Close
Faqja 22 prej 25 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 246
    i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    gogi ti po flet si llapi veq me nje eufomizem te theksuar!
    thue albin kurti ka dal nga nje fshat i shkive ?

po hashim hajni u fal traktora ngre dolli me shki kur shumica e shqiptarve nuk kan buke me ngren !
    po hashim thaci ua zyrtarizon gjuhen dhe barazon me shqipen!

hashim thaci i prashutoi ne parti djemt e udebashve sikur qe eshte berat buzhala!
    hashim thaci u bashkua me pacollin sherbetorin e selim broshes!

hashim thaci ua nguli shokve te 'luftes'!
    hashim thaci e pasuroi veten e vellezerit e tij me asete te kosoves!

hashim thaci e dergoi ramush haradinajn ne hage!
    hashim thaci e shajti ibrahim rugoven dhe beri atentat ndaj tij!

hashim thaci tash shkon ia ia merr n goje per se vdekuri!
    hashim thaci i vodhi dosjet ne polici!

hashim thaci u ba deshmitar i mbrojtur kunder fatmir limaj e ramush haradinajt!
    hashim thaci edhe tash e dergoi ramush haradinaj ne hage !

hashim thaci edhe tash po e qon ne burg fatmir limajn!
    hashim thaci i futi udebashet ne pdk dhe me udebash po ben luften kunder barshkepartiakve!

hashim thaci permes gani gecit e nisi luften brenda lloit!
    hashim thaci e vodhi kosoven me shume se kushdo tjeter!

hashim thaci e parashutoi ne pdk bekim hashiun djalin e gjykatsit jugosllav syle hashiu kusheri i halit terrnafcit !
    hashim thaci e parashutoi ne pdk fatmir xhelilin djalin e deputetit te rankoviqit me nenshkrim te te cilit u burgos adem demaci!

sinan hasani fadil hoxha rrahman morina selim brosha behgjet pacolli =hashim thacin!

hashim thaci i ka ne parti ata qe fresket ia nenshkruan serbise veriun e kosoves xhavit halitin me do cuca tjera te pdk dhe me minirotaret serbe sls me te cilet po e sundon kosoven si ne kohen e rrahman morines qe bente rrahman morina!

gogi traktorave te hashimit per shki eshte duke u ardh fundi!
    ...Valla boll inad po me vjen,qe po te komentoi,(perkrah) bre ti G-2,por edhe qare s'po kam pa te than se qenke dreq i kaluar dreqit,,po ku i more gjitha keto fakte aman? fatkeqsisht qe dua shum realitetin,dhe duhet t'them se qdo fjale qe eshte shkrua nga ti larte,qenkan shum te lidhura ngusht me njera tjetren,dhe nuk mendoi se ka gom "traktorit" qe i fshin,lol!
    P.s.Ishalla Zotin e kem ne ndihm,se kurr ma keq si kem pas punt,(as ne kohen e lufts) Vaje halli per popullin e shkret,S'ka met kujt mi besua ma

Hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Me te vertet tash u pendova pse humba kohe e u pergjegja.
    Ti vazhdo rrugen tende, une e vazhdoj timen.
    Uroj që mos të pendoheni nga filozofitë shtërpe pa i marrë parasysh rrethanat, sikur që ishin ato të Ibrahim Rugovës e të Enver Hoxhës dikur.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    Kësaj i thonë me u mundu me qenë "më Katolikë se Papa". Prej këtyre dëshirave, shto edhe një e trego se ku doni që Amerika për pushime "me ju qu n'Deti"?

Është marrëzi që, pasi nuk doni me ja ditë për nderë, në vend se me e shfrytëzu përqëndrimin e ndihmën e Amerikës për me e ndërtu e përparu "shtëpinë" e juaj, ju e kushtëzoni Amerikën edhe, që është më e keqja, e kërcnoni Amerikën me dështim. Kjo është "rrafsh e barabartë" me vetvrasje e rrezikim të zhdukjes të Shqiptarëve dhe kulturës së tyre.

Po çfarë dështimi i Amerikës do të ishte edhe sikur të zhdukej nga faqja e dheut e tërë Kosova me dy milion njerëz, ose edhe e tërë Shqiptaria? Po ju, megalomanë, a e kuptoni se Amerikën nuk mund ta kushtëzojë një Botë e tërë për me i përmbushë interesat e veta gjeostrategjike, jo se më Shqiptaria si një përqindje e papërfillshme e popullatës dhe burimeve natyrore të Botës?

