe u mungojne. dhe tani ne tere kete situat fajin e kane shqiptaret sepse keta nuk duan te integrohen keta nuk ecin para duke patur parasysh vlerat sepse keta jane primitiv jane te eger etj etj etj .
    booooooh po pik e zeze se me ke do integrohen shqiptaret ketu se me ke do komunikojne se me ke do bashkejetojn. a mund te flitet te jetohet me bashkejetohet me nje i cili te shikon si teper i cili te shikon si inferior i cili ska as deshiren me minimale per te bashkejetuar me ty i cili ka pasur gjithmon pushtetin por asnjeher sti ka dhen te drejtat me deshire por me dhune te inponuara.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kanina : 26-07-2011 më 06:26

Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga Djal Dimali Lexo Postimin
    Ore boll se lat nam , pse ato lojrat qe ben greqia nuk jan destabilizuese per rajonin, ata ne nje far menyre kerkojn qe te destabilizojn shqiperin, apo nuk na qenkan destabilizuese per te vetmen arsye se shqiptaret nuk ndihen.

Un jam pro mendimit qe shqiptaret e maqedonis te marin pashaporta shqiptare, ne diasport (europ) ata jan elementi me pak kriminal sa per dijeni.

Ndoshta nuk esht mendimi i shendosht por ky esht mendimi im nese duhet te destabilizohet rajon qe te stabilizohet Shqiperia ateher le te behet.
    Mos haroni bashkpatriota se per tu stabilizuar rajoni europa vendosi qe te destabilizonte Shqiperin.
    mos e vri mendjen se cfare ben greqia maqedonia kunder shqiptereve. mos e vri mendjen se keto jane padrejetesi destabilizuese per rajonin dhe sidomos per shqipteret. mos e vri mendjen sepse po te jesh ndonje ortodoks nga ata radikalet qe u jane mbyllur syte nga ata qe shohin me syte e fese ua falim ketyre shteteve te krishtere ska problem se i kemi vellezer. ata e bejne sepe shqiptaret jane te keqinj ata e bejne se jane te "detyruar" nga dhuna egersia dhe padrejtesit e shqipterve.
    kupton ti apo jo??!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kanina : 26-07-2011 më 06:29

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    sa gjynah keta mqedonasit cfare po heqin nga shqiptaret:^lulja3 e paskemi kuptuar gabim neve dmth qenkan shqiptaret ata qe i "detyrojne" maqedonasit te sillen keq me shqiptaret atje. sepse keta jane primitiv duan te tregojne forcen, egersine, i dhunojn, keta duan qe maqeonasit te bejne nje jete nen diktatin e shqiptareve etj. sa te poshter paskan qene keta shqipteret .
    deri ne 2001 kur u be lufta ne maqedoni shqipteret skishin asnje te drejte deri aty ishte puna saqe nga shqiperia nuk mund te kalohej nje liber i shkruar ne shqip(ne dogan ti kthenin ose ti grisnin). deri ne ate kohe shqiptaret nuk kishin perfaqesim politik edhe pse ishin 30% e popullsis nuk kishin asnje te drejte vendimarrje etj. maqedonasit per tua dhen keto te drejta u desh lufta. lufte e cila u mbeshtet me pas edhe nga nderkombetaret ku me ndermjetsim te tyre u arrit marveshja midis maqedonasve dhe shqiptareve. aq te mire jane maqedonasit saqe as gjuhen nuk e lejonin imagjinoni te tjerat. gjithsesi edhe me merrveshje perseri jane perpjekur tu bejne bisht ku me hile e ku me dredhi detyrimeve qe u vijne ne baz te marveshjes. shqiptaret atje duhet cdo dite te luftojne ne ne cdo menyre te mundshme demokratike ligjore ose jo per te ruajtur keto te drejta qe kane mare dhe per te arritur ata qe u mungojne. dhe tani ne tere kete situat fajin e kane shqiptaret sepse keta nuk duan te integrohen keta nuk ecin para duke patur parasysh vlerat sepse keta jane primitiv jane te eger etj etj etj .
    booooooh po pik e zeze se me ke do integrohen shqiptaret ketu se me ke do komunikojne se me ke do bashkejetojn. a mund te flitet te jetohet me bashkejetohet me nje i cili te shikon si teper i cili te shikon si inferior i cili ska as deshiren me minimale per te bashkejetuar me ty i cili ka pasur gjithmon pushtetin por asnjeher sti ka dhen te drejtat me deshire por me dhune te inponuara.
    Spake kuptuar gje nga jo cfar kam thne, ose nje ndjesi e brendeshme te detyron ta deformosh.Dy popuj te barabarte ne numer , nese njeri dominon do te thote se dominon me vlera dhe jo antivlera.Shqiptaret nese ndjehen mbrapa, duht ta shikojne problemin tek aftesiet e tyre per te vrapuar ne kete maratone te jetes.Nuk e shoh kete problematike ne shqiptaret e greqise.Kane humbur ne nocionin nacinal, por fundja ky nocion vlen deri ne ate rest kur i sherben cilesise se jetes dhe jo te kundertes. Shqiptaret atje jan dominues po aq sa dhe greket.Ato u sollen sipas fatit qe i dhuroi historia e perbashket e popujve te ballkanit. "Shtepie re jete e re".gam mgam per flamure, gam gam per fe, kurre rehat nuk gjen.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Spake kuptuar gje nga jo cfar kam thne, ose nje ndjesi e brendeshme te detyron ta deformosh.Dy popuj te barabarte ne numer , nese njeri dominon do te thote se dominon me vlera dhe jo antivlera.Shqiptaret nese ndjehen mbrapa, duht ta shikojne problemin tek aftesiet e tyre per te vrapuar ne kete maratone te jetes.Nuk e shoh kete problematike ne shqiptaret e greqise.Kane humbur ne nocionin nacinal, por fundja ky nocion vlen deri ne ate rest kur i sherben cilesise se jetes dhe jo te kundertes. Shqiptaret atje jan dominues po aq sa dhe greket.Ato u sollen sipas fatit qe i dhuroi historia e perbashket e popujve te ballkanit. "Shtepie re jete e re".gam mgam per flamure, gam gam per fe, kurre rehat nuk gjen.
    e para shqiptaret nuk jane te barabart ne numer me maqedonasit. nga te dhenat zyrtare shqiptare jane 25% dhe maqedonas diku te 60% pjesa tjeter jane serb, rom, bullgar, grek etj.
    pse zoteri u dashka te humbasin gjithmone vetem ne ne aspektin nacional??!!!! per neve sduhet te jete kaq i rendesishem ndersa per te tejret le te jete le ta tolerojm?!!!! me cfare llogjike ne duhet te asimilohemi dhe te tejret jo. pse te tjeret ne emer te cilesis se jetes qendrojne ata qe jane ndersa ne duhet te sakrifikohemi te asimilohemi??!!!! pse smund te jemi ne keta qe jemi ata te jene ata qe jane dhe te bashkejetojme?!!
    humbem(u asimiluan) arvanitet humbem edhe shume ortodoks te tjere ne maqedoni e kosov per shkak te cilesis me te mire te jetes po ata kur do te humbin ndonje gje??!!!
    ata na dominojne me vlera?!! ti kam thene me larte po ti them dhe njehere. ata nuk lejonin gjuhen shqipe ata nuk lejonin flamurin ata nuk lejonin asnje te drejte, ata i quajne shqiptaret rome ose te ardhur, ata ende nuk bejne investime ne pjeset e banuara me shqiptare dhe i len ne kushte te mjerushme, niveli arsimor i shqiptareve ne maqedoni eshte me i uleti nder shqiptaret e ish jugosllavis(kjo ndikon edhe ne fetarizmin e larte te tyre) etj etj jane te pafundme ato qe mund te te them. nuk e di por vetem vlera nuk mund ti quaj. nuk eshte se ata u shpallen kunder radikaleve islamik dhe moren veprime vetem kunder tyre ne kete rast mund ta quaja dhe vlere por ata u moren me shqiptaret ne pergjithesi ishin apo sishin radikal thejsht se ishin shqiptare dhe se ishin mysliman. jo te gjithe myslimanet jane radikal dhe te garantoj une se ne krahasim me popullsin e pergjithshme radikalet jane shume pake. ne fakt puna e radikalizmit eshte perdorur vetem per te justifikuar politikat kriminale te tyre. sepse radikalet ata i kane ushqyer vete ne menyre qe te kishin justifikimin ne xhep.
    ti justifikon politikat e tyre kriminale dhe te padrejta ne menyren me absurde dhe te pakuptimt qe ekziston.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kanina : 26-07-2011 më 09:54

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •