mundet kjo video oj hall me tregue se dhe me spiuna te shkaut LPK-ja vrau veprimtaret e LDK-se e se i pagoj kto vrasesa e spiuna (sikurse farukin..) me miljonat e mbledhura pi djerses se diaspores qe diaspora i dha per me luftue shkaun e jo ldk-ne.
keq punt oj hall..
prandaj ish shqetsue dhe mbledhsi i miljonave pi hamburgit per ceshtjen bllaca..
po i del horrlliku..
..
Ekskluzive III, Faruku: UÇK kidnapoi civilë
…
Prishtinë – Horrori i dëshmisë së Fahrudin Gashit – “Farukut” dhënë Prokurorisë së Hagës, vijon në 6 minutat tjerë, të shkëputur nga videoinçizimi ekskluziv.
“…Ushtria Çlirimtare e Kosovës ka pasur komandë e disciplinë. Pa dijen e komandantit nuk është bërë asgjë… UÇK më ka çarmatosur dy herë dhe së fundmi, në ditën kur delegacioni kosovar është nisur në Konferencën e Rambujesë, ma kanë marrë pushkën përgjithmonë Fatmir Shurdha dhe Skënder Hoti, i njohur me emrin “Tigri”. Ata më kanë çarmatosur… Ku ka tym ka edhe zjarr, dhe UÇK ka bërë kidnapime të civilëve…”, ka deklaruar Fahrudin Gashi – “Faruku”, në cilësinë e dëshmitarit të mbrojtur, në vazhdim të dëshmisë së tij për Tribunalin e Hagës.
Portali LajmeShqip.com publikon në vijim videoinçizimin e pjesës së tretë, nga një seri më e gjatë e dëshmisë së protagonistit kontravers e engimatik të Rastit “Bllaca”, të dhënë për Tribunalin e Hagës, më 21 janar 2004, në bazat e KFOR-it finlandez, në Lypjan.
Gashi, i cili ka pranuar në pjesën paraprake të intervistimit se ka qenë dhe është ende mik i mirë me pjesëtarë të ish-policisë serbe në komandën e Shtimes, i ka thënë hetuesit të Prokurorisë së Hagës se ka pasur kidnapime dhe zhdukje të civilëve gjatë luftës në zona të UÇK-së.
Sipas tij, për fatin e këtyre të zhdukurve dinë më së miri komandantët e zonave përkatëse Fatmir Limaj, Komandant Remi, Shkuri Buja, Sylejman Selimi…
Sipas dëshmisë së Gashit, ata e dinë dhe janë përgjegjës për secilin të zhdukur.
“Pa dijen e tyre nuk ka guxuar të shkrepet asnjë fishek”, potencon Gashi, duke u shprehur i bindur se “në Shqipëri dhe në vende të ndryshme mund të ketë kampe të përqëndrimit, ku janë mbajtur dhe mbahen ende pengjet e UÇK-së”, ashtu sikurse, gjithnjë sipas tij, “edhe në Serbi mund të ketë kampe ku mbahen pengje dhe të zhdukur nga Kosova”.
Fahrudin Gashi – “Faruku”, i jep këto dëshmi para hetuesit të Prokurorisë së Hagës, më shumë se shtatë vjet më parë, duke i përforcuar ato me të dhënën se ka raporte të mira dhe ka informacione nga të dyja taborret, edhe nga shqiptarët e edhe nga serbët.
Një nga problemet kyçe të Prokurorisë së Tribunalit të Hagës, përpos përmbushjes së dëshmive se “UÇK ka bërë krime mbi civilët” ka qenë përforcimi i argumentit se “në UÇK ka pasur hierarki, komandë e disciplinë në të gjitha zonat”.
Kjo pjesë e intervistimit të dëshmitarit të mbrojtur Fahrudin Gashit, ka të bëjë pikërisht me këtë temë.
Fahrudin Gashi – “Faruku” është një prej protagonistëve kyç dhe shumë kontravers në procesin gjyqësor në Rastin “Bllaca”, në të cilin është akuzuar për kryerje të krimeve të pasluftës në Kosovë.
Në ditët në vijim, Portali LajmeShqip.com do të sjellë ekskluzivisht edhe dëshmi e fakte të reja, që hedhin dritë mbi shumë ngjarje dhe zhvillime të pasqaruara për këto tema.
FARUK GASHI CD DHEN HAGES E MBROJ EDHE SOT 30.11.2009 KLANKOSOVA
HEHEHEHEHHEHEH
llap ne ldk ka qene gjithe kosova!
ne ldk ka qene jakup krasniqi!
ne ldk ka qene hashim thaci!
ne ldk ka qene rame buja !
ne ldk ka qene shukri buja!
ne ldk ka qene bajram rexhepi!
ne ldk ka qene hydajete hiseni!
ne ldk ka qene gjith kosova!
por problemi nuk qendron te ldk-ja problemi qendron se faruk gashi ka qene shef i policise udhtarake te uck-se dhe dore e zgjatur e azem syles!
faruk gashi nuk ka deshmuar si ldkist por si shef i policise ushtarake te uck-se!
dhe si antar i shikut !
kjo eshte prova dhe jo perrallat e tua !
tash faruk gashi po akuzohet si antar i shikut dhe me urdher te azem syles ka kryer vrasje!
ndersa si spiun i serbise qe ka deshmuar vet kete e ka dite edhe azem syla po ai e paska pas qellimin ta zhvase me leke kete spiunin e shumfisht faruk gashin!
ky eshte pseudopatriotizmi i azem sylve dhe xhavit halitave!
![]()
qe halla raz degjoje kete antarin e shikut qysh ua ngul 'ushtarakve'(eprorve ) te vet!
pjesa e trete!
http://www.lajmeshqip.com/dossier/do...idnapoi-civile
halla raz faruk gashi eshte perfaqsuesi direkt i azem syles ka fakte sa te duash!
qe shikoje kete video sesi flet faruk gashi ne emer te azem syles!
mire e ke se rrena i ka kembet e shkurtera!
www.youtube.com/watch?v=Ooo_2E8bpQA
Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 08-07-2011 më 17:35
o po jav q nanen e baben e komunistave sdralave albinista hamam e trima,ku ket para ni jave kur dolen 15 mij mjekra me flamur antikombetar,une dal jav dhi flamurin e zi te hamsit e gjysem hanen se jam shqiptar jam UCK dhe jam simpatisnat i PDKes
si po duket bllaca dote lekund qeverin e hashimit disa deputet te pdk-s qe sot fshihen ne emer te imonitetit dote kalojn nje pjes te jetes ne dubrave tash po del se e vertet se disa zagar te hashimit e paskan pregadit kulQIN RAMUSHIT KJO ESHT BARAZI ME TRTHTI DHE LEN HAPSIR TE DYHOSH EDHE ME SHUM SE KTA JAN VEGLA TE DJALLIT
Krijoni Kontakt