Mos bëni lojë e prova me Shqiptari se këto nuk janë vetëm çështje filozofike, po kthjelluni e kthehuni për së mbari e sido që të është e mundur bashkpunoni me njëri tjetrin e shfrytëzone përkrahjen e Amerikës për ndërtimin e përparimin e vendit. Kjo përkrahje e Amerikës do të hiqet së shpejti e për kohë të pacaktuar të izolacionizmit Amerikan. Nëse izolacionizmi Amerikan e gjen Shqiptarinë siç është tash, të papërgatitur të ju bëj ballë Shkive e Grekëve, atëher gjuani aviacionet ushtarake të Shkive e të Grekëve me filozofi të Albin Kurtit.
    Uroj që mos të pendoheni nga filozofitë shtërpe pa i marrë parasysh rrethanat, sikur që ishin ato të Ibrahim Rugovës e të Enver Hoxhës dikur.
    Ti qenke analfabet total, shkrim kendim po, por kjo nuk te hyn ne pune fare, sepse paske trurin sa miskoja dhe nuk zene vend kund ato qe lexon. Qenke analfabet i mijevjeqarit III, autom pa kapacitete analize e sinteze.
    Ti ose cilido tjeter nuk mundeni as edhe nje rresht, nje fjali nga ajo qe kam thene me lart(komenti 207) ta hudhni poshte me logjike, me arsye. Merre cilindo fjali, paragraf dhe ta analizojme, ta shohim sa po mund ta kundershtoje tryri yt njeqelizor, njeatomik. Eshte pikerisht numri i madh i qenieve te gjalla si ti, qe e bejne te mundur kete gjendje deshperuese, tragjike te kombit shqiptar.
    Tani e kuptova pse fyerjet nuk te ngjite ty..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Atehere me trego se si quhet nje person qe gjuan me gure ne ndertesen e qeverise? Si quhet?

Me trego se si quhet nje person qe shkallavit zebrat per kembesore? A duhet ato zebra ti lyej komuna a po qeveria me parat e qytetareve? si quhet?

Kisha me perdor fjal tjeter, mirepo nuk ka fjal me te mire se sa vagabond apo rrugaqer.
    Ata jane prapseprap qytetare te Kosoves dhe nuk klasifikohen ne asnje menyre tjeter. Sa i perket demtimit te prones publike, do te duhej qe organizatori i protestes te paguaj per demin e bere. Kjo eshte menyra me e mire per te ruajtur pronen publike, dhe kjo do te duhej t'i behej e ditur organizatorit gjate paraqitjes se kerkeses se tij per te organizuar protesta. Si per gjithcka tjeter, edhe protestuesit perpos qe kane te drejten per te protestuar bartin edhe pergjegjesine per veprimet e tyre.

Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    ....edhe????

Si mendoni juve? Cdo qeveri ne Bote ( normale) vepron ne baze te planifikimit bugjetor, dhe planifikimi bugjetor ka parapar shitjen e PTK-se dhe ajo normal qe do shitet, kjo pune eshte e kryer.
    Po, por nese e mendojme ne kete menyre planifikimin buxhetor, atehere i bie se nese shitet PTK-ja atehere e tere Kosova ka marre pjese ne fushaten e PDK-se. Sepse parate e PTK-se jane te Kosovareve e jo te Qeverise aktuale. Ndersa qeveria ka bere fushate elektorale dhe premtime te shumta duke u bazuar pikerisht ne privatizimin e PTK-se dhe Aeroportit.
    Nuk e kuptoj se pse duhet te shitet PTK-ja e cila eshte nje nder kompanite e vetme ne Kosove e cila eshte rentabile. Duhet te shiten ndermarrjet te cilat kane ngecur ne menyre qe te funksionalizohen, e jo PTK-ja.

Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Ishte shume intersant dje ne emisionin 10 minutesh, ku asnje nga vetevendosja nuk kishe pas guxim te perballet me zv. Ministrin Ilir Mirena ( kete e kishin thene vete vetevendosja).

Kjo tregon qe ne kete levizje ka fillu me ra morali i rrejshem qe e kane pas deri me tani. Kjo u pa edhe sot ne parlament :d.
    Nuk e paske shikuar emisionin e pasdites ne KlanKosova ku msafire ishin Ilir Mirena dhe Shpend Ahmeti.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Damastioni Lexo Postimin
    Po, por nese e mendojme ne kete menyre planifikimin buxhetor, atehere i bie se nese shitet PTK-ja atehere e tere Kosova ka marre pjese ne fushaten e PDK-se. Sepse parate e PTK-se jane te Kosovareve e jo te Qeverise aktuale. Ndersa qeveria ka bere fushate elektorale dhe premtime te shumta duke u bazuar pikerisht ne privatizimin e PTK-se dhe Aeroportit.
    Nuk e kuptoj se pse duhet te shitet PTK-ja e cila eshte nje nder kompanite e vetme ne Kosove e cila eshte rentabile. Duhet te shiten ndermarrjet te cilat kane ngecur ne menyre qe te funksionalizohen, e jo PTK-ja.
    Po ju tregoj ju te vetvendosjes shume te dobet jeni.

Se pari askush, nga partite demokratike pervec Levizjes Vetevendosje, qe lirisht mund te themi se eshte levizje majtiste nuk e ka mohuar privatizimin e PTK. Te gjitha partite jane per privatizim. Sepse Privatizimi eshte thelbi i Kapitalizmit

Normalisht nga Vetevendosje nuk presim nje gje te till sepse keta nuk i takojne ideve kapitaliste, keta nuk besojne ne tregun e lire.

Andaj Privatizimi ka qene dasht te ndodh dhe do te ndodh dhe eshte mire qe po ndodh.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Ti qenke analfabet total, shkrim kendim po, por kjo nuk te hyn ne pune fare, sepse paske trurin sa miskoja dhe nuk zene vend kund ato qe lexon. Qenke analfabet i mijevjeqarit III, autom pa kapacitete analize e sinteze.
    Ti ose cilido tjeter nuk mundeni as edhe nje rresht, nje fjali nga ajo qe kam thene me lart(komenti 207) ta hudhni poshte me logjike, me arsye. Merre cilindo fjali, paragraf dhe ta analizojme, ta shohim sa po mund ta kundershtoje tryri yt njeqelizor, njeatomik. Eshte pikerisht numri i madh i qenieve te gjalla si ti, qe e bejne te mundur kete gjendje deshperuese, tragjike te kombit shqiptar.
    Tani e kuptova pse fyerjet nuk te ngjite ty..
    Me e pas dëgju Justin Bieber-in truri i im nuk kish me pësu përvojë të një shkalle kaq të pavlerë sikur që u mundova me i ballafaqu pikpamjet me ty. Kur e mëson dallimin në mes të qelizës dhe atomit mundesh me provu me më fyer përsëri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 27-06-2011 më 16:10

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Me e pas dëgju Justin Bieber-in truri i im nuk kish me pësu përvojë të një shkalle kaq të pavlerë sikur që u mundova me i ballafaqu pikpamjet me ty. Kur e mëson dallimin në mes të qelizës dhe atomit mundesh me provu me më fyer përsëri.
    Jo cfare Bieber-i, problem eshte izolacionizmi amerikan, se deri sot qe 12 vjet ne Kosove, e 20 ne Shipni ne knaqen krejt.. na e ndriten te tashmen(buke s'po kem sa duhet), qka do te bajme kur te izolohen se..??? O mend o mend.. sa te nevojshme jeni ne kete shkretetire shqiptare.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Po ju tregoj ju te vetvendosjes shume te dobet jeni.

Se pari askush, nga partite demokratike pervec Levizjes Vetevendosje, qe lirisht mund te themi se eshte levizje majtiste nuk e ka mohuar privatizimin e PTK. Te gjitha partite jane per privatizim. Sepse Privatizimi eshte thelbi i Kapitalizmit

Normalisht nga Vetevendosje nuk presim nje gje te till sepse keta nuk i takojne ideve kapitaliste, keta nuk besojne ne tregun e lire.

Andaj Privatizimi ka qene dasht te ndodh dhe do te ndodh dhe eshte mire qe po ndodh.
    po e vertete qe privatizimi eshte thelbi i kapitalizmit por jo hajnia e qveritarve ne krye me hashim thacin!

ti merre me mend se gani thaci vellau i madh i hashim thacit nje rrugaq nje ish kafeqime ne skenderaj tash shef i korporatave te sigurimeve njeri qe dy lidhje me koke nuk i ka!

vellau tjeter i hashim polarit agimi i cili ka qene i punesuar per pak vite sezonalisht ne austri ka hap nje gurthyes ne llapushe dhe aty behtel enka nja 200 milion ka bere kontrate per zhavorr me agim thacin praktikisht me hashim thacin!

dhe zhavvorrin ne vend se ta blei 11 euro e blen nga vellau i hashim thacit ,agim thaci 26 euro!

gogo ky nuk eshte privatizim kjo eshte hajnie e organizuar ne menyre familjare e djemve te haxhi polarit!

ndersa vetvendosja nuk eshte kunder privatizimit eshte kunder hajnise !
    dhe kjo qe parashutistat dhe hajnat e thacit dhe thaci e quajn privatizim eshte hajni masive e bugjetit te vrafer te kosoves!

shitja e kompanive sadopak i sjellinin profit kosoves e tash ne vend te kosoves i sjell profit hashim thacit familjarve te tij dhe klyshve e cunave te udebashve sic eshte berat buzhala e bekim haxhiu djali i gjykatesit jugosllav syle haxhiu kusherini halit terrnavcit!

e nderuara hajla !

keta profiteret e luftes vetem me mashtrime kane ardhe ne pushtet!
    dhe per ta ruajt pushtetin duhet vjdh shtetin e keshtu po ben ky djali i polarit hashim thaci!

i vodhi votat e tash po vjedh shtetin!
    nese nuk do te ishin vjedh votat nga shiku hashim thaci nuk do te kishte me shume se 8% ne nivel kosove !
    Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 27-06-2011 më 18:06

Faqja 22 prej 25 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